terryman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Γράφει ότι υπάρχει σε κάποια καταστήματα, όποιος το θέλει πολύ ίσως το πετύχει αν πάει πρωί πρωί... "!μόνο σε κατάστημα! δες σε ποιο κατάστημα είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή: Το προϊόν δεν πωλείται online ή τηλεφωνικά αλλά μπορείς να το βρεις στα παρακάτω καταστήματα. Λόγω υψηλής ζήτησης, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ενδεχομένως το προϊόν να εξαντληθεί άμεσα! Σύνταγμα Νέα Ερυθραία Βόλος Χανιά Πειραιάς Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή Μαρούσι - Τhe Mall Athens Αγία Παρασκευή Μαρούσι - Golden Hall Καλλιθέα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 rip όσοι είναι επαρχία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasismen76 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Διαθέσιμο πλέον μόνο στο Σύνταγμα.Πολυ κίνηση έπεσε το βράδυ φαίνεται.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τσάμπα ξύπνησα(Χανιά)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickSym Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αυτή ηταν καλη προσφορα αλλα too late πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τι too late, κανένα εκθεσιακό κομμάτι θα έχουν και το έβγαλα προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paraskeyh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καλή προσφορά αλλά κάτι μου βρωμάει.Είναι αυτό που λένε πολύ καλό για να ναι αληθινό,και εγώ πιστεύω είναι εκθεσιακό κομμάτι,αλλά αν μένετε κοντά στο Σύνταγμα και θέλετε gaming laptop δεν χάνετε κάτι να πάτε να το δείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Καλά κι εμένα εντύπωση μου έκανε να έχουν σε stock στα Χανιά αυτό το LAPTOP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godjet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τσιμισκή θεσσαλονίκη μόνο ένα κομμάτι εκθεσιακό..καλο δουλεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paraskeyh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Aχά ήμουν σίγουρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γράφει ότι υπάρχει σε κάποια καταστήματα, όποιος το θέλει πολύ ίσως το πετύχει αν πάει πρωί πρωί... "!μόνο σε κατάστημα! δες σε ποιο κατάστημα είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή: Το προϊόν δεν πωλείται online ή τηλεφωνικά αλλά μπορείς να το βρεις στα παρακάτω καταστήματα. Λόγω υψηλής ζήτησης, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας και ενδεχομένως το προϊόν να εξαντληθεί άμεσα! Σύνταγμα Νέα Ερυθραία Βόλος Χανιά Πειραιάς Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή Μαρούσι - Τhe Mall Athens Αγία Παρασκευή Μαρούσι - Golden Hall Καλλιθέα" μάλιστα άνοιξαν τα καταστήματα τα μεσάνυχτα και εξαντλήθηκε... ναι οκ.. αν δεν το θέλει κάποιος ας στείλει ενα PM γιατι το περίμενα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2017 από Prof_Chaos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο στα Χανιά και μου είπαν ότι το LAPTOP είχε γίνει κράτηση από το Internet και είναι δεσμευμένο. Αν άκουσα καλά από την συνομιλία που είχαν μεταξύ τους ήταν εκθεσιακό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paraskeyh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά δεν ξέρω αν κοροιδεύουν κανέναν εκτός από τον εαυτό τους.Δεν νομίζω πια κάποιος να πέρνει γουρούνι στο σακί όλοι το ψάχνουμε πριν αγοράσουμε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ψάχνουν τόσο όσο οι περισσότεροι από εμας εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godjet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πήρα τηλέφωνο στα Χανιά και μου είπαν ότι το LAPTOP είχε γίνει κράτηση από το Internet και είναι δεσμευμένο. Αν άκουσα καλά από την συνομιλία που είχαν μεταξύ τους ήταν εκθεσιακό κομμάτι. δηλαδη αυτος που το παρηγγειλε θα παρει εκθεσιακο ? δεν πρεπει να ειναι ενημερος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα