xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα γράφει ότι το έχει στα Ιωάννινα που δεν υπήρχε χθες το βράδυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 χτυπησα αυτο http://www.banggood.com/LiveFan-S1-13_3-inch-2K-IPS-8G-Ultrabook-p-1068249.html?rmmds=category καλη τυχη με το τελωνειο μου ευχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Προσωρινά εξαντλημένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 χτυπησα αυτο http://www.banggood.com/LiveFan-S1-13_3-inch-2K-IPS-8G-Ultrabook-p-1068249.html?rmmds=category καλη τυχη με το τελωνειο μου ευχομαι 200€ τουλάχιστον να υπολογίζεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasismen76 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα γράφει ότι το έχει στα Ιωάννινα που δεν υπήρχε χθες το βράδυ Έφτασε στο κατάστημα του Πειραιά τώρα το εργαλείο.Ας μη δίναν στην κυκλοφορία το νέο τμήμα της Ιονίας Οδού και ακόμα Αντίρριο θα ήταν... Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος προορισμός του ; UPDATE 17:13 προσωρινά εξαντλημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
droid345 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Στον Βόλο που πήρα τηλ να ρωτήσω, έχει δύο κομμάτια, και τα δύο κρατημένα, μου είπαν.Ναι όντως,το ένα το πήρα εγώ!!!edit: Είναι ή έκδοση με χωρίς backlight πληκτρολόγιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ελεγε καπου για backlight. Το ανοιξες;εντυπωσεις; εγω αυριο παω να παραλαβω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά το laptop πετάει ειδικά σε αυτή την τιμή που έπαιξε. Το έχω λίγους μήνες τώρα κ δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πολύ όμορφη οθόνη με ωραία χρώματα (θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινή αλλά είναι στο τομέα αυτό κ πάλι πιο πάνω από τον μεσο όρο). Η μπαταρία του για browser χρήση με power save mode είναι κάπου στις 6 ώρες. Για τον επεξεργαστή που έχει είναι τούμπανο. Εμένα είναι με το backlight στα πλήκτρα δεν ήξερα ότι βγαίνει κ μοντέλο χωρίς, ούτε όταν έψαχνα πληροφορίες διάβασα κάπου κάτι τέτοιο ότι υπάρχει. Το μόνο μειονέκτημα μόνο είναι ο σκληρός, που για την δικιά μου χρήση με ζορισε πολύ κ τον αλλαξα με 750gb ssd sata (να ναι καλά τo black fridays ) Όποιος το πάρει για παιχνίδια/office χρηση είναι μία χαρά ο σκληρός του κ δεν χρειάζεται αλλαγή.Ram δεν αλλάζω ακομα γτ οι τιμές πηγαν στο θεό δεν αξίζει να μην περιμένει κάποιος να πέσουν. Προσοχή δεν παιρνει m.2 2280 pcie αλλά μόνο m.2 2280 με sata πρότυπο. Με χάλασε αυτό γτ δεν το γνώριζα προσωπικά. Είναι δαχτυλομαγνητης επίσης αλλά η ματ αίσθηση που έχει προσωπικά μου αρέσει πολύ. Για την κατηγορία του είναι αρκετά λεπτό με μαζεμένο βάρος. Η ψηξη του κορυφαία αλλά ακούγεται αρκετά δυνατά όταν είναι σε full load. (Σε idle κλείνουν τελείως κ είναι τέρμα αθόρυβο). Η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη αλλά υπάρχει software της dell ώστε όταν το έχουμε στο ρεύμα να μην φορτίζει η μπαταρία αλλά να τραβάει κατευθείαν από το καλώδιο, κ υπάρχουν διάφορα profil ανάλογα τι βολεύει τον καθένα. Καλοριζικο στους τυχερούς που το προλαβαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperlost Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα από το κατάστημα. Είχα κάνει χθες το βράδυ την παραγγελία για παραλαβή και πληρωμή σε κατάστημα, Η συσκευασία ήταν σφραγισμένη και το λαπτοπ για την τιμή του απ'ότι δείχνει πολύ καλό. P.S Το πληκτρολόγιο δεν ήταν φωτιζόμενο, απλά είχα αγορασμένο ένα backlit απο ebay (πριν 2 χρόνια) για τον παλίο 3542 και ήταν ακριβώς το ίδιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εσένα ειναι φωτιζώμενα τα πληκτρα;?πως το ξεχωριζουμε πριν παραλαβουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
droid345 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά το laptop πετάει ειδικά σε αυτή την τιμή που έπαιξε. Το έχω λίγους μήνες τώρα κ δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πολύ όμορφη οθόνη με ωραία χρώματα (θα μπορούσε να είναι πιο φωτεινή αλλά είναι στο τομέα αυτό κ πάλι πιο πάνω από τον μεσο όρο). Η μπαταρία του για browser χρήση με power save mode είναι κάπου στις 6 ώρες. Για τον επεξεργαστή που έχει είναι τούμπανο. Εμένα είναι με το backlight στα πλήκτρα δεν ήξερα ότι βγαίνει κ μοντέλο χωρίς, ούτε όταν έψαχνα πληροφορίες διάβασα κάπου κάτι τέτοιο ότι υπάρχει. Το μόνο μειονέκτημα μόνο είναι ο σκληρός, που για την δικιά μου χρήση με ζορισε πολύ κ τον αλλαξα με 750gb ssd sata (να ναι καλά τo black fridays ) Όποιος το πάρει για παιχνίδια/office χρηση είναι μία χαρά ο σκληρός του κ δεν χρειάζεται αλλαγή.Ram δεν αλλάζω ακομα γτ οι τιμές πηγαν στο θεό δεν αξίζει να μην περιμένει κάποιος να πέσουν. Προσοχή δεν παιρνει m.2 2280 pcie αλλά μόνο m.2 2280 με sata πρότυπο. Με χάλασε αυτό γτ δεν το γνώριζα προσωπικά. Είναι δαχτυλομαγνητης επίσης αλλά η ματ αίσθηση που έχει προσωπικά μου αρέσει πολύ. Για την κατηγορία του είναι αρκετά λεπτό με μαζεμένο βάρος. Η ψηξη του κορυφαία αλλά ακούγεται αρκετά δυνατά όταν είναι σε full load. (Σε idle κλείνουν τελείως κ είναι τέρμα αθόρυβο). Η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη αλλά υπάρχει software της dell ώστε όταν το έχουμε στο ρεύμα να μην φορτίζει η μπαταρία αλλά να τραβάει κατευθείαν από το καλώδιο, κ υπάρχουν διάφορα profil ανάλογα τι βολεύει τον καθένα. Καλοριζικο στους τυχερούς που το προλαβαν Θα συμφωνησω μαζί σ σχεδόν σε όλα με εξαίρεση την οθόνη.Ματ πλαστικά που προσφέρουν καλή αισθηση,Πολυ δυνατό CPU και GPU και καλά σχεδιασμένο σύστημα ψύξης.Ο σκληρός πραγματικά είναι για άμεση αλλαγή(5400rpm) σε συνδυασμό με το botware της Dell και με έναν ssd υπαρχει πραγματικά υπαρχειτεράστια διαφοράΩστοσο ή οθόνη αν και FHD IPS,εχει πολύ μέτρια απόδοση χρωμάτων (κοντά στο 60℅adobe RGB).Ωστόσο πολύ καλο VFM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μολις παρέλαβα 1439 ευρω τιμη πανω στο κουτι.. απορω μου λεει ο υπαλληλος πως το δωσαμε τοσο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παντως πιστευω μπερδεψαν αυτο http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-dell-inspiron-15-5559-156-full-hd-i78gb1tb-m335/prod8150299pp/ με αυτο της προσφορας γιαυτο εχουν αρχικη 899.γιατι αλλιως δεν προκυπτει το 899.στο καταστημα στο ψυχικο παντως το εχουν ανοιχτο εκθεσιακο με τιμη 1439 αρα καποιο λαθος εγινε.τωρα οποιος παρηγγειλε αν δεν δει status διαθεσιμο για παραλαβη μην ειναι σιγουρος με το public. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 949 έχει στο skroutz οπότε το 899 αρχική τιμή δεν απέχει. Το 1439 είναι από άλλες εποχές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 949 έχει στο skroutz οπότε το 899 αρχική τιμή δεν απέχει. Το 1439 είναι από άλλες εποχές... Δεν ειπα οτι αξιζει 1439 αλλα οτι κατι λαθος εχουν κανει αφου ποτε δεν το ειχαν 899.και 949 το εχει ο Κωτσος απο 1439 και αυτος και μετα παμε πανω απο 1000ρικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα