manic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε:230 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Viber/Skype/Youtube 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:4.8 -5.8 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων & επειδή είναι για γυναίκα χρυσό χρώμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;- 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;Οχι αλλά το χρειάζομαι άμεσα οπότε όχι απο Κίνα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Οχι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Μονο απο Ελλάδα και η αγορά θα πρέπει να γίνει σήμερα-αύριο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουργιο
soik85 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/163030-huawei-p9-lite-dual-sim-white σε τρια χρώματα http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169786-xiaomi-redmi-note-3-gold-dual-sim σε τρία χρώματα συν 10€ σε επόμενη αγορά εντός 10 ημερών αν θυμάμαι καλά εδω και άλλα καταστήματα για xiaomi http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Δεν διαφημίζω το κατάστημα απλά το είχα ανοικτό και έβλεπα. Θα προτιμούσα το δεύτερο 1
Ntelosxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εγω δε θα σου ελεγα xiaomi λογο κάμερας. 1ο αν δωσεις κανα 20€ παραπάνω a5 2016 2o p9 lite white 3o j7 2016 χωρις δακτυλικο αποτύπωμα
soik85 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εγω δε θα σου ελεγα xiaomi λογο κάμερας. 1ο αν δωσεις κανα 20€ παραπάνω a5 2016 2o p9 lite white 3o j7 2016 χωρις δακτυλικο αποτύπωμα 1.μέτριο 2. ναι 3.σκουπίδι βέβαια δεν αναφέρεις πουθενά ότι τα 1 και 3 μόνο λίγο στην κάμερα υπερισχύουν και σε ολα τα άλλα χάνουν απίστευτα σε σχέση με το note3 pro.... κοινώς το νοτε 3 υπερισχύει κατα κράτος άνετα απέναντι τους
saruman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 230 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Viber/Skype/Youtube 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 4.8 -5.8 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων & επειδή είναι για γυναίκα χρυσό χρώμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; - 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; Οχι αλλά το χρειάζομαι άμεσα οπότε όχι απο Κίνα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Οχι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο απο Ελλάδα και η αγορά θα πρέπει να γίνει σήμερα-αύριο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο Αν μπορεις δωσε 30€ παραπανω και παρε αυτο τωρα που ειναι σε χαμηλη τιμη.http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html
Rizas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Να πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη γιατί το βλέπω συχνά τώρα τελευταία... Αν και κινητάρα το xiaomi redmi note 3 pro δεν ξέρω αν θα έπρεπε να προτείνεται στα 220-230€... σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν (+-30€ μέσα στο budget)προτάσεις όπως p9 lite ,moto x style,moto g4 plus, nexus 5x, samsung A5 που όπως και να το κάνουμε είναι πιο ολοκληρωμένες προτάσεις με διαφορά σε επιδώσεις σχεδόν αμελητέες σε καθημερινή τυπική χρήση δεν αναφέρομαι σε power users(με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα)!! Θα πρότεινα το xiaomi καθαρά και μόνο για την μπαταρία του σε αυτά τα λεφτά... αλλά και πάλι.
manic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά τελικά θα πάω στο P9 Lite gold. Επειδή είναι για δώρο και μάλιστα σε γυναίκα θα ήθελα να δώσω κάτι που ίσως έχει ξανακούσει και είναι κομψό (ας είναι και υποδεέστερο σε απαιτήσεις) γι αυτό και απέκλεισα την xiaomi (άγνωστη μάρκα για μια γυναίκα) το budget είναι οριακά στα 250 αλλά μέσα θα πρέπει να βάλω και ένα case οπότε το πολυ καλό motorola δεν μου κάνει ( + οτι είναι εξαιρετικά μακριά το κατάστημα για να πάω να το πάρω καθώς το χρειάζομαι αύριο). Σας ευχαριστώ όλους
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 +1 στο P9 lite. Για μενα σε λευκό είναι πιο ωραίο απ'οτι χρυσό.
Ntelosxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 1.μέτριο 2. ναι 3.σκουπίδι βέβαια δεν αναφέρεις πουθενά ότι τα 1 και 3 μόνο λίγο στην κάμερα υπερισχύουν και σε ολα τα άλλα χάνουν απίστευτα σε σχέση με το note3 pro.... κοινώς το νοτε 3 υπερισχύει κατα κράτος άνετα απέναντι τους Διαφωνώ επειδή το ειχα και ευτυχώς το ξεφορτώθηκα το xrn3p.αλλα ειπαμε αυτά γουστα ειναι. Εγω για γυναίκα δε θα πρότεινα με τπτ xiaomi γιατι εχω ζωντανά παραδείγματα γυναικα και αδερφη, μόλις τις πηρα το a5 2016ξετρελαθηκαν και δεν το αλλάζουν με τπτ. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι γυναίκες κοιτανε μονο ντιζάιν, κάμερα και ευκολια χρησης.
soik85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Διαφωνώ επειδή το ειχα και ευτυχώς το ξεφορτώθηκα το xrn3p.αλλα ειπαμε αυτά γουστα ειναι. Εγω για γυναίκα δε θα πρότεινα με τπτ xiaomi γιατι εχω ζωντανά παραδείγματα γυναικα και αδερφη, μόλις τις πηρα το a5 2016ξετρελαθηκαν και δεν το αλλάζουν με τπτ. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι γυναίκες κοιτανε μονο ντιζάιν, κάμερα και ευκολια χρησης. Διακρίνω μια πολύ κακή "το λέω οσο πιο ευγενικά μπορώ" άποψη για τις γυναίκες... απαράδεκτος απλά. Όχι δεν ξέρεις τι ζητά ο κάθε άνθρωπος και να κρατήσεις αυτές τις απόψεις για σένα.
Ntelosxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Διακρίνω μια πολύ κακή "το λέω οσο πιο ευγενικά μπορώ" άποψη για τις γυναίκες... απαράδεκτος απλά. Όχι δεν ξέρεις τι ζητά ο κάθε άνθρωπος και να κρατήσεις αυτές τις απόψεις για σένα.Λεω την αποψη μου στο παλικάρι που ψάχνει κινητό για την κοπελα του-αδερφη του η οτι του ειναι, δεν τη λεω σε εσένα ουτε σε κανεναν. Επειδή την έχουμε πατήσει πολλες φορες με τα κολοκινητα, εγω προσωπικά δεν προτείνω να παρουν καποιο κινητο χωρις εγγύηση γιατι μπορει να βγει τέλειο αλλα μπορει και την επόμενη μερα να τα κλαις τα λεφτά σου. Τωρα αν ειναι καλύτερο το xiaomi απο το a5 ειναι στις απόψεις του καθενος και το τι ζητάει. Οπως σου ειπα για μενα την αδερφή μου και την γυναίκα δεν εκανε. Παντα φιλικά. 1
Donalhioy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Διακρίνω μια πολύ κακή "το λέω οσο πιο ευγενικά μπορώ" άποψη για τις γυναίκες... ειναι κακη αποψη να πεις οτι οι γυναικες απλα δεν ασχολουνται με την τεχνολογια? και περνουν οτι κανει κλικ εμφανισιακα? απο πιο μικροκοσμο "το λεω οσο πιο ευγενικα μπορω" βγηκες για να τα λες αυτα? Σε αυτο το νημα υπαρχουν περιπου 700 σελιδες 30 θεματα σε καθε σελιδα αντε μετρα τωρα ποσα μηνυματα με προτασεις αποψεις πληροφορειες υπαρχουν σε καθε θεμα ποσες γυναικες βλεπεις που να μοιραζονται τις γνωσεις τους?
AggelosTz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά έλεος τι τσακώνεστε ας είμαστε ρεαλιστές μια γυναίκα θέλει όμορφο κινητό με πολύ φωτεινή οθόνη και μάρκα, και χρυσό ή ροζ....αρα Α3 2016 ή J5 2016 από το γνωστό κατάστημα. Εμένα φίλος μου πήρε χθές με 219ευρώ το P9lite πανέμορφο, καταπληκτικό αλλά δώστο σε μια γυναίκα που θα ακούσει huawei και θα σε κοιτάει....δεν θέλουν οι γυναίκες spec στα κινητά ούτε vfm θέλουν κινητά όμορφα και ...άρα samsung Διακρίνω μια πολύ κακή "το λέω οσο πιο ευγενικά μπορώ" άποψη για τις γυναίκες... απαράδεκτος απλά. Όχι δεν ξέρεις τι ζητά ο κάθε άνθρωπος και να κρατήσεις αυτές τις απόψεις για σένα. Ναι οκ βρες μου δείγμα από συγγενικό, φιλικό, χώρος δουλειάς περιβάλλον, γυναίκας και ρώτα την για smartphone. Δεν είναι μισογυνισμός αλλά ρεαλισμός όπως εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να σπαταλήσεις δέκα ώρες στα καταστήματα ρούχων ή να πάρεις κρέμα προσώπου με 40 ευρώ έτσι και αυτές δεν ενδιαφέρονται για τα smartphone άμα δεν είναι SAMSUNG - IPHONE ...τέλος.
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά έλεος τι τσακώνεστε ας είμαστε ρεαλιστές μια γυναίκα θέλει όμορφο κινητό με πολύ φωτεινή οθόνη και μάρκα, και χρυσό ή ροζ....αρα Α3 2016 ή J5 2016 από το γνωστό κατάστημα. Εμένα φίλος μου πήρε χθές με 219ευρώ το P9lite πανέμορφο, καταπληκτικό αλλά δώστο σε μια γυναίκα που θα ακούσει huawei και θα σε κοιτάει....δεν θέλουν οι γυναίκες spec στα κινητά ούτε vfm θέλουν κινητά όμορφα και ...άρα samsung Ναι οκ βρες μου δείγμα από συγγενικό, φιλικό, χώρος δουλειάς περιβάλλον, γυναίκας και ρώτα την για smartphone. Δεν είναι μισογυνισμός αλλά ρεαλισμός όπως εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να σπαταλήσεις δέκα ώρες στα καταστήματα ρούχων ή να πάρεις κρέμα προσώπου με 40 ευρώ έτσι και αυτές δεν ενδιαφέρονται για τα smartphone άμα δεν είναι SAMSUNG - IPHONE ...τέλος. Η γυναίκα μου έχει το P8 Lite κάνα χρόνο. Ανάθεμα και αν θυμάμαι πόσα κινητά έχει αλλάξει. Και όμως αυτό το λάτρεψε όσο κανένα. Δεν ξέρεις πως θα "κάτσει" στον καθένα. Εκτός των άλλων και μόνο η σκέψη για δώρο προς εκείνες, μετράει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα