Προς το περιεχόμενο

Laptop Dell Inspiron 15 7559 - 15.6" (i7-6700HQ/8GB/1TB/960M) 679 euro public [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί στην ομάδα σου που τα δοκιμάζεται αυτά έτσι να συμβαίνει στα "τρία" dell που είχατε...

4-5 βαθμοί διαφορά δεν υπάρχουν εκτός κ αν είχατε προβληματικό(ά) laptop :) Δοκίμασα με prime95. Κερδίζεις 1 βαθμό μόνο όπου κ αυτός είναι στα περιθώρια λάθους. 

Το να κάνει κάποιος 3d rendering 24/7 απο το laptop δεν έχει νόημα. Το να το χρησιμοποιεί στην δουλειά του με ολιγόωρες επεξεργασίες όταν δεν είναι σπίτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασιών ή throttling. 

Βγάλε μου φωτογραφία απο το δικό σου στα κανονικά volt με μισή ώρα prime95 θερμοκρασίες και με -150mV μισή ώρα. Μην απαντήσεις στο thread όμως καλύτερα στείλτο σε pm για να δεις πόσο λάθος είσαι κ αν θες το συζητάμε εκεί, θα σου στείλω κ εγώ τα δικά μου. (με -50mV καμία διαφορά δεν έχει)

Δεν το συνεχίζω γιατί απλά λες να δικά σου χωρίς να ακούς τους άλλους, δοκίμασα αυτό που πρότεινες πιο πριν, χωρίς να το παίξω παντογνώστης, μόνο κ μόνο για να δω αν έχει νόημα. Απλά καταλήγω στο γεγονός ότι από την στιγμή που ούτε ζεσταίνεται σε μη αποδεκτά σημεία ούτε throttling έχω (και διαφορά στην θερμοκρασία δεν υπάρχει πραγματική) νόημα για undervolt δεν υφίσταται

• Like 1
  • Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικά 2 με 4 λεπτά δεν αποτελούν stress test για τον cpu για να καταλάβεις τις σταθερές θερμοκρασίες που έχεις. Πχ σε εμένα στην αρχή έπιανα 75 βαθμούς αλλά μόλις άρχισαν οι ανεμιστήρες να λειτουργούν και να αποδίδουν έπεσαν στους 60-62 με στοκ voltage.

Θα ανεβάσω γράφημα με το xtu για να καταλάβεις πως πάει. Το γράφημα βάλτο όμως το τελευταίο 10λεπτο να σου λέει τουλάχιστον θερμοκρασίες.

http://prntscr.com/dtcmhg κ πες μου όπως το βλέπεις αν χρειάζεται όντως να πειράξω κάτι

Στο stock voltage @3.1Ghz  @60c

Bios Version: 1.2.0

Δημοσ.

Όχι όλα καλά φαίνονται σε σένα! ( ποσο έχεις στο δωμάτιο και πιάνει 60c ? 10c ? :P ) Εγώ κάνω 3d rendering 24/7,δουλεύω σε ταινίες, οποτε undervolting we like.

Και έχει μια χαρά νόημα το 3d rendering 24/7 , τα έβγαλε τα λεφτά του σε 3 μέρες :P

Δεν έχει πολύ καλύτερες επιλογές όσο αφορά mobile 3d rendering από το i7-6700hq και καμια φορα είναι αναγκαίο να δουλεύουμε στο "πόδι", φορτίζοντας από δω και από κι , με ειδικά power banks άλλες φορες και τα 10 λεπτά καμια φορα είναι 10-20euro εργασίας η τελοσπάντων αναγκαία για να ανεβάσεις αρχεία η οτιδήποτε

• Like 1
Δημοσ.

Στο δωμάτιο έχω 21C μπορείς να το δείς κ απο το HWmonitor όπου μόλις άνοιξα το laptop ο cpu είχε 17-20C :P

Εγώ κάνω 3d rendering κυρίως σε σταθερό κ το laptop αυτό το πήρα ακριβώς όπως εσύ είπες για δουλειά στο "πόδι" μιας κ τα workstation περίπου ίδιων επιδόσεων σε Laptop ξέφευγαν κατα πολύ. Προσωπικά όταν κάνω rendering ή οτιδήποτε άλλο το έχω σε πρίζα πάντα κ τραβάει μόνο απο εκεί, την μπαταρία την δουλεύω μόνο για multimedia/Office χρήση γιατί θέλω να κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Δημοσ.

Στο δωμάτιο έχω 21C μπορείς να το δείς κ απο το HWmonitor όπου μόλις άνοιξα το laptop ο cpu είχε 17-20C :P

Εγώ κάνω 3d rendering κυρίως σε σταθερό κ το laptop αυτό το πήρα ακριβώς όπως εσύ είπες για δουλειά στο "πόδι" μιας κ τα workstation περίπου ίδιων επιδόσεων σε Laptop ξέφευγαν κατα πολύ. Προσωπικά όταν κάνω rendering ή οτιδήποτε άλλο το έχω σε πρίζα πάντα κ τραβάει μόνο απο εκεί, την μπαταρία την δουλεύω μόνο για multimedia/Office χρήση γιατί θέλω να κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Και πολύ σωστό σε βρίσκω.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει κανένα νεότερα από τους υπόλοιπους που δεν προλάβαμε σε στοκ? Εγώ που πήρα σήμερα μου είπαν ότι για να ελεγχθεί το προϊόν θα χρειαστούν 15 εργάσιμες ημέρες!!! 

Δημοσ.

Δηλαδή από την Παρασκευή που πήρες τηλέφωνο σου είπαν άλλες 10 εργάσιμες δλδ μέχρι 20 του μήνα;

Δημοσ.

Εσύ τουλάχιστον θα πρέπει να παραλάβεις... Γενικά στο public κάθε φορά που θα τους πάρεις τηλέφωνο μπορεί να ακούσεις κάτι διαφορετικο από πιο παλιές παραγγελίες που έχω κάνει. Ελπίζω να με διαψεύσουν αυτή τη φορά.

Δημοσ.

Βέβαια κι εγώ, αυτό το LAPTOP ήταν να το πάρω έτσι κι αλλιώς και τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η έκδοση με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο στα 910€ χωρίς όμως Windows...

Δημοσ.

Εμένα το έστειλαν σήμερα, λογικά αύριο θα παραλάβω.
Παραγγελία 29 Δεκεμβρίου 2016 - 11:45 μ.μ. (τότε ήρθε το mail επιβεβαίωσης)

Δημοσ.

Εμένα το έστειλαν σήμερα, λογικά αύριο θα παραλάβω.

Παραγγελία 29 Δεκεμβρίου 2016 - 11:45 μ.μ. (τότε ήρθε το mail επιβεβαίωσης)

Καλά αφού δεν υπάρχει μας λένε πως ξαφνικά βρέθηκε ένα κομμάτι είναι απορίας άξιο! Σου στείλανε mail?

Δημοσ.

Καλά αφού δεν υπάρχει μας λένε πως ξαφνικά βρέθηκε ένα κομμάτι είναι απορίας άξιο! Σου στείλανε mail?

Ναι, και κωδικό αποστολής ACS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...