Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάκληση σε κατάθεση που έγινε άμεσα δε γίνεται με κανένα τρόπο.

Θαρρώ πως έχεις λάθος. Μέχρι κάποια ώρα τη μεσημέρι λογιστικοποίησης, μπορείς να κάνεις ανάκληση της πληρωμής,κατάθεσης, κίνησης.

Δεν το έχω κάνει βέβαια, ποτέ, αλλά ειμαι 90% σίγουρος πως γίνεται. Μπορούμε να το ψάξουμε για να'μαστε σίγουροι, μια που συζητήθηκε...

Υ.Γ. μήπως γι'αυτο πολλοί πωλητές γράφουν αποστολή με "clear payment" ; οτι δηλαδή τα "είδαν" μετά απο μια μέρα (που δεμ πορεις να κάνεις ανάκληση)

post-194470-0-63829800-1483389940_thumb.jpg

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θαρρώ πως έχεις λάθος. Μέχρι κάποια ώρα τη μεσημέρι λογιστικοποίησης, μπορείς να κάνεις ανάκληση της πληρωμής,κατάθεσης, κίνησης.

Δεν το έχω κάνει βέβαια, ποτέ, αλλά ειμαι 90% σίγουρος πως γίνεται. Μπορούμε να το ψάξουμε για να'μαστε σίγουροι, μια που συζητήθηκε...

Υ.Γ. μήπως γι'αυτο πολλοί πωλητές γράφουν αποστολή με "clear payment" ; οτι δηλαδή τα "είδαν" μετά απο μια μέρα (που δεμ πορεις να κάνεις ανάκληση)

attachicon.gifpi.jpg

Αυτό που μας δείχνεις στη φωτογραφία αφορά έμβασμα δηλαδή μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό διαφορετικής τράπεζας, σε αυτή τη περίπτωση τα χρήματα μπαίνουν στον λογαριασμό του παραλήπτη μετά από 2-3 εργάσιμες, και φυσικά έχεις ένα μικρό περιθώριο να κάνεις ακύρωση αφού η συναλλαγή δεν έχει εκτελεστεί. Καμία σχέση με την κατάθεση σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας που τα χρήματα μπαίνουν στο λογαριασμό του παραλήπτη άμεσα. Αν μου καταθέσεις μέσω Εθνικής 500€ σε λογαριασμό μου στην Εθνική, μπορώ άμεσα να πάω να τα σηκώσω.

Οι πωλητές γράφουν αποστολή αμέσως μετά από "clear payment", δηλαδή αφού τα χρήματα μπουν στον λογαριασμό τους.

Δημοσ.

Αν μου καταθέσεις μέσω Εθνικής 500€ σε λογαριασμό μου στην Εθνική, μπορώ άμεσα να πάω να τα σηκώσω.

Νομιζω και στην περιπτωση μεταφορας μεταξυ ιδιων τραπεζων, μπορεις να βαλεις να εκτελεστει σε διαφορετικη ημερα αντι για "αμεσα". Οποτε δεν ξερω τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση. Αν εχεις δλδ δυνατοτα ανακλησης

Δημοσ.

Νομιζω και στην περιπτωση μεταφορας μεταξυ ιδιων τραπεζων, μπορεις να βαλεις να εκτελεστει σε διαφορετικη ημερα αντι για "αμεσα". Οποτε δεν ξερω τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση. Αν εχεις δλδ δυνατοτα ανακλησης

Φυσικά και έχεις δυνατότητα ανάκλησης σε αυτή τη περίπτωση, μπορείς να ακυρώσεις μέχρι και 1 ημέρα πριν πραγματοποιηθεί αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Είχα κι εγώ την εντύπωση ότι δεν γίνεται να κάνεις ανάκληση. Αλλά στην περίπτωση που λες δεν θα έπρεπε να σου βγάζει αποδεικτικό μέχρι να οριστικοποιηθεί η συναλλαγή, αλλιώς μισή είναι η ασφάλεια.

Το αποδεικτικό βγαίνει με σαφή αναφορά χρόνου ανάκλησης, αλλά αυτό "διορθώνεται" εύκολα αν κάποιος θέλει πριν το στείλει ηλεκτρονικά.

Εδώ ο ts μιλάει για εξ' ολοκλήρου πλαστογραφημένο καταθετήριο, στο να "εξαλειφθεί" μια σειρά θα ήταν πρόβλημα?

Τέλος πάντων εγώ ως προειδοποίηση κατέθεσα μια άποψη, κυρίως γιατί την έχουμε "πατήσει" άγρια ως επιχείρηση. Οποιος θέλει τη λαμβάνει υπ' όψιν του και όποιος δεν θέλει απλά την προσπερνά.

