Προς το περιεχόμενο

[wifi amplifier] Xiaomi Mi wifi amplifier - 4,52€ @gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παραβλέψουμε το γεγονός πως είναι αξιόπιστο μάρκας Xiaomi, η τιμή του κοντά στα 10€ πια για το V2 δεν αποτελεί προσφορά. 

Αντί να μπλέξω με Mi Home κ.τ.λ. συν το γεγονός πως το στικάκι δεν έχει τροφοδοσία και άρα θα πρέπει να το τροφοδοτήσω εγώ - αυτό συνεπάγεται έξτρα κόστος, άσχετα αν έχω ή όχι παροπλισμένο φορτιστή - άρα είναι ασύμφορο.

Θα επέλεγα κάποιο από τα άλλα δοκιμασμένα repeater που έχει το Gearbest, όπως το WR01 (στα εγχώρια eshops πωλείται σαν Mobilis CL-WR01 23€)  ή το WR03 (στα εγχώρια eshops πωλείται σαν Mobilis CL-WR03 25€) που έχουν εκτοντάδες θετικές κριτικές, έχουν τροφοδοσία, δεν εξαρτώνται από την Xiaomi και με κόστος κάτω από 10€.

Στα 10 ευρώ όντως δεν είναι προσφορά( στα 6 που έχει παίξει το απλό αξίζει ), αλλά σκέψου την ευκολία που έχει σε σχέση με αυτό που προτείνεις, γιατί μόνο μία USB θύρα χρειάζεται, ούτε πρίζα ούτε τίποτα. Το βάζεις ακόμα και σε power bank.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί, ήρθε το δικό μου, με παραγγελία επίσης στις 30/12. Οπότε όπου να 'ναι θα τα παραλάβετε και οι υπόλοιποι.

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι παραλάβατε, είναι εύκολο να κάνετε ένα speed test στο ρούτερ σας πρώτα και έπειτα στο repeater και να μας πείτε τα αποτελέσματα για να κάνουμε τη σύγκριση; Υπάρχουν apps για κινητά που μετράνε την ταχύτητα ή σελίδες στο ίντερνετ.
Κάντε τον κόπο να βγάλετε ένα screen shot να το δούμε.
Με ενδιαφέρει να δω τι απώλεια επί τοις εκατό έχει το αρχικό σήμα του WiFi στο repeater στο upload/download.

Δημοσ.

εγω ακομα το περιμενω. αλλα το παρηγγειλα απο zapals την εκδοση 2. οποτε φανταζομαι σε καμια εβδομαδα μπορει να μου ερθει

Εμένα μου ήρθε πριν μια βδομάδα ήταν untracked απο gearbest το πήρα 29/12.

ωπα untracked ηταν? :-D

(you know what i am thinking right now, right? :devil:  )

Δημοσ.

Ούτε και σε μένα έχει έρθει, ενώ ηρθε άλλη, μεταγενέστερη παραγγελία μου από το ίδιο κατάστημα...

ωπα untracked ηταν? :-D

(you know what i am thinking right now, right? :devil:  )

Αν θες εξήγησέ το, δε το έπιασα

Δημοσ.

Παιδιά ακόμα δεν έχω παραλάβει δεν ξέρω τι γίνεται... 30/12 παραγγελία. Μπορώ να ζητήσω refund;

Το Gearbest δίνει Refund στους δύο μήνες περίπου(θέλει να έχουν περάσει το σύνολο των ημερών, αν θυμάμαι καλά 35 εργάσιμες)

Δημοσ.

εμενα μου ειπαν μεχρι 45 μερες να περιμενω. μεχρι στιγμης εχω κλεισει 30 μερες

εχω ανοιξει case στο paypal και το εχω αφησει σε αναμονη, κατοπιν επικοινωνιας.

τους εκραξα βεβαια γιατι μια θηκη USB 3 που παρηγγειλα ηρθε πολυ πιο γρηγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...