Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα.

Έβαλα σε ένα τηλέφωνο 2 λογαριασμούς gmail με αποτέλεσμα να έχω μία λίστα επαφών και από τους δύο λογαριασμούς.  Παρόλο που είπα να μην συγχρονίζει τον ένα από τους 2 λογαριασμούς εξακολουθώ να βλέπω τις επαφές του.

Υπάρχει τρόπος να διώξω τις επαφές από τον ένα λογαριασμό;  Με ενδιαφέρει μόνο να συγχρονίζει τις εφαρμογές από τον δεύτερο λογαριασμό και τίποτε άλλο.

Δεν βρίσκω τρόπο να διαγράψω όλες τις επαφές του δεύτερου λογαριασμού.  Ακόμα και όταν διέγραψα τον λογαριασμό, η επαφές έμειναν.

Να αναφέρω ότι δεν έχει κάνει μεταφορά των επαφών στον πρώτο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα.

Έβαλα σε ένα τηλέφωνο 2 λογαριασμούς gmail με αποτέλεσμα να έχω μία λίστα επαφών και από τους δύο λογαριασμούς. Παρόλο που είπα να μην συγχρονίζει τον ένα από τους 2 λογαριασμούς εξακολουθώ να βλέπω τις επαφές του.

Υπάρχει τρόπος να διώξω τις επαφές από τον ένα λογαριασμό; Με ενδιαφέρει μόνο να συγχρονίζει τις εφαρμογές από τον δεύτερο λογαριασμό και τίποτε άλλο.

Δεν βρίσκω τρόπο να διαγράψω όλες τις επαφές του δεύτερου λογαριασμού. Ακόμα και όταν διέγραψα τον λογαριασμό, η επαφές έμειναν.

Να αναφέρω ότι δεν έχει κάνει μεταφορά των επαφών στον πρώτο λογαριασμό.

https://support.google.com/mail/answer/1069522?hl=el
  • Like 2
Δημοσ.

Κάπου τα μπέρδεψες.

Όταν πας Επαφές, Ρυθμίσεις και επιλέγεις Επαφές για εμφάνιση/προβολή, τι έχεις επιλεγμένο;

Από τη συγκεκριμένη επιλογή μπορώ να φιλτράρω τι θα δείχνει αλλά οι επαφές υπάρχουν μέσα ακόμα.  Απλά δεν τις δείχνει.

Τελικά έκανα titanium backup - factory reset και restore αφού έβαλα μόνο τον ένα λογαριασμό.

Θα περιμένω όταν εμφανιστεί η λειτουργία family για να μοιράσω τις εφαρμογές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...