• Like 1
Δημοσ.

Το αποδεικτικό βγαίνει με σαφή αναφορά χρόνου ανάκλησης, αλλά αυτό "διορθώνεται" εύκολα αν κάποιος θέλει πριν το στείλει ηλεκτρονικά.

Εδώ ο ts μιλάει για εξ' ολοκλήρου πλαστογραφημένο καταθετήριο, στο να "εξαλειφθεί" μια σειρά θα ήταν πρόβλημα?

Τέλος πάντων εγώ ως προειδοποίηση κατέθεσα μια άποψη, κυρίως γιατί την έχουμε "πατήσει" άγρια ως επιχείρηση. Οποιος θέλει τη λαμβάνει υπ' όψιν του και όποιος δεν θέλει απλά την προσπερνά.

Για όσο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ανάκληση τα λεφτά φαίνονται στον λογαριασμό που τα έστειλες (έστω και χωρίς να μπορείς να τα πάρεις) ή μένουν στο λογαριασμό αυτού που τα στέλνει; Αν συμβαίνει το δεύτερο είμαστε σίγουροι ότι αν φανούν τα λεφτά στο λογαριασμό μας δεν μπορεί να τα πάρει πίσω, αν συμβαίνει το πρώτο τρέχα γύρευε....:)

Δημοσ.

Παιδια ειλικρινα κουραστηκα να διαβαζω για την ανακληση καταθεσης,δε θελω να προσβαλλω κανεναν αλλα οτι λετε ειναι στον αερα,καθε μερα αλλαζουν συνεχως τα πραγματα π.χ. χθες πηγε ενας γνωστος μου να βγαλει τη συνταξη του σε μια alpha bank ενω αυτος ανηκει στην Πειραιως,η πλακα ειναι πως παρ'ολο που δεν βγηκε η συνταξη η προμηθεια κρατηθηκε κανονικα οπως και η καρτα απο το μηχανημα και οταν μπηκε μεσα στην τραπεζα να την ζητησει του ειπαν οτι ακυρωθηκε απο το μηχανημα και πως ετσι γινεται πλεον σε μερικες καρτες στις τραπεζες και εκανε κουβεντα περι νομου ενω δεν εχει ψηφιστει κανενα νομοσχεδιο,απλα οι κυριοι την ειδαν κρατος εν κρατει.

Φυσικα η αστυνομια κληθηκε στο σημειο και κατεγραψε το συμβαν σαν επεισοδιο κατι που θορυβησε τον διευθυντη αλλα πλεον δεν αλλαζει κατι οποτε σας ενημερωνω να γνωριζετε αν συμβει σε εσας η σε κανα γνωστο σας να ξερετε πως να κινηθειτε.

Δημοσ.

παίδες εγώ εχω βάλει να πουλήσω μια κάρτα γραφικών και έχω δεχτεί αρκετά μηνύματα από users με μηδενικά posts που γράφτηκαν στο insomnia πριν από ένα μήνα οι οποίοι απαιτούν να μπουν σπιτι μου για να δοκιμάσουν ότι η κάρτα λειτουργεί όπως πρέπει. 

Δεν είναι εξαιρετικά επίφοβο αυτό; σας μυρίζει και εσας απατεωνιά ή είμαι υπερβολικός;

Δημοσ.

παίδες εγώ εχω βάλει να πουλήσω μια κάρτα γραφικών και έχω δεχτεί αρκετά μηνύματα από users με μηδενικά posts που γράφτηκαν στο insomnia πριν από ένα μήνα οι οποίοι απαιτούν να μπουν σπιτι μου για να δοκιμάσουν ότι η κάρτα λειτουργεί όπως πρέπει. 

Δεν είναι εξαιρετικά επίφοβο αυτό; σας μυρίζει και εσας απατεωνιά ή είμαι υπερβολικός;

Μακρυα απο τετοιες καταστασεις ,δεν ξερεις τι γινεται ,τωρα αν θενε να το δοκιμασετε σπιτι του αγοραστη ολο και κατι γινεται ,ωστοσο πηγαινε με κανα φιλο ξερω γω.,...

Δημοσ.

φυλαγε τα ρουχα σου ,πολλες φορες και σε μενα ετσι προτιμουσα σε ενα καφε (ουτε στον δρομο)

Δημοσ.

με teamviewer αν θελουν να κανουν ενα ελεγχο ..

Δημοσ.

To να απαιτεί ο υποψήφιος αγοραστής να δοκιμάσει την κάρτα γραφικών που πρόκειται να αγοράσει, είναι λογικό.

Κατά τα άλλα όσο λογικό είναι εσύ σαν πωλητής να μην θέλεις να γίνει η δοκιμή στο σπίτι σου, άλλο τόσο λογικό είναι και ο αγοραστής να μην θέλει η δοκιμή να γίνει στο σπίτι του :)

• Like 2
Δημοσ.

ενώ δεν μπορώ να διαφωνήσω ότι είναι 'λογικό' να μην θέλει ο καθένας να μπει ο άλλος σπίτι του, τα ρίσκα στα οποία εκτίθεται ο καθένας είναι τελείως διαφορετικά και δυσανάλογα. π.χ. όταν ο αγοραστής θέλει να αγορασει από ένα επώνυμο πωλητή με 100% θετικές αξιολογήσεις και 12 χρόνια παρουσίας στο insomnia (εγώ), το μέγιστο ρίσκο στο οποίο εκτίθεται ο αγοραστής είναι να μην δουλεύει η κάρτα, δηλαδή κάποια ευρώ (€50 στην περίπτωση μας). Από την άλλη εγώ όταν μου ζητάει άγνωστος και ανώνυμος να μπει στο σπίτι μου;

To να απαιτεί ο υποψήφιος αγοραστής να δοκιμάσει την κάρτα γραφικών που πρόκειται να αγοράσει, είναι λογικό.

Κατά τα άλλα όσο λογικό είναι εσύ σαν πωλητής να μην θέλεις να γίνει η δοκιμή στο σπίτι σου, άλλο τόσο λογικό είναι και ο αγοραστής να μην θέλει η δοκιμή να γίνει στο σπίτι του :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίδες εγώ εχω βάλει να πουλήσω μια κάρτα γραφικών και έχω δεχτεί αρκετά μηνύματα από users με μηδενικά posts που γράφτηκαν στο insomnia πριν από ένα μήνα οι οποίοι απαιτούν να μπουν σπιτι μου για να δοκιμάσουν ότι η κάρτα λειτουργεί όπως πρέπει.

Κι ηθελα καποια στιγμη να αναφερθω σε αυτο.

Καθολου υπερβολικος αδελφε,εγω και ατομα με πολλες αξιολογησεις να ειναι δε μου λεει κατι,δεν ξερω τι ζωη του καθενος κι η κριτικη που βλεπω,η εκαστοτε αξιολογηση δηλαδη,ειναι απλα η αποψη ενος ατομου βασει μια συναλλαγης που διηρκεσε λιγα λεπτα κι οχι η συνολικη εικονα επομενως και βασει των σημερινων δεδομενων δικαιως να μην θελω να μπαινει στο σπιτι μου ο οποιοσδηποτε και δεν βρισκω λογο να λειτουργησω διαφορετικα απο οτι στην υπολοιπη ζωη μου επειδη ειμαι στο insomnia και το αλλο μελος επισης.

Το insomnia εξαλλου δεν ειναι σε θεση να σε προστατεψει απο αλλα πιο απλα θα σε προστατεψει αν ο αγοραστης ειναι λαμογιο και κανει παραξενες "δουλειες";

Εγω ακομα και σαν αγοραστης δεν παταω σε ξενα σπιτια προτιμω δημοσιους χωρους για ανταλλαγη η συναλλαγη και συνηθως χωρους στους οποιους υπαρχει και αστυνομευση γιατι πολλα εχουν δει τα ματια μου.

Για να μιλησω συγκεκριμενα καποτε ενας φιλος πουλουσε μια καρτα γραφικων και ο αγοραστης του ζητησε επειδη δουλευει ως αργα να περασει απο το σπιτι του για να κανουν και τον ελεγχο,του δινει διευθυνση και ολα καλα μεχρι εδω,καποια στιγμη ομως του ετυχε ενδιαμεσα μια δουλεια οποτε εψαξε στο google να δει που ειναι για να μην αργησει.

Οταν πατησε τη διευθυνση στο streetview η διευθυνση αντιστοιχουσε σε μια μονοκατοικια πολυ παλια που φαινοταν εγκαταλελλειμενη και γυρω της αποθηκες παλιες και παρατημενες νεοδμητες οικοδομες.

Παιρνωντας τον τηλεφωνο να τον ρωτησει που ειναι το σπιτι, γιατι ταχαμ δηθεν του ειπε περασε το πρωι για μια δουλεια ξαφνικη εκει κοντα και ειπε να τσεκαρει τη διευθυνση αλλα δεν βρηκε κατι ο τυπος του απαντησε με ειρωνικο γελακι τυχερουλης εισαι φιλαρακι και του το εκλεισε κι απο τοτε ο αριθμος δεν ξανανοιξε ποτε,οποτε μετρο ή ηλεκτρικο η σε πολυσυχναστο σημειο για συναλλαγη.

Επεξ/σία από Anathema1984
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...