Occultist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πάντα χρησιμοποιούσα Firefox και ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε όλα τα επίπεδα, αλλά με την τελευταία έκδοση (50.1.0 64) έχω παρατηρήσει το εξής : Ακόμα και με μία μόνο καρτέλα ανοιχτή και χωρίς να τρέχω παράλληλα κάτι ιδιαίτερο, όταν ξεκινάω και κάνω scroll-refresh προς τα κάτω, τα θέματα στην κεντρική σελίδα του Facebook, παρατηρώ ότι έχει πολύ αργή απόκριση, λες και είμαι σε κανα αρχαίο κινητό ή κάτι τέτοιο. Στα resources βλέπω ότι η χρήση cpu είναι normal, αλλά κάνει χρήση μνήμης γύρω στα 2gb - μόνο το firefox - και το download είναι τερματισμένο. Στο firefox έχω φορτωμένα κάποια βασικά εργαλεία (πχ. adblocker) και ένα απλό skin μόνο. Στις προηγούμενες εκδόσεις, δεν είχα παρατηρήσει τέτοιο θέμα... Έχετε καμια ιδέα;
devil-ji Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και μενα η ιδιια εκδοση κρασαρε πολυ συχνα και γενικα δεν ειχε καλη αποδοση. Πηγα στην χ86
Kazeta Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 http://www.palemoon.org/palemoon-win64.shtml
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Κι εγώ την 50.1.0 έχω (32bit) και δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα