Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

core 2 duo e8400

4 gb ram ddr3 1333

GIGABYTE ATI 5570 1 GB

WINDOWS 7 64BIT σε maximum ολα 32 fps μέσο όρο

WINDOWS XPSP3 64BIT ////////////////////38 fps μέσο όρο

Θα σου πω αυτό που ήταν δικό μου κάποτε και το θυμάμαι μιας και δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα.

Τώρα για πες μου εσύ κάτι που δοκίμασες.

Και μην κάνεις τον κόπο να κοιτάς το προφίλ μου δεν θα βρεις κάτι το πράξενο....αν θες να το συνεχίσουμε για λίγο ακόμα εδώ θα είμαι...αν και βαριέμαι αυτά τα πες μου πιο και πότε και τι....δεν ήρθα να γραψω την βλακεία μου χωρίς να το ξέρω και να δοκίμασα..τώρα αν είσαι αρκετά ανώριμος και μικρός και σου αρέσει να τρολάρεις μην μου μιλάς για παπάτζες να χαρείς.

Δε θα σου ζητήσω την άδεια να κοιτάξω κάτι που είναι δημόσιο. Δε θα σου ζητήσω την άδεια για το τι θα πω.

Επιμένω πως λες παπατζες γιατί δεν μας λες καν για ποιο game είναι τα frames και με ποιους drivers.

Δεν αντιλαμβάνεσαι πως ακόμα και έτσι να είναι μπορούν να φταίνε και χίλια δυο πράγματα εκτός από το λειτουργικό.

Είδες άρθρο για Windows και μπήκες να κράξεις. Αυτό είναι το ζήτημα σου και άσε τα frames εκεί που είναι.

Τέλος πάντων. Καλό βράδυ και καλή καρδιά.

• Like 5
Δημοσ.

Δε θα σου ζητήσω την άδεια να κοιτάξω κάτι που είναι δημόσιο. Δε θα σου ζητήσω την άδεια για το τι θα πω.

Επιμένω πως λες παπατζες γιατί δεν μας λες καν για ποιο game είναι τα frames και με ποιους drivers.

Δεν αντιλαμβάνεσαι πως ακόμα και έτσι να είναι μπορούν να φταίνε και χίλια δυο πράγματα εκτός από το λειτουργικό.

Είδες άρθρο για Windows και μπήκες να κράξεις. Αυτό είναι το ζήτημα σου και άσε τα frames εκεί που είναι.

Τέλος πάντων. Καλό βράδυ και καλή καρδιά.

gta iv το ξεχασα να το αναφέρω μην με δείρεις καλά.

Οσο αναφορά τους drivers πες μου αν θυμάσαι τι βρακί φορούσες την ίδια μέρα πριν 3 χρόνια να σου πω.

Μπήκα να κράξω?Να κάνω μια δευκρίνηση μπήκα,εσύ όμως μπήκες να κράξεις εμένα,τι είσαι μέτοχος στην microsoft και ενοχλήθηκες?

Μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι πως πέρασαν απο τα χέρια μου εκατοντάδες μηχανήματα λόγο δουλειάς και εχω δοκιμάσει περισσότερο απο αρκετά για να πω αυτό που είπα.

Το ζητημά σου είναι πως ενοχλείσαι απο σχόλια,αν σε ενοχλούν τα σχόλια μου αγνόησε τα,μην λες πω εγω είμαι το θέμα μετά,εσύ ασχολείσαι μαζί μου.

Δεν είπα να μου ζητήσεις την άδεια για τίποτα αλλά θα σου πω και τα υπόλοιπα στοιχεία που δεν έχει το προφίλ μου.

Ελληνας

Χριστιανός Ορθόδοξος...Εκκλησία μια φορα τον χρόνο την βραδιά της ανάστασης στης 11:55 στο προαύλιο της εκκλησίας,νηστεία 1 μέρα πριν κοινωνήσω και Μ. πέμπτη -Μ παρασκευή σούβλα ένα τραγί.(κλασικός Ελληνας δηλαδή)

Χομπι:φραπές,τσιγάρο,gaming με ψιχουλα απο τυρόπιτα στο πληκτρολόγιο,λίγδα στα πλήκτρα  και LoL.

Υψως 1,50 με τα χέρια στην ανάταση

Κιλά 56 με πέτρες στην τσέπη.

Καλή καρδιά να το πεις σε εσένα(εγώ δεν έχω) δεν θέλω υποκρισίες για το θεαθήναι του insomia.Καλό βραδυ.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν είπα είσαι ο κακός της παρέας έλεος  και ούτε εγώ είμαι ούτε κανείς,τις γνώμες μας γράφουμε εδω περι των θεμάτων και συζητάμε όμορφα και ωραία και δεν έχω θέμα με κανέναν...και δεν είμαι εκτός θέματος.

1. ήρθα και έκανα μια διευκρίνηση όσο αναφορά τα 10 άρια σε σχέση με τις πιο παλιές εκδόσεις,δεν είμαι εκτός θέματος θα ήμουν αν έλεγα πόσο πουλήθηκε η barbie τα χριστούγεννα

2. η microsoft δεν έχει διευκρινίσει αν θα είναι για παιχνίδια που παρεχονται μόνο απο το απο το windows store ή και παιχνίδια πιο παλιά.

Σου εχουν ηδη απαντησει και στο τελευταιο κομματι του αρχικου post και στο πρωτο post της δευτερης σελιδας(16) οτι αφορα Windows 10 παιχνιδια του 2016(τωρινα)και μετα,δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να πεις.

gta iv το ξεχασα να το αναφέρω

Παιχνιδι του 2008 δηλαδη.....

Ναι και τι δουλεια εχει η Microsoft με το παραπανω παιχνιδι.Αν εβγαζε patch προς βελτιωση θα εβγαζε η Rockstar που ειναι δικο της το παιχνιδι.

Η Microsoft προφανως και θα κατσει να ασχοληθει με το σημερα για τα παιχνιδια που βγαζει η ιδια,οχι για τα παιχνιδια αλλων.

Δημοσ.

Σου εχουν ηδη απαντησει και στο τελευταιο κομματι του αρχικου post και στο πρωτο post της δευτερης σελιδας(16) οτι αφορα Windows 10 παιχνιδια του 2016(τωρινα)και μετα,δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να πεις.

Παιχνιδι του 2008 δηλαδη.....

Ναι και τι δουλεια εχει η Microsoft με το παραπανω παιχνιδι.Αν εβγαζε patch προς βελτιωση θα εβγαζε η Rockstar που ειναι δικο της το παιχνιδι.

Η Microsoft προφανως και θα κατσει να ασχοληθει με το σημερα για τα παιχνιδια που βγαζει η ιδια,οχι για τα παιχνιδια αλλων.

Αυτο που δεν έχεις καταλάβει ακόμα είναι πως έκανα μια γενική διευκρίνηση των λειτουργικών.

Κταλαβαίνεις καθόλου τι λες??????Μου λες μετά είμαι εκτός θέματος???

ΣΟΥ ΜΙΛΆΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ MICROSOFT GAMES?????Μιλάει για Games γενικά.

Θα το πω ξανά γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες.Παιχνίδια που παίζουν σε windows 7-8-10 όχι ;όμως σε  XP μιλάω για πιο καινούρια games και πάντα γνήσια windows και games,έχουν διαφορά σε fps μεταξύ των λειτουργικών.Λέω με λίγα λόγια πως στα 7-8άρια τα fps είναι σχεδόν ίδια,στα 10 όμως έχουν λιγότερα fps.Το τελευταίο που έκανα για να σου εξηγήσω πιο αναλυτικά ήταν ενα acer laptop με i5 και Nvidia 940m δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο επεξεργαστή,8 g  ram,αγορασμένο πριν 2 μήνες μου το έφεραν και το έκανα με 8.1 64,στο fallout 4 είχε 29 fps στα low και στα 10 είχε 22..τραγικά πιο χαμηλά,και γνήσια τα windows και το game και μετά από αρκετές δοκιμές.Εψαξα σε ξένα forum πριν λίγο καιρό και βρήκα πως αρκετοί που κάνουν gaming σε 10 πλέον παρατήρησαν λιγότερα fps.Δηλαδή το έχουν παρατηρήσει πόσοι και πόσοι και ήρθαν κάτι ατομα εδώ μέσα να πούν πω δεν είναι έτσι (όταν η ίδια η microsoft προσπαθεί να το βελτιώσει η ίδια της) και τα άτομα αυτα παίζουν με ένα σπασμένο preactivated λειτουργικό και παιχνίδια απο το piratebay....ΕΛΕΟΣ δηλαδή μερικοί..αυτό δεν το είπα για εσένα.

Και αυτό που είπα για τα xp ήταν το αντίστοιχο για τα 8.1-10.

Και σαφώς όσο πιο καινούριο λειτουργικό τόσο πιο πολλές και οι απαιτήσεις,απλά με τα 10 υπήρξε πρόβλημα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις τι είπα είναι με λίγα λόγια πως αυτή η κίνηση της MS είναι ενδιαφέρουσα και θα ήθελα να το δω.Αυτό.

Δημοσ.

