Lasombra Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας, θέλω να αγοράσω ένα φτηνό laptop μέχρι 200ευρω. Από την καλοκαιρινή μου δουλειά πέρυδι ανακάλυψα ότι υπάρχει μια εταιρεία που απεχθάνομαι(cosmodata) η οποία εμπορεύεται refurnished laptops. Με τους συγκεκριμένους είχα κακή εμπειρία και δεν τους εμπιστεύομαι. Γνωρίζει κανείς κάποια εταιρεία ή site στην Ελλάδα που να πουλά laptop(refurbished) σε τίσο χαμηλές τιμές ή αναγκαστικά παίζω μπάλα εκτός Ελλάδας;
forgotten Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 γιατι δεν παιρνεις ενα used απο αγγελιες ,refurbished συνηθως σημαινει απλα οτι το ανοιξαν το καθαρισαν και ξαναεγκαταστησαν λειτουργικο αντικαθιστωντας ισως κατι ελλατωματικο...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 με 200 κατι ευρω παιζει να βρεις προσφορα και για καινουριο λαπτοπ με εγγυηση .σιγουρα για την Cosmodata θα την ειχα σαν τελευταια επιλογη.ακομα και απο εδω μπορεις να βρεις ατομα να δινουν λαπτοπ και να εχουν και εγγυηση.
AristidisZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Από όσο έχω ψάξει για refurbished, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους Ή θα μιλάμε για σαβούρες (στην περιοχή τιμής των 150 ευρώ) ή αν θες κάτι πιο αξιοπρεπές πας σε τιμές επικίνδυνα κοντά στα καινούρια Καλύτερα ίσως μτχ με εγγύηση, όπως σου είπαν παραπάνω
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 refurbished αξιζει απο κανα ebay παρα απο εδω.
lazkal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Nexus Service στο Παγκράτι . Εχω πάρει 2 μηχανήματα από εκεί και είναι άριστα . Δίνουν και ένα χρόνο εγγύηση πραγματική .
Lasombra Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Nexus Service στο Παγκράτι . Εχω πάρει 2 μηχανήματα από εκεί και είναι άριστα . Δίνουν και ένα χρόνο εγγύηση πραγματική . Τι μηχανάκια έχεις ψωνίσει από Νεξους; Και πόσο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα