Προς το περιεχόμενο

Laptop Dell Inspiron 15 7559 - 15.6" (i7-6700HQ/8GB/1TB/960M) 679 euro public [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το πήρα 800 από electroholic με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Αναφέρομουν στη τιμή του public. Κ οι τιμές που αναφέρεις είναι μετά από 8 μηνες κυκλοφορίας του laptop

Αναφέρθηκες οτι ήταν λάθος η τιμή του public κι εγώ είπα οτι "δεν ήταν μεγάλο το λαθος" αναφερόμενος στις τιμές των άλλων καταστημάτων αλλά και την εξέλιξη των νεων μοντέλων...

Τέλος πάντων για την τιμή του νεου dell inspiron 7567 θα την δούμε πολύ σύντομα πιστεύω, εδώ θα είμαστε  ;)

• Like 1
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε μένα το ίδιο:

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν NB DELL INSPIRON 7559/i7/8GB/1TB/4GB VGA της παραγγελίας o526274686 δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας.

Για τον λόγο αυτό σας εξασφαλίσαμε ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% σε προϊόντα τεχνολογίας για την επόμενή σας αγορά. Το κουπόνι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και είναι ήδη ενεργοποιημένο στο προφίλ σας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Customer Passion

Απαράδεκτοι !!

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως μας εδωσαν την τρελη εκπτωση 10%. Χαχ.. μπορουμε να παρουμε αυτο με το i5 στα 1100.. χαχ

Χαχαχα καλό.

Εγώ τους την είπα μέσω mail, καλά η έκπτωση είναι τραγική... Τουλάχιστον ας αντιπροτείνουν ένα άλλο laptop και να μας κάναν κάποια έκπτωση ή να μας κάναν μια έκπτωση 15-20 % στην επόμενη αγορά.

Δημοσ.

23 μέρες μου έβγαλε το sentinel χρήσης!!!

2-3 μήνες θα το είχαν λογικά. Αν κάνεις check απο κάτω έχει κωδικό προϊόντος, απο εκεί μπορείς να ελέγξεις την εγγύηση που απέμεινε της dell η οποία τρέχει απο την στιγμή που βγεί απο το εργαστάσιο. Ετσι θα δεις κ περίπου πόσο παλιό είναι το Laptop.

Δημοσ.

τελος οκτωμβριου ηρθε στο public  δεν με πειραζει εχω 3 χρονια δωρεαν απο το καταστημα για σπασιμω οθονης η οτιδηποτε αλλο συμβει οποτε ολα κομπλε κουμπωσα και εναν μ2 πανω και αντε γεια..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...