Από την μία σου βάζουν με το ζόρι Xbox dvr το οποίο ρίχνει το performance και από την άλλη υπόσχονται game Mode. Φτιαχτε πρώτα το store για το οποίο έχω περάσει ολόκληρη οδύσσεια για να το φτιάξω (χωρίς επιτυχια) για να πάρω ένα forza και μετά βλέπουμε για Game Mode. Βγήκε ο μεγαλύτερος καρκίνος του pc gaming και υπόσχεται καλύτερο gaming, από εποχές Windows live σας έχουμε καταλάβει, αυτά κρατήστε τα για την σάπια την κονσόλα σας. Τα περί windows xp για gaming τα αφήνω ασχολίαστα. Να το άκουγα πριν 10 χρόνια να πω Οκ, τώρα ποια είναι αυτά τα Games που τρέχουν καλύτερα σε xp θέλω πολύ να μάθω.

Κανένα καινούριο πάντως.Αν θες να καταλάβεις τι ήθελα να πω διάβασε τα τελευταία σχόλια μου και θα καταλαβεις.

Δημοσ.

Ν'αγιάσει το στόμα σου ρε μαγκάκο! Οι γνώστες και όποιος θέλει να λέγεται σοβαρος gamer χρησιμοποιεί XP και μόνο! Και άσε τους άλλους με 8αρια και 10αρια να παλεύουν με framedrops και ασυμβατοτητες!

Γέλασα με το τρολάρισμα σου δεν μπορώ να πω.

Αλλά δεν με έπιασες.Ένας πιτσιρικάς πριν καιρό μου ζήτησε να του περάσω lol και windows 10 σε ένα λαπτοπάκι με Intel hd καρτα γραφικών,και μου το έφερε πίσω λέγοντας αν μπορούμε να ανεβάσουμε τα fps.Ε του κοπάνησα τα XP σε dualboot,απαγοητεύτηκε λιγάκι απο το λειτουργικό αλλά του άρεσαν τα fps λέγοντας μου (μάστορα πετάει ο υπολογιστής στο LoL).Ωραίο το τρολάρισμα ωραία και τα Like αλλά ωραία και η αλήθεια δεν νομίζεις?Τα 10 είναι πολύ δυνατά αλλά για gaming χωρίς frame drops πρέπει να έχεις δυνατό σχετικά μηχάνημα και είναι λυπηρό που δεν έχουν όλοι τα χρήματα και την πολυτέλεια,ε εσυ τι λες?

Φυσικά και τα καινούρια λειτουργικά είναι απίθανα πραγματικά,προσφέρουν πρισσότερα...αλλα στα 10 αφου το πρόβλημα πήρε κάποιες διαστάσεις είπε η microsoft να κάνει μια προσπάθεια βελτίωσης.Καιρός ήταν .

Δημοσ.

αρχισε να τριζει η καρεκλα του Gaben..

gaben-640x353.jpg

Το game mode το έχουν εδώ και χρόνια πολλά προγράμματα όπως το razor synapse και amd gaming .

και το Kaspersky.

εγω πιστευω πως τα win 3.11 ειναι πιο ελαφρυα οποτε αυτοι με τα XP ειναι λαθος και θα κερδισουν περιπου 5 frames αν πανε στα 3.11

ΜS-DOS 6.0 για μεγιστη αποδοση, το Crysis στανταρ θα επιανε 100αρια σε αυτο.   :-D

ακομη θυμαμαι το autoexec.bat που ετρεχα με την emm386 εντολη για να εξοικονομησω λιγο παραπανω μνημη...

Κάτι μου λέει ότι θα είναι για games από το Windows Store μόνο? :P

κατι μου λεει οτι εχεις δικιο.  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

ΜS-DOS 6.0 για μεγιστη αποδοση, το Crysis στανταρ θα επιανε 100αρια σε αυτο.   :-D

ακομη θυμαμαι το autoexec.bat που ετρεχα με την emm386 εντολη για να εξοικονομησω λιγο παραπανω μνημη...

τελικα θα καταληξουμε οτι θα ειναι καλυτερα να τρεχουνε μεσα απο το bios... :D

• Like 3
Δημοσ.

Πες μου ετσι απο περιεργεια ποσα παιχνιδια εχεις δοκιμασει σε ολα τα παραπανω λειτουργικα και βγαζεις αυτο το συμπερασμα?Γιατι εδω και ποσο καιρο εχουν σταματησει να βγαινουν παιχνιδια που να υποστηριζουν windows xp και αρκετα ακομα και windows 7......

Examples? Για 2-3 games που τρέχουν DX12 λες; Η΄ για κάποια του xbox που τρέχουν και στα 10;

Δεν γνωρίζω ΑΑΑ games (που δεν είναι της MS) που δεν τρέχουν σε 7άρια αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα είναι για games από το Windows Store μόνο? :P

και λογικο ειναι.

Γιατι να μπορει να το κανει και καποιος που εχει steam ή κυριως καποιος που εχει σπασμενα παιχνιδια? καλα κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...