papars Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το εξής θέμα. Έβαλα σε ένα τηλέφωνο 2 λογαριασμούς gmail με αποτέλεσμα να έχω μία λίστα επαφών και από τους δύο λογαριασμούς. Παρόλο που είπα να μην συγχρονίζει τον ένα από τους 2 λογαριασμούς εξακολουθώ να βλέπω τις επαφές του. Υπάρχει τρόπος να διώξω τις επαφές από τον ένα λογαριασμό; Με ενδιαφέρει μόνο να συγχρονίζει τις εφαρμογές από τον δεύτερο λογαριασμό και τίποτε άλλο. Δεν βρίσκω τρόπο να διαγράψω όλες τις επαφές του δεύτερου λογαριασμού. Ακόμα και όταν διέγραψα τον λογαριασμό, η επαφές έμειναν. Να αναφέρω ότι δεν έχει κάνει μεταφορά των επαφών στον πρώτο λογαριασμό. 1
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το εξής θέμα. Έβαλα σε ένα τηλέφωνο 2 λογαριασμούς gmail με αποτέλεσμα να έχω μία λίστα επαφών και από τους δύο λογαριασμούς. Παρόλο που είπα να μην συγχρονίζει τον ένα από τους 2 λογαριασμούς εξακολουθώ να βλέπω τις επαφές του. Υπάρχει τρόπος να διώξω τις επαφές από τον ένα λογαριασμό; Με ενδιαφέρει μόνο να συγχρονίζει τις εφαρμογές από τον δεύτερο λογαριασμό και τίποτε άλλο. Δεν βρίσκω τρόπο να διαγράψω όλες τις επαφές του δεύτερου λογαριασμού. Ακόμα και όταν διέγραψα τον λογαριασμό, η επαφές έμειναν. Να αναφέρω ότι δεν έχει κάνει μεταφορά των επαφών στον πρώτο λογαριασμό. https://support.google.com/mail/answer/1069522?hl=el 2
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου τα μπέρδεψες. Όταν πας Επαφές, Ρυθμίσεις και επιλέγεις Επαφές για εμφάνιση/προβολή, τι έχεις επιλεγμένο;
papars Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου τα μπέρδεψες. Όταν πας Επαφές, Ρυθμίσεις και επιλέγεις Επαφές για εμφάνιση/προβολή, τι έχεις επιλεγμένο; Από τη συγκεκριμένη επιλογή μπορώ να φιλτράρω τι θα δείχνει αλλά οι επαφές υπάρχουν μέσα ακόμα. Απλά δεν τις δείχνει. Τελικά έκανα titanium backup - factory reset και restore αφού έβαλα μόνο τον ένα λογαριασμό. Θα περιμένω όταν εμφανιστεί η λειτουργία family για να μοιράσω τις εφαρμογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα