zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή άμα τον βρουν δε θα του ασκηθούν οι ανάλογες ποινές; Δηλαδή τι διαφορά έχει αυτό απ'το να μπεις σε ένα public και να αρχίζεις να παίρνεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου ή να ψειρίζεις κινητά στο δρόμο; Για μένα καμία και κανονικά μέσα θα έπρεπε να πάει πιστεύω (ή να κάνει κοινωφελή εργασία). Αλλά έχω διαβάσει περιπτώσεις παλιότερα για άλλους που κάνανε το ίδιο και ενώ το είχαν κάνει πολλές φορές δυσκολεύονταν να τους τσακώσουν και να τους τιμωρήσουν. Δεν ξέρω γιατί! 1
johnbond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή άμα τον βρουν δε θα του ασκηθούν οι ανάλογες ποινές; Δηλαδή τι διαφορά έχει αυτό απ'το να μπεις σε ένα public και να αρχίζεις να παίρνεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου ή να ψειρίζεις κινητά στο δρόμο; Αν δεν του κάνει κάποιος μήνυση δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα.Και για να κάνεις μήνυση θέλει λεφτά. Ξέρει τι κάνει. Άσε που μπορεί να έπαιρνε απο κλεμμένο νούμερο.
stelios_2809 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ο δικός μου λεγόταν Βαγγέλης . Ξεκίνησε στο πρώτο τηλέφωνο σαν Κορίνθιος και στο 2ρο είπε κάτι για Λαμία. Από την χαρά μου εγώ ότι θα πούλαγα το αμάξι τόσο γρήγορα λέω .. έλα Στέλιο παρακουσες.. τελικά καλά είχα ακούσει ...
techm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Την έχουν δει σαν ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά μερικοί φαφαρες.
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή άμα τον βρουν δε θα του ασκηθούν οι ανάλογες ποινές; Δηλαδή τι διαφορά έχει αυτό απ'το να μπεις σε ένα public και να αρχίζεις να παίρνεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου ή να ψειρίζεις κινητά στο δρόμο; Και ποιες νομίζεις πως είναι οι ανάλογες ποινές? Αν πιαστείς πχ να κλέβεις κάτι από το ράφι που public, ποια νομίζεις πως θα είναι η ποινή?
Chef_Alexander Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Επειδή είναι γνωστό το θέμα με τα μικροκλεφτρόνια στην αστυνομία, στην καλύτερη των περιπτώσεων τους βάζουν μέσα 3 μήνες και μετά είναι πάλι ελεύθεροι να αλωνίζουν.
kanesaxo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τους βάζουν μέσα; Μηπως απλά βγαίνουν με αναστολή ή/και εξαγοράσιμη ποινή την επομένη φορά που συλληφθούν; 2
apnem Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 To έχω διαβάσει και αλλού, δεν ισχύει λες? H δυνατότητα σαφώς και υπάρχει ως δικλείδα ασφαλείας για τις τραπεζες σε κάθε μεταφορά χρημάτων μεταξύ των Τραπεζών. Σε περιπτωση που δωσεις λαθος αριθμό λογαριασμου και αλλα τυπογραφικα λαθη. Επίσηςην στιγμή της συναλλαγής σου κοινοποιεί η Τράπεζά σου και το χρονικό περιθώριο ανάκλησης. H δυνατότητα σαφώς και υπάρχει ως δικλείδα ασφαλείας για τις τραπεζες σε κάθε μεταφορά χρημάτων μεταξύ των Τραπεζών. Σε περιπτωση που δωσεις λαθος αριθμό λογαριασμου και αλλα τυπογραφικα λαθη. Επίσηςην στιγμή της συναλλαγής σου κοινοποιεί η Τράπεζά σου και το χρονικό περιθώριο ανάκλησης.
mixalis95320 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Yeap! Την πατησε και ενα φιλος μου κοντα στα χριστουγεννα, εστειλε στα μεγαρα εναν υπολογηστη και ο τυπος του εστειλε ψευτικο καταθετήριο, ε οπως καταλαβαινεται εγινε η στραβη. Εχει μεν το τηλ του και το ονομα αλλα σιγα μην ειναι αληθινα.
gv Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Επειδή ως γραφείο εκετελώ κινήσεις χιλιάδων € καθημερινά, σε διαβεβαιώ ότι η δυνατότητα υπάρχει ως δικλείδα ασφαλείας (λάθος πληκτρολόγηση αριθμού π.χ.) σε κάθε μεταφορά χρημάτων μεταξύ των Τραπεζών. Την στιγμή της συναλλαγής σου κοινοποιεί η Τράπεζά σου και το χρονικό περιθώριο ανάκλησης. Προφανώς αν υπάρχει παραστατικό κίνησης, έχει πρόβλημα και αυτός που κάνει ανάκληση αλλά η "ζημιά" γίνεται. Αν τα χρήματα μπουν σε άλλο λογαριασμό δεν υπάρχει ανάκληση κατάθεσης .... ΕΛΕΟΣ (δεν μιλάμε για εταιρίες που κινούν τεράστια ποσά με ειδικές συμβάσεις ενδεχομένως αλλά για φυσικά πρόσωπα) Αν ήταν έτσι οι Ελληνάρες θα ψώνιζαν όλο το πρωί και το βράδυ θα κάναν ανάκληση κατάθεσεων ... ΕΛΕΟΣ Φίλος πριν μια εβδομάδα αντί να στείλει ποσο 30€ (τελευταια δόση) σε μεγάλο ελληνικό κατάστημα έστειλε 300€. Πήρε τηλέφωνο αμέσως σε μεγάλη ελληνική τράπεζα και του είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ να επικοινωνήσει με τον αποδέκτη και να τον παρακαλέσει να επιστρέψει το ποσό μιας και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει ... Με το να καλλιεργείτε αυτό το ψέμα των ανακλήσεων κατάθεσης τους μόνους που ευνοείτε είναι τους λωποδύτες. ΠΑΤΗΣΕΣ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" έκαναν ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ .... ΤΕΛΟΣ 1
Georgepo Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αν τα χρήματα μπουν σε άλλο λογαριασμό δεν υπάρχει ανάκληση κατάθεσης .... ΕΛΕΟΣ (δεν μιλάμε για εταιρίες που κινούν τεράστια ποσά με ειδικές συμβάσεις ενδεχομένως αλλά για φυσικά πρόσωπα) Αν ήταν έτσι οι Ελληνάρες θα ψώνιζαν όλο το πρωί και το βράδυ θα κάναν ανάκληση κατάθεσεων ... ΕΛΕΟΣ Φίλος πριν μια εβδομάδα αντί να στείλει ποσο 30€ (τελευταια δόση) σε μεγάλο ελληνικό κατάστημα έστειλε 300€. Πήρε τηλέφωνο αμέσως σε μεγάλη ελληνική τράπεζα και του είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ να επικοινωνήσει με τον αποδέκτη και να τον παρακαλέσει να επιστρέψει το ποσό μιας και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει ... Με το να καλλιεργείτε αυτό το ψέμα των ανακλήσεων κατάθεσης τους μόνους που ευνοείτε είναι τους λωποδύτες. ΠΑΤΗΣΕΣ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" έκαναν ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ .... ΤΕΛΟΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ φιλε μου αυτο που λες το εκανα στην alpha bank καποτε.οποτε μην γραφουμε οτι θελουμε.
pabou13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Λογικα η ανακληση πρεπει να γινεται σε εμβασματα μεταξυ διαφορετικων τραπεζων (2-3 μερες να φανει η καταθεση) μεσα σ'ενα συγκεκριμενο περιθωριο, στην ιδια τραπεζα τα χρηματα μεταφερονται αμεσα οποτε και ειναι δυσκολο να γινει. ΠΟΤΕ δεν στελνουμε αν δεν δουμε πρωτα τα λεφτα στον λογαριασμο μας!
Georgepo Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ηρθε τωρα να ξεθαψει ο αλλος συμβουλατορας το θεμα απο τις 17 ιανουαριου. και μετα μιλαμε για παραπληροφορηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις