psarakis07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν καποιος γνωριζει θα ηθελα να μου πει τι ρυθμισεις χρειαζονται για 2 speedport entry 2i που εχω το ενα να το βαλω σαν κυριο κ το αλλο ενσυρματο access point(συνδεδεμενα με ethernet). να σας προλαβω κ να πω οτι τωρα σαν ενσυρματο access point εχω ενα sagem που δουλευει αψογα αλλα επειδη το αλλο ειναι designato θελω να βαλω αυτο. το προβλημα ειναι οτι ενω βαζω το speedport σαν ενσυρματο access point με τις ρυθμισεις που εχω κανει στο sagem(κλεισιμο dhcp,k ip 192.168.1.254) δεν μου παιζει. εχω adsl συνδεση.αν γνωριζει καποιος κατι.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 αν το πρωτο ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε θα βαλεις το δευτερο 192.168.1.254 και θα κλεισεις dhcp.δεν θελει κατι αλλο.προσοχη μην βαλεις το ethernet σε θυρα που ειναι για iptv διοτι λογικο ειναι που δεν θα παιζει.μετα ασυρματο δινεις αμα θες το ιδιο ssid και ιδιο κλειδωμα και ιδιο password απλα αλλο καναλι.πχ το ενα να εχει καναλι 6 και το αλλο καναλι 11.αποφευγεις καναλια 12 και 13 διοτι συσκευες αμερικης δεν τα πιανουν συνηθως.επισης μην βαλεις την ιδια ip και στα 2.αν δηλαδη το πρωτο ειναι 192.168.1.254 τοτε το δευτερο θα το βαλεις 192.168.1.253.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα