Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά απο την στιγμή που το φωτιζομενο έχει ένα 20αρικο βάλτε το αξίζει. Καλό και το φωτάκι usb αλλά καμία σχέση. Όσον αφορά την τιμή του μηχανήματος πιστεύω ότι θα το δούμε στα 750-850 μέσα στο Γενάρη αντε φεβρουαριο δεδομένου ότι έχει βγει το νεώτερο μοντέλο και θα χουμε και εκπτώσεις. Το μόνο που με "χαλάει" στο συγκεκριμένο μηχάνημα είναι η ποιότητα του πληκτρολογίου του. Έχει πληκτρολόγιο μηχανημάτων κατηγορίας 300 ευρώ. Κατά τα άλλα σε ποιότητα κατασκευής οθόνη επεξεργαστή είναι αρκετά αξιόλογο. ( και ήχεια αν δεν κάνω λάθος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το είχε πάρει παλιά ένας φίλος μου και μέσα σε λίγα λεπτά το γύρισε πίσω και πήρε πιστωτικό μιας και είχε σοβαρότατο πρόβλημα με backlight bleed -->> https://www.google.gr/search?q=backlight+bleed&safe=off&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjn0az-x6XRAhVIDcAKHVr4CL4Q_AUICCgB&biw=1280&bih=619 , του είπαν να του έδιναν καινούργιο / σφραγισμένο με DOA, αλλά είπε όχι μιας και πήρε στα κεντρικά και του έλεγαν πως όλα είναι έτσι και είναι φυσιολογικό και τις γνωστές δικαιολογίες ... Εδώ που τα λέμε δεν είναι και ότι καλύτερο σε σκοτεινό περιβάλλον να βλέπεις κάποιο έργο ή κάποιο game ή μια επεξεργασία εικόνας και να βλέπεις λαμπάδες γύρω από την οθόνη.Ελπίζω όσοι το πήρατε να μην σας έτυχε κάποιο με σοβαρό θέμα bleeding και να το ευχαριστηθείτε, γιατί κατά τ' άλλα είναι σούπερ στα λεφτά της προσφοράς! Μπράβο στον ts που το εντόπισε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το έχω παρατηρήσει το bleeding και σε εκθεσιακό με FHD αλλά δεν ηταν κάτι το ιδιαίτερο. Ωστόσο ο χώρος είναι εντονα φωτισμένος οπότε δεν το βλέπεις και καλά Επίσης το έχω δεί πολύ πιο έντονο στην touch έκδοση UHD και μου είχε κάνει πολύ αρνητική εντύπωση Γενικότερα απο τι έχω μάθει υπάρχει αυτο το θεματάκι στην συγκεκριμένη σειρά και η DELL δεν το αποδέχεται ως βλάβη αλλά ως ιδιαιτερότητα της τεχνολογίας.. Τα γνωστά των εταιριών δηλαδή. Σας τα λέω γιατι τα γνωρίζω εκ των έσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι το Bleeding είναι γεγονός σε αυτό το μοντέλο, κάποια έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα κ κάποια καθολου, πχ εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε στο παραμικρό, φίλος με το i5 μοντέλο έχει σε ένα σημείο αλλά δεν είναι έντονο καθόλου, το εκθεσιακό στο Κοτσοβολο που είχα δει τοτε είχε τεράστιο πρόβλημα. Ειχα ρωτησει στην αντιπροσωπεία και μου είχαν πει αν το πρόβλημα είναι έντονο το δέχονται στην εγγύηση για αλλαγή οθόνης ή doa αν πας μετά την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλα για doa σε αυτα τα χρηματα δεν το πας γιατι με τα ιδια λεφτα ειδικα απο public δεν περνεις καν παρομοιο μηχανημα..σιγουρα αν καποιος το πληρωσει 1200 ευρω σιγουρα εχει αλλες απαιτησεις και παραπανω επιλογες αν το επιστρεψει. Στα λεφτα αυτα με 679 και με ενα 100αρικο ακομα βαζοντας ssd και 16 gb ram ανοιγοντας μια βιδα μη χανοντας εγγυηση κλπ δεν υπαρχει τπτ απολυτως τωρα.τεχνολογια ειναι και σιγουρα θα πεσει η τιμη καποια στιγμη.ας το χαρουνε οσοι το προλαβαν και αν βγει κατι αλλο εδω ειμαστε..πουλαμε αυτο οσο το πηραμε τουλαχιστον ευκολα και παμε γιαλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλα για doa σε αυτα τα χρηματα δεν το πας γιατι με τα ιδια λεφτα ειδικα απο public δεν περνεις καν παρομοιο μηχανημα.. Για DOA από την dell κατευθείαν μιλούσα όχι από το public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Για DOA από την dell κατευθείαν μιλούσα όχι από το public Για να παρεις το ιδιο μηπως σου κατσει καλο panel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Για να παρεις το ιδιο μηπως σου κατσει καλο panel? Ναι γιατί έτσι κ αλλιώς όπως το είπες να το επιστρέψεις doa στο public δεν αξίζει για πιστωτικό. Αν δεν το έχουν στην dell συνήθως δίνουν ένα παραπλήσιο με ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά ως doa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μόλις ανέβηκε το unboxing - hands on βιντεάκι του Laptop. Όποιος θέλει, μπορεί να το τσεκάρει: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ανοιξα γενικο θεμα εδω για να μην γεμιζουμε με ασχετα το τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/632751-laptop-dell-inspiron-15-7559-156-i7-6700hq8gb1tb960m/ Ps. Tsints ενα ευχαριστω στο βιντεακι το ηθελα σαν τοπικ starter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ανοιξα γενικο θεμα εδω για να μην γεμιζουμε με ασχετα το τοπικ http://www.insomnia.gr/topic/632751-laptop-dell-inspiron-15-7559-156-i7-6700hq8gb1tb960m/ Ps. Tsints ενα ευχαριστω στο βιντεακι το ηθελα σαν τοπικ starter Έχεις δίκιο... παράλειψή μου. Οπότε συνεχίζουμε στο παραπάνω topic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valentina_tsirona Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλή μέρα Καλή χρονιά οποίος έχει καμία παραγγελία που δεν θα παραλάβει η που θέλει να τον σώσει ας στείλει πμ παρακαλώ Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Έχω γράψει πρώτος πρώτος από την αρχή του θέματος για το αν δεν το θέλει κάποιος να στείλει ένα pm Έχουν γράψει και άλλα παιδιά μετα από εμένα ας τηρηθει μια σειρά προτεραιότητας εάν υπάρξει η θέληση να εξηπηρετησει κάποιος από το φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Γτ να τηρηθει σειρα προτεραιοτητας? Καποιος αν θέλει να το δωσει θα το δωσει σε αυτον που θεωρει πιο έμπιστο μενει πιο κοντα του κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ας το κρίνει οποίος το δώσει αν το δώσει. Δικαιωμα του, όπως δικαίωμα τους να καρπωνονται των προσφορών μη ενεργά μέλη με μηδενική συμμετοχή. Δε θα διαφωνησουμε σε αυτό μιας και έτσι είναι οι κανόνες. Πριν λίγο καιρό που πρόλαβα μια καλή προσφορά προσωπικά την έδωσα σε ενεργό μέλος αν και μου στείλε 5ος σε σειρά και όχι σε κάποιον που συμμετέχει με 10 μηνύματα το χρόνο. Αλλά αυτό εξαρτάται από το πως σκέφτεται ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα