Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω μια samsung UE26EH4000W που εχει 2 HDMI και μια USB

παιρνει μονο το samsung USB wifi dongle για να αποκτησει wifi συνδεση γιατι ειναι κλειδωμενη στους drivers της samsung.

Οι επιλογες που εχω απο οσο ξερω ειναι

1) android TV box

2) Intel HDMI stick

3) WiFI HDMI stick

τι προτασεις εχετε και οσον αφορα το θεμα του κοστους και ποιοτητας, τι αξιζει?

Δημοσ.

Εχω Smart TV και σου λεω οτι δεν αξιζει, παρα μονο αν βλεπεις Youtube.

Samsung 5500 σειρα.

Ουτε ταινιες μπορεις να δεις ανετα γιατι ο browser που εχουν αυτες οι Smart δεν παιρνουν adblock

Θα σε τρελανει στα banner

Το android TV-box δεν το εχω δουλεψει, αλλα εγω εχω βαλει ενα παλιο laptop που εχει HDMI μαζι με Logitech Master MX και K330 Logitech και το εχω μαζι με Windows 10.

Στο συνθετο σε ενα κλειστο.

Το Intel ειναι καλο, αλλα αναβει πολυ, και θελεις και παλι ολα αυτα που σου ειπα απο περιφεριακα, ακομα και το Intel BOX να πας η της Gigabyte ειναι ανοφελο γιατι ουτε μνημες εχουν-ουτε δισκο και παλι πολλα χρηματα.

Δημοσ.

και εγω τετοια διαβασα σχετικα με intel HDMI sticks και android tv box

μεταξυ google chromecast 2 και τιποτα κινεζικα που ειδα WIFI miracast HDMI sticks τι λες? αξιζει? ή να το αφησω ως εχει με το να περναω οτι θελω στο USB stick απο το pc και να το βαλω στην TV να το βλεπω?

Δημοσ.

Αν μιλαμε για smart tv με android εχεις τα παντα...μην περιμενετε με tizen και webos να βλεπετε "πειρατικα" ποσο μαλλον στο smart της 5500 που δεν ειναι καν tizen (αν θυμαμαι καλα)

Δημοσ.

Αν μιλαμε για smart tv με android εχεις τα παντα...μην περιμενετε με tizen και webos να βλεπετε "πειρατικα" ποσο μαλλον στο smart της 5500 που δεν ειναι καν tizen (αν θυμαμαι καλα)

αν ειναι για πειρατικα ενα mag250 και ουτε κατεβαζεις ουτε ανεβαζεις ,the best

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...