Προς το περιεχόμενο

Laptop Dell Inspiron 15 7559 - 15.6" (i7-6700HQ/8GB/1TB/960M) 679 euro public [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

panormou13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ είχα κάνει κράτηση τηλεφωνικά, είχα μιλήσει μαζί τους χτες και μου είπαν ότι περίμενουν απάντηση από την Dell για νέα παραλαβή. Εσύ έχεις μιλήσει μαζί τους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας το κρίνει οποίος το δώσει αν το δώσει. Δικαιωμα του, όπως δικαίωμα τους να καρπωνονται των προσφορών μη ενεργά μέλη

με μηδενική συμμετοχή. Δε θα διαφωνησουμε σε αυτό μιας και έτσι είναι οι κανόνες.

Πριν λίγο καιρό που πρόλαβα μια καλή προσφορά προσωπικά την έδωσα σε ενεργό μέλος αν και μου στείλε 5ος σε σειρά και όχι σε κάποιον που συμμετέχει με 10 μηνύματα το χρόνο.

Αλλά αυτό εξαρτάται από το πως σκέφτεται ο καθένας.

Δλδ εμεις που δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ και δεν μπορουμε να ειμαστε συνεχεια μεσα και να στελνουμε μυνηματα τι ειμαστε παρακατιανοι??? Τι λιγικη ειναι αυτη?  Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου?? Ωραιος εισαι........ Αντε γεια.....

Δλδ εμεις που δουλευουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ και δεν μπορουμε να ειμαστε συνεχεια μεσα και να στελνουμε μυνηματα τι ειμαστε παρακατιανοι??? Τι λιγικη ειναι αυτη? Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου?? Ωραιος εισαι........ Αντε γεια.....

Παρακατιανοι είστε έτσι όπως εκφραζεστε τι άλλο.
  • Like 2

Με τον αριθμό για παραγγελίες μίλησα και μου είπαν ότι περίμενουν απάντηση για νέα παραλαβή.

Το μοντέλο υπάρχει κανονικά από την dell ακόμα οπότε κ να σου πουν ότι δεν έχουν απόθεμα πες ότι θα περιμένεις.

Παιδιά και έγω ήταν να παραλάβω χτες αλλά με ενημέρωσαν ότι έχει εξανλτηθεί το λάπτοπ από τον προμηθευτή τους και μου έστειλαν το εξής μύνημα μετά από επιμονή μου ότι δεν θέλω να ακυρώσουν τη παραγγελία:

Αγαπητέ φίλε των Public,

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με αριθμό  oxxxxxxxxx θα παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση. Ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξή της.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας πατώντας εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2017!

Με εκτίμηση,
Ομάδα Customer
Passion 

Οπότε λογικά θα παραλάβουμε αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιό μου παραδειγμα με αγορα..

Αγαπητέ φίλε των Public,

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με αριθμό τργτητυητυ θα παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση. Ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξή της.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας πατώντας εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Customer Passion

Και μετα απο δυο μερες
Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω απροσδόκητα υψηλής ζήτησης, το προϊόν ΚΙΝ ΤΗΛ APPLE IPHONE 6S 16GB SPACE GRAY της παραγγελίας σας hgttyhythy εξαντλήθηκε και δεν αναμένεται καινούργια παραλαβή. Ως εκ τούτου, το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας.

Οποτε μακαρι να παραλαβετε..

Επεξ/σία από matrixxx
αριθμος παραγγελιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...