Προς το περιεχόμενο

[wifi amplifier] Xiaomi Mi wifi amplifier - 4,52€ @gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, το έκανα και reset αρκετές φορές σε διαφορετικούς συνδυασμούς μπας και αλλά τίποτα! 

Οπότε μικρό το κακό αν όντως βάλανε και τα λεφτά πίσω στην κάρτα μιας και αυτό που ήρθε είναι dead

τι να πω ρε φιλε, εισαι γκαντεμης!

Δημοσ.

Έκλεισα και γω από Zapals στης 7/1 και το κάνανε shipping 15/1, σήμερα 10/3 δεν έχει έρθει τίποτα! Έχω ανοίξει 2 ticket όπου μου λένε να περιμένω 7~45 μέρες (πάμε 60 σε λίγο) και σε κάποιες περιπτώσεις λέει 75 μέρες.

Δεν το πήρα με paypal λόγο ότι δεν γινόταν η αγορά για κανέναν λόγο και το πήρα με πιστωτική, τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; 

Έχω αγοράσει πολλές φορές από GearBest και άλλα sites και από ebay και δεν είχα ποτέ ως τώρα θέμα, πάντα ανάμεσα σε 2~4 βδομάδες είχα ότι αγόραζα και πάντα είχαν tracking number ακόμα και αν ήταν αντικείμενο του 1 ευρώ εδώ αυτό ούτε tracking ούτε τίποτα και οι τυπάδες στο support το παίζουν και ιστορία από πάνω.

Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο. Η συναλλαγή σου είναι ασφαλισμένη, τυπώνεις τις σελίδες του προϊόντος που παρήγγειλες και τη επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και τα εκατέρωθεν μηνύματα και πας στην τράπεζα.

Θα κάνεις 2 μήνες να πάρεις τα λεφτά σου αλλά θα τα πάρεις.

Ότι θέλεις να ρωτήσεις περισσότερο κάνε παράθεση το μήνυμά μου ή στείλε μου pm για να πάρω ειδοποίηση και να το δω σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο. Η συναλλαγή σου είναι ασφαλισμένη, τυπώνεις τις σελίδες του προϊόντος που παρήγγειλες και τη επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και τα εκατέρωθεν μηνύματα και πας στην τράπεζα.

Θα κάνεις 2 μήνες να πάρεις τα λεφτά σου αλλά θα τα πάρεις.

Ότι θέλεις να ρωτήσεις περισσότερο κάνε παράθεση το μήνυμά μου ή στείλε μου pm για να πάρω ειδοποίηση και να το δω σύντομα.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά έχω την εντύπωση πως τα βάλανε πίσω τα λεφτά αλλά σε περίπτωση που δεν θα σου στείλω pm για πιο πολλά :) 

Αν και για 8 ευρώ ντρέπομαι να πάω στην τράπεζα για να πω την αλήθεια 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά έχω την εντύπωση πως τα βάλανε πίσω τα λεφτά αλλά σε περίπτωση που δεν θα σου στείλω pm για πιο πολλά :)

ποτε αγορα χωρις paypal, οπου υπαρχει δυνατοτητα

Δημοσ.

ποτε αγορα χωρις paypal, οπου υπαρχει δυνατοτητα

Ναι το ξέρω αυτό αλλά έκανα μερικές δοκιμές και δεν προχωρούσε με τίποτα, έβαλα την κάρτα για τεστ και προχώρησε. Η ίδια κάρτα ήταν και στο paypal τώρα γιατί δεν έγινε η αγορά μέσω του paypal ιδέα δεν έχω 

Δημοσ.

Στην τράπεζα εξηγείς ότι δεν πας για τα 8 ευρώ, πας γιατί είναι κοροϊδία και εκμετάλλευση. Και για να μην μας περνάνε για... μαΧΧΧάκες

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασε το σε αλλο ρουτερ.

Ασχετως αποστασης φανταζομαι στο βγαζει.

Επισης, αυτο στο βγαζει η αγγλικη εφαρμογη ή τα συνδεδεμενα PC/κινητα κλπ?

Αν ειναι μονο η εφαρμογη, το αγνοεις, δουλευει κανονικα στα clients.

Γενικα, ειναι κυριλε προιον, αν ξανασκασει προσφορα, να το πειτε!

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα το wifi 2 (chinese) αλλά δεν κάνει pair. Κάθε φορά λέει "connection time out". Έχετε καμιά λύση;

Στα settings locale θα βάλεις mainland China και μετά ξαναδοκίμασε να συνδεθείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...