FarCry Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 2. Αν κάποια συσκευή συνδεθεί με το repeater μπορεί να έχει πρόσβαση στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το αρχικό router; Με ενδιαφέρει μια τέτοια συσκευή που να μου επιτρέπει να μοιράζω wifi σε πελάτες μου, χωρίς αυτοί να έχουν πρόσβαση στο αρχικό router ή τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες εκεί. αυτο που θες γινεται με το SSID isolation και wireless client isolation 1
dimigar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε σήμερα το Νο 2 από το zapals. Το σήμα το κάνει εξαιρετικό από καλό στη κουζίνα. Παρεμβάλλονται δύο πόρτες από το σαλόνι που βρίσκεται το ρούτερ. Θα δοκιμάσω και πιο μακρυά αύριο..
AlexanderK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε σήμερα το Νο 2 από το zapals. Το σήμα το κάνει εξαιρετικό από καλό στη κουζίνα. Παρεμβάλλονται δύο πόρτες από το σαλόνι που βρίσκεται το ρούτερ. Θα δοκιμάσω και πιο μακρυά αύριο..Απλό ή συστημένο το είχες παραγγείλει?
FarCry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 εμενα ακομα να μου ερθει η δευτερη εκδοση με την διπλη κεραια. περιμενω. σιγουρα ομως θα ερθει γιατι μου ηρθε και ενα αλλο που παρηγγειλα
green_D Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 παιδιά να πάρω το καινούργιο από το gearbest περίπου στα 9 usd ? Το site έχει δύο εκδόσεις, 9 usd εχει η chinese version και 14 usd η English. Αν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να μην δουλεύει η chinese version στην Ελλάδα πειτε το για να πάρω το παλιό στικακι στην English version του που βγαίνει περίπου 7,67 usd... Ευχαριστώ
dimigar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 παιδιά να πάρω το καινούργιο από το gearbest περίπου στα 9 usd ? Το site έχει δύο εκδόσεις, 9 usd εχει η chinese version και 14 usd η English. Αν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να μην δουλεύει η chinese version στην Ελλάδα πειτε το για να πάρω το παλιό στικακι στην English version του που βγαίνει περίπου 7,67 usd... Ευχαριστώ Από δω αγόρασε το Νο 2, αυτό πήρα και δουλεύει τέλεια: https://www.zapals.com/xiaomi-mi-wi-fi-amplifier-2-300mbps-usb-powered-wireless-network-repeater.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter458 1
green_D Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 dimigar ευχαριστω, το παρήγγειλα. Υσ: κοίτα που από τα δωράκια του zapals γίναμε και πελάτες...τελικά είχανε αποτελέσμα τα (περιττά...) δωράκια από εκεί
lampisd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 απο gearbest η δευτερη εκδοση chinese παιζει κανονικα ελλαδα ετσι ηταν και στο παλιο αν αφησετε την μετατροπη στο gear βγαινει 7.23 ευρω .κουπονι miwifi2 1
arisxar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα. απο zapals που λες ειναι το english version??λειτουργει με αλλα router εκτος απο xiaomi??γτ ειναι πολυ δελεαστικη η τιμη του.κανει δουλεια αν τ βαλω σε αλλο οροφο??
FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα. απο zapals που λες ειναι το english version??λειτουργει με αλλα router εκτος απο xiaomi??γτ ειναι πολυ δελεαστικη η τιμη του.κανει δουλεια αν τ βαλω σε αλλο οροφο?? https://www.techmesto.com/setup-mi-wifi-repeater-other-routers/
nkour Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε σήμερα το Νο 2 από το zapals. Το σήμα το κάνει εξαιρετικό από καλό στη κουζίνα. Παρεμβάλλονται δύο πόρτες από το σαλόνι που βρίσκεται το ρούτερ. Θα δοκιμάσω και πιο μακρυά αύριο..Φίλε εκτός από την εμβέλεια YouTube 1080 κολλάει; torrent κατεβάζει ή κολλάει;
aristarhos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν παραβλέψουμε το γεγονός πως είναι αξιόπιστο μάρκας Xiaomi, η τιμή του κοντά στα 10€ πια για το V2 δεν αποτελεί προσφορά. Αντί να μπλέξω με Mi Home κ.τ.λ. συν το γεγονός πως το στικάκι δεν έχει τροφοδοσία και άρα θα πρέπει να το τροφοδοτήσω εγώ - αυτό συνεπάγεται έξτρα κόστος, άσχετα αν έχω ή όχι παροπλισμένο φορτιστή - άρα είναι ασύμφορο.Θα επέλεγα κάποιο από τα άλλα δοκιμασμένα repeater που έχει το Gearbest, όπως το WR01 (στα εγχώρια eshops πωλείται σαν Mobilis CL-WR01 23€) ή το WR03 (στα εγχώρια eshops πωλείται σαν Mobilis CL-WR03 25€) που έχουν εκτοντάδες θετικές κριτικές, έχουν τροφοδοσία, δεν εξαρτώνται από την Xiaomi και με κόστος κάτω από 10€. 2
Tzimmys Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αρίσταρχε, όντως φαίνεται καλό... Το έχεις δοκιμάσει?
aristarhos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αρίσταρχε, όντως φαίνεται καλό... Το έχεις δοκιμάσει? Όχι αλλά λέω να το παραγγείλω. Διάβασα κριτικές και είδα reviews στο youTube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα