Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Στον Βόλο που πήρα τηλ να ρωτήσω, έχει δύο κομμάτια, και τα δύο κρατημένα, μου είπαν
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Προφανώς θα το γνωρίζουν ότι είναι εκθεσιακό. Ταχα θα έπρεπε να το παραλάβουμε από εκεί και θα τηρουνταν σειρά προτεραιότητας, στο Βόλο που το έχει stock πως κατάφεραν να τα κρατήσουν...
newlynx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μερικοί θα πήραν στις 12.00 το βράδυ και θα τους τα κράτησαν. Ακούγεται πολύ λογικό... 2
panormou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μου ήρθε mail για παραλαβη απο το κατάστημα και πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πραγματι ειναι εκει και δεν ειναι εκθεσιακό. 611 ευρω μου βγαινει με ενα 10% που ειχα στο λογαριασμο μου απο παραγγελια που μου ειχαν ακυρωσει..
Tsints Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πήγα νωρίς το πρωί και πήρα ένα από τα δύο που ήταν διαθέσιμα στο Βόλο. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, αλλά δεν φαίνεται ανοιγμένη η συσκευασία, υπάρχει κανονικά η ταινία ασφαλείας
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οσοι παραλάβατε καλορίζικα , οσοι δεν παραλάβατε μη σκάτε . Θα ξανα έχουμε ξεστοκάρισμα του συγκεκριμένου μοντέλου μιας και βγήκε το νεώτερο και θα κυκλοφορήσει σύντομα μέσα στο νέο έτος. 1
pcos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 kαι μονο που ειδα οτι το τροφοδοτικο ειναι 130w με επιασε ενα συγκρυο! το σταθερο μου μονο καιει 50w στο φουλ
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ε εντάξει ότι έχει τροφοδοτικό 130 δεν σημαίνει ότι τα καίει κιόλας... 2
pita_kontosouvli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 kαι μονο που ειδα οτι το τροφοδοτικο ειναι 130w με επιασε ενα συγκρυο! το σταθερο μου μονο καιει 50w στο φουλ Που να πιάσεις δηλαδή το 240w που έχει το alienware 1
Tsints Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Το καλό με το συγκεκριμένο laptop από ότι είδα, είναι ότι με μία μόλις βίδα, έχεις πρόσβαση στο "εσωτερικό" του. Μια 8άρα RAM ακόμα και ένας M.2 2280 SSD, είναι οι αναβαθμίσεις που σκέφτομαι να του κάνω. Έχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο SSD; αυτός πχ; http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-pro-sp900-128gb-25-m2-2280-p-PER.320899
afinis2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σκάει η προσφορά χθές, ξύπνιος εγω με 3 laptop στο σπίτι. -Βρε το χρειάζομαι? -Οχι δε το χρειάζεσαι! -Βρε μήπως να το ξανασκεφτείς? -Οχι δεν το χρειάζεσαι! -Μα θα βγάλουμε αυτο που έχουμε στο σαλόνι και θα βάλουμε το καινούργιο! -Οχι ειπαμεεεεε! -Μα παίζει και παιχνίδια!- -Χθές καθάριζες τη σκόνη απο το Xbox one S και έχεις ζητήσει απο την κοπέλα σου playstation 4 για την πρωτοχρονιά! Αφου κέρδισα τη μάχη με τον καταναλωτικό εαυτό μου αποκοιμιέμαι ήσυχος...Ξυπνάω και βλέπω εξαντλημένο...ξαφνικά το θέλω παρότι συνεχίζω να μην το χρειάζομαι! Τι διάολο συμβαίνει με αυτό το φόρουμ???Ψυχολογικά θα αποκτήσουμε ''We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like''.Καλή χρονία σε όλους 13
Kadaz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ''We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like''. ωραιο το fight club αλλα ακυρο το quote εδω εκτως αν ποσταρεις nsfw φωτος με τα λαπτοπια σου στο fb για το σουαγκ, καταναλωτισμος λεγεται αυτο που επαθες και ειναι απολυτως υγειες στο δυτικο κοσμο εφοσον δεν πουλας το σπιτι σου για να το παρεις
DimitrisDrama Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 εδω εγω σκεφτομουν να παω θεσσαλονικη να παρω πφφφ
afinis2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 εκτως αν ποσταρεις nsfw φωτος με τα λαπτοπια σου στο fb για το σουαγκ, Δεν κατάλαβα τίποτα αλλά μαλλον είναι επειδή είμαι του '84 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα