Προς το περιεχόμενο

[wifi amplifier] Xiaomi Mi wifi amplifier - 4,52€ @gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την φωτογραφία που έχει με το πακετο, μάλλον πρόκειται για την κινέζικη έκδοση. Λειτουργεί όμως κανονικα, απλά οι 10 λέξεις που έχει στην εφαρμογή θα είναι στα κινέζικα

Thanks. Μιας και δεν το βιαζομαι θα περιμένω να πεσει η τιμη του international καθως θελω μια φορα να παρω κατι της Xiaomi που δεν ειναι china oriented :P
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακομα τιποτα για μενα απο το zapals

αν δε μου ερθει μεχρι τις 25 θα το βαρεσω στο paypal

Έκλεισα και γω από Zapals στης 7/1 και το κάνανε shipping 15/1, σήμερα 10/3 δεν έχει έρθει τίποτα! Έχω ανοίξει 2 ticket όπου μου λένε να περιμένω 7~45 μέρες (πάμε 60 σε λίγο) και σε κάποιες περιπτώσεις λέει 75 μέρες.

Δεν το πήρα με paypal λόγο ότι δεν γινόταν η αγορά για κανέναν λόγο και το πήρα με πιστωτική, τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; 

Έχω αγοράσει πολλές φορές από GearBest και άλλα sites και από ebay και δεν είχα ποτέ ως τώρα θέμα, πάντα ανάμεσα σε 2~4 βδομάδες είχα ότι αγόραζα και πάντα είχαν tracking number ακόμα και αν ήταν αντικείμενο του 1 ευρώ εδώ αυτό ούτε tracking ούτε τίποτα και οι τυπάδες στο support το παίζουν και ιστορία από πάνω.

Δημοσ.

Έκλεισα και γω από Zapals στης 7/1 και το κάνανε shipping 15/1, σήμερα 10/3 δεν έχει έρθει τίποτα! Έχω ανοίξει 2 ticket όπου μου λένε να περιμένω 7~45 μέρες (πάμε 60 σε λίγο) και σε κάποιες περιπτώσεις λέει 75 μέρες.

Δεν το πήρα με paypal λόγο ότι δεν γινόταν η αγορά για κανέναν λόγο και το πήρα με πιστωτική, τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; 

Έχω αγοράσει πολλές φορές από GearBest και άλλα sites και από ebay και δεν είχα ποτέ ως τώρα θέμα, πάντα ανάμεσα σε 2~4 βδομάδες είχα ότι αγόραζα και πάντα είχαν tracking number ακόμα και αν ήταν αντικείμενο του 1 ευρώ εδώ αυτό ούτε tracking ούτε τίποτα και οι τυπάδες στο support το παίζουν και ιστορία από πάνω.

χωρις paypal φιλε δε ξερω ....

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω. Παραγγελία από Zapals έκανε 75 μέρες να έρθει. Δεν έχουν tracking number. Άνοιξα ticket όπου μου είπαν να περιμένω 10 μέρες, μόλις πέρασαν, μου είπαν περίμενε άλλες 7. Τελικά μετά από αρκετά μηνύματα μου έκαναν επιστροφή χρημάτων στην Revolut. Τελικά μετά από περίπου 5 μέρες (σύνολο 75)ήρθε το πακέτο. Έστειλα μήνυμα ότι τελικά ήρθε. Και ότι θέλω να πληρώσω. Τελικά έστειλα μέσω PayPal τα χρήματα. Οι τύποι έπαθαν πλάκα με την όλη φάση. (ευχαριστώ και άλλα γλυκόλογα). Τους είπα ότι δεν θα ξανά πάρω από αυτούς αφού θέλουν κοντά 3 μήνες (έλεος). Πιστεύω λοιπόν ότι θα έρθει αλλά θα αργήσει.

• Like 2
Δημοσ.

Τους είπα ότι δεν θα ξανά πάρω από αυτούς αφού θέλουν κοντά 3 μήνες (έλεος).

φιλε μου το ιδιο πραγμα εγραψα και εγω οταν εκανα escalation στο μηνυμα μου.

ελεος

Δημοσ.

Τραγικό να θέλει 75 μέρες, τους είπα την επόμενη φορά να το πετάξουν στην θάλασσα και να μου το φέρουν τα ρεύματα από εδώ πιο γρήγορα θα έρθει!

Δεν ξέρω αν θα μου στείλουν τα λεφτά μου πίσω αλλά ΑΝ έρθει ποτέ και έχω πάρει και τα λεφτά μου πίσω δεν θα τους δώσω cent! 

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε mail ότι βάλανε τα λεφτά πίσω στην κάρτα, δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω πως όντως το κάνανε.

Όμως ακόμα και σήμερα το amplifier άφαντο! Αυτοί πρέπει να πληρώνουν για να καθυστερούν τα προϊόντα τους, δεν εξηγείται διαφορετικά.

• Like 1
Δημοσ.

ουτε και μενα

απο aliexpress ηρθαν ολα και σε 1 μηνα περιπου. κατι εχει παιχτει με το συγκεκριμενο

Δημοσ.

Το εβαλε παλι το zapals, στα €7 αυτη τη φορα, και μαζι βαζεις κι ενα δωρο απο μια λιστα προιοντων:

https://www.zapals.com/xiaomi-mi-wi-fi-amplifier-2-300mbps-usb-powered-wireless-network-repeater.html

Εχει αρκετη ποικιλια στα δωρακια, ολο και κατι βρισκει κανεις, που το κανει καλη ευκαιρια!

Βεβαια με αυτα που διαβαζω εδω, το βλεπω να ρχεται οταν βγει το Mi WiFi Amplifier 4!!!

• Like 3
Δημοσ.

Με πήραν από το ταχυδρομείο σήμερα το πρωί ότι έχει έρθει ένα πακέτο για μένα, μάλλον είναι αυτό που περιμένω τόσο καιρό.

Δεν έχω δει ακόμα αν βάλανε πίσω τα λεφτά, θα φανεί τον άααααλλο μήνα στον αναλυτικό, αν τα έχουν βάλει όντως να μιλήσω μαζί τους για να τους πληρώσω μέσω paypal ή να το σετάρω και να το ξεχάσω; 

Δημοσ.

Ήρθε τελικά σήμερα αλλά δεν ανάβει καθόλου, δοκίμασα reset κτλ αλλά δεν ανάβει κανένα λαμπάκι και ούτε βλέπω κάποιο νέο SSID 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ήρθε τελικά σήμερα αλλά δεν ανάβει καθόλου, δοκίμασα reset κτλ αλλά δεν ανάβει κανένα λαμπάκι και ούτε βλέπω κάποιο νέο SSID 

κατσε ρε οταν το βαλεις στο USB του λαπτοπ σου θα πρεπει να υπαρχει ενα πορτοκαλι λαμπακι που αναβοσβηνει

εσενα δεν παιρνει καν ρευμα?

Δημοσ.

Ναι, το έκανα και reset αρκετές φορές σε διαφορετικούς συνδυασμούς μπας και αλλά τίποτα! 

Οπότε μικρό το κακό αν όντως βάλανε και τα λεφτά πίσω στην κάρτα μιας και αυτό που ήρθε είναι dead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...