xristoslet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ωραια εγω παρηγγειλα 7 λεπτα νωριτερα και δν πηρα! Εν τέλει ποιο λαπτοπ έδιναν με 1060? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Έχω βάλει σε όλα τα Laptop στο skroutz με κάρτες πάνω από 960 price alert δεν μου είχε έρθει κάποια ειδοποίηση. Μπορεί να μου ξέφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον κράτησε για μερικά λεπτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc01319 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν, εμένα μου ήρθε το mail επιβεβαίωσης 23:32. Το public είναι απλά απαράδεκτο. Δεν τήρησε ούτε την προτεραιότητα. Περιμένω να με ενημερώσουν πότε θα παραλάβω, αλλά δεν είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Πάντως στην Αμερική έχει βγει ήδη το νεο μοντέλο. http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/inspiron-15-7567-laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ναι και η 1050 η απλή είναι σαν μια 965 περίπου... Αλλα και η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή, ίσος εν τέλη να μην ήταν και μεγάλο λάθος η τιμή του public αν έρθει σε λίγο καιρό το νεο μοντέλο με τιμή κοντά στα 900€(για την έκδοση με i7, 1050ti, 8GB ddr4 κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν θέλω να στεναχωρισω κανέναν αλλά κ το μοντέλο του τίτλου με την κυκλοφορία του περισυ είχε την ίδια τιμή στην Αμερική Στην Ελλάδα +600€ τότε. Οπότε μην τρέφεται ελπίδες ότι θα βγει ακόμα κ η μικρή η έκδοση κοντά στο 1000ρικο τους επόμενους μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Εγώ λέω ότι το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει το μοντέλο με τον i7 στην τιμή των 1100€-1200€ στην Ελλάδα, με το σκεπτικό ότι αυτήν την στιγμή τα Laptop της msi και Asus με 1060 και extra 120gb ssd, ξεκινάν στα 1500€. Μετά από κανένα 6μηνο θα πάει στα 900€-1000€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό. Θα το καταλάβεις εύκολα αν δεις τις αρχικές τιμές που έχουν τόσα χρόνια στην αμερική και το ιστορικό των τιμών τους απο skroutz μόλις τα φέρνουν Ελλάδα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό μεγάλο ώστε να δεις ανταγωνιστικές τιμές. Η τιμή των public ήταν ξεκάθαρα λάθος κατα την γνώμη μου. Η τιμή του ήταν 1350 υπάρχει σε προηγούμενο post. Σε αυτό είμαι σίγουρος γιατί το είχα ψάξει πολύ για να πάρω το δικό μου. Αν περιμένεις απλά θα καταλήξεις να μην αγοράσεις laptop για αυτό στο λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η αντίστοιχη τιμή προσφοράς στο Κωτσόβολο ήταν 950€ και στο electroholic το είχε 910€ με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αλλά χωρίς Windows και πιο παλιά είχε φτάσει τα 850€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisDrama Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα μετά κόπων και βασάνων..... σούπερ το τεραςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Η αντίστοιχη τιμή προσφοράς στο Κωτσόβολο ήταν 950€ και στο electroholic το είχε 910€ με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αλλά χωρίς Windows και πιο παλιά είχε φτάσει τα 850€. Εγώ το πήρα 800 από electroholic με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Αναφέρομουν στη τιμή του public. Κ οι τιμές που αναφέρεις είναι μετά από 8 μηνες κυκλοφορίας του laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisDrama Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Όχι εμένα έκαναν πόσες μέρες από το κατάστημα για να το ετοιμάσουν λόγο ότι ήταν εκθεσιακό.... Αλλά μου έδωσαν δώρο και την εγγύηση safety...120 ευρώ δώρο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Όχι εμένα έκαναν πόσες μέρες από το κατάστημα για να το ετοιμάσουν λόγο ότι ήταν εκθεσιακό.... Αλλά μου έδωσαν δώρο και την εγγύηση safety...120 ευρώ δώρο ... Τρεξε μια αν θες το προγραμμα hard disk sentinel και ανεβασε φωτο να δουμε ποσο καιρο ειναι εκθεσιακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisDrama Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Θα το ανεβάσω μόλις πάω σπίτι γιατί έχω πάρει είδη έναν m.2 evo δίσκο και θα περάσω εκεί τα Windows .. μηχάνημα για 4 χρόνια σίγουρα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα