Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η επερχόμενη αναβάθμιση των Windows 10 με την ονομασία Creators Update, να δίνει έμφαση στη δημιουργία και την εικονική/επαυξημένη πραγματικότητα, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα διαθέτει και μια σημαντική αλλαγή για όσους παίζουν παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον χρήστη @h0x0d, η τελευταία δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 περιέχει το αρχείο gamemode.dll κάτι που επιβεβαιώνει κάποιες πρόσφατες πληροφορίες για την ύπαρξη λειτουργίας Game Mode στο λειτουργικό. Θεωρητικά, η λειτουργία αυτή θα επιτρέπει στα Windows 10 να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του επεξεργαστή και της GPU όταν τρέχει ένα παιχνίδι, παίρνοντας πόρους από οποιαδήποτε εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο.

Η κίνηση αυτή αν τελικά επιβεβαιωθεί, θα επιτρέψει στα PC να συμπεριφέρονται περίπου ως παιχνιδοκονσόλες, ελευθερώνοντας όλους τους πόρους του μηχανήματος για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκτέλεση ενός παιχνιδιού. Με τα Windows 10 η Microsoft έχει ενισχύσει τις προσπάθειές της σε ότι αφορά την καλύτερη υποστήριξη παιχνιδιών και τη σύγκλιση με το Xbox One, προσθέτοντας χαρακτηριστικά όπως το Play Anywhere. Όσα παιχνίδια ανήκουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, κυκλοφορούν και στις δύο πλατφόρμες, με τον ενδιαφερόμενο να μπορεί να κάνει και τις 2 εκδόσεις δικές του με μία μόνο αγορά.

Link.png Site: TheVerge

Δημοσ.

Τα λεφτα μου πισω!

Τι την πηρα την Asus 1070 OC αφου πλεον με το gamemode θα μπορω να παιζω wonder boy και bubble bobble με την Intel του 4790κ

:lol: :P

• Like 4
Δημοσ.

Καιρός ήταν να γίνει μάτι τέτοιο.Όποιος έχει παίξει παιχνίδια σε windows XP-7-8-10 και έχει δοκιμάσει τα ίδια παιχνίδια καταλαβαίνει πως όσο καινούργια windows έχεις τόσο λιγότερα frames έχεις.Με τα 10 εχω μέσο όρο 7-13 frames λιγότερα απο τα 7 και τα 8.1.Με τα XP με πιο μικρές κάρτες γραφικών παίζεις παιχνίδια σχετικά δυνατά με αρκετά frames.Εχω κάνει αρκετά dual boot μηχανήματα με XP για gaming και 10άρια για εφαρμογές και Ίντερνετ κτλ.
Άντε να δούμε τι θα δούμε,μακρι να αξίζει.

• Like 4
Δημοσ.

Καιρός ήταν να γίνει μάτι τέτοιο.Όποιος έχει παίξει παιχνίδια σε windows XP-7-8-10 και έχει δοκιμάσει τα ίδια παιχνίδια καταλαβαίνει πως όσο καινούργια windows έχεις τόσο λιγότερα frames έχεις.Με τα 10 εχω μέσο όρο 7-13 frames λιγότερα απο τα 7 και τα 8.1.Με τα XP με πιο μικρές κάρτες γραφικών παίζεις παιχνίδια σχετικά δυνατά με αρκετά frames.Εχω κάνει αρκετά dual boot μηχανήματα με XP για gaming και 10άρια για εφαρμογές και Ίντερνετ κτλ.

Άντε να δούμε τι θα δούμε,μακρι να αξίζει.

Ν'αγιάσει το στόμα σου ρε μαγκάκο! Οι γνώστες και όποιος θέλει να λέγεται σοβαρος gamer χρησιμοποιεί XP και μόνο! Και άσε τους άλλους με 8αρια και 10αρια να παλεύουν με framedrops και ασυμβατοτητες!

• Like 18
Δημοσ.

εγω πιστευω πως τα win 3.11 ειναι πιο ελαφρυα οποτε αυτοι με τα XP ειναι λαθος και θα κερδισουν περιπου 5 frames αν πανε στα 3.11

• Like 28
Δημοσ.

Απορώ δηλ γιατί σε κάθε καινούργια Windows να είναι πιο βαριά στα πάντα ??  :mad:

Υποτίθεται ένα καινούργιο λειτουργικό πρέπει να έχει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τα παλιότερα λειτουργικά και να είναι πιο γρήγορα και ελαφριά !! 

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Windows 10 έχουν DX12 που υποτίθεται έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με το DX11 !!!

Ήθελα να ξερα τότε τι σκ@τα βγήκε το DX12 ???

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...