Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω πει πολλές φορές άντε άλλη μια για να γίνει κατανοητό μήπως γλιτώσει και κάποιος

" κατάθεση πουθενά σε κανέναν και για κανένα λόγο"

Οποίος κάνει κατάθεση παίρνει και τα ρίσκα του

Εάν οποσδηποτε κάποιος επιμένει σε κατάθεση και δεν δέχεται κανένα άλλο τρόπο και συνήθως προβάλει την δικαιολογία της διευκολύνσης και της αμεσότητας της λήψης των χρημάτων τότε αντιπροτείνετε του την εξής λύση

Πρώτα αποστολή του προϊόντος και μολλις γίνει παραλαβή μετά γίνεται η κατάθεση

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω πει πολλές φορές άντε άλλη μια για να γίνει κατανοητό μήπως γλιτώσει και κάποιος

" κατάθεση πουθενά σε κανέναν και για κανένα λόγο"

Οποίος κάνει κατάθεση παίρνει και τα ρίσκα του

Εάν οποσδηποτε κάποιος επιμένει σε κατάθεση και δεν δέχεται κανένα άλλο τρόπο και συνήθως προβάλει την δικαιολογία της διευκολύνσης και της αμεσότητας της λήψης των χρημάτων τότε αντιπροτείνετε του την εξής λύση

Πρώτα αποστολή του προϊόντος και μολλις γίνει παραλαβή μετά γίνεται η κατάθεση

η υποκειμενικη σου αποψη δεν ειναι κανονας , και το δευτερο που προτεινεις εξυπακουει ρισκο απο την πλευρα του αποστολεα ,το απολυτο των σκεψεων σου δεν εφαρμοζεται ευτυχως...

• Like 8
Δημοσ.

Παντα θα υπαρχει ενας εξυπνος να λεει οχι καταθεση. Λες και για φθηνα πραγματα θα χρεωνομαστε και 4 ευρω και θα χανουμε πολλα τριωρα στα ελτα.

Και τι κερδιζεις με την αντικαταβολη, τιποτα...

Αλλα παντα θα φωναζουν.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω ζητησει ποτε να μου στειλουν το χαρτι καταθεσης για να βεβαιωθω,απλα τους λεω να με παρουν ενα τηλεφωνο μολις γινει η καταθεση για να το δω μεσω ebanking. Πλεον ειναι κατι που πιστευω το 99% αυτων που ασχολουνται το εχουν σε εφαρμογη στο κινητο τους.

Επισης οταν καποιος "καιγεται" για καταθεση ,τοτε ναι, κατι βρωμαει εκει περα.

Αλλα δεν βρισκω το λογο να μην κανει καποιος καταθεση ειδικα κιολας αν ο πωλητης αναλαμβανει μεταφορικα μετα απο καταθεση. Νταξ δεν μιλαμε για ποσα 500 και 1000 ευρω! Εγω παντως αν εβλεπα χρηστη με πολλες αξιολογησεις μια χαρα καταθεση θα του εκανα και θα τελειωνει και των 2 η δουλεια πιο ευκολα (εχω κανει ηδη και μου εχουν κανει αρκετες φορες)!

Επεξ/σία από iCyd
  • Like 4
Δημοσ.

Οποίος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά....φυσικά και είναι υποκειμενική η άποψη μου αλλά με έχει γλιτώσει απο πιθανούς μπελάδες.

Όσοι θέλετε να διακινδύνευετε με κατάθεση σε αγνώστους κάντε το.....δεν θα κάτσω να αντίδικισω με κανέναν

Καλη καρδιά και καλη χρόνια να έχουμε

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως απευθείας τα βλέπω πάντα ;)

Αν ο λογαριασμος ειναι οψεως δεν φαινονται αμεσως, υπαρχει το λεγομενο βαλερ, μπορει να κανουν 1 η 2 η και 3 μερες.

Δημοσ.

Μονο στο εμβασμα δεν φαινεται αμεσα η καταθεση.Πχ να στειλεις απο τραπεζα πειραιως σε τραπεζα εθνικη.Αυτο θεωρειται εμβασμα και θελει 1-2 εργασιμες μερες να φανουν τα χρηματα.Το βαλερ ειναι αλλο πραγμα.Σου κανουν καταθεση και μπορεις να κανεις αναληψη τα χρηματα σε 1-2 εργασιμες μερες.Την καταθεση ομως την βλεπεις και το ποσο ειναι στο λογιστικο υπολοιπο.

Δημοσ.

Πάντως παιδιά και στην αντικαταβολή το ίδιο πράμα είναι. Δεν ξέρεις αν ο άλλος σου έχει βάλει μέσα όντως πχ το macbook που αγόρασες ή 3 κιλά πατάτες Αιγύπτου μέχρι να πληρώσεις τον ταχυδρόμο και να το ανοίξεις. Βέβαια εκεί είσαι πιο καλυμμένος γιατί έχεις τα στοιχεία του πωλητή, αλλά και πάλι, τρέχα γύρευε... Καλύτερα λοιπόν χέρι με χέρι για να είστε και οι δύο οκ. Βέβαια και το χέρι με χέρι μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό καμιά φορά (ψύρισμα, να πέσει του άλλου και να σπάσει, παζάρεμα τιμής για 80000ή φορά για ηλίθιους λόγους κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Ας μην "προσπερνάμε" εύκολα τη δυνατότητα ανάκλησης κατάθεσης έως κάποια ώρα την ίδια ημέρα, παρά την εκτέλεσή της.

Αναφέρεται πάντα σε κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή το χρονικό όριο ανάκλησης της εντολής. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχει και προφανώς μπορεί να διακινηθεί φυσικά ή ηλεκτρονικά το αντίγραφο καταθετηρίου.

Καλή Χρονιά.

Δημοσ.

Αν ο λογαριασμος ειναι οψεως δεν φαινονται αμεσως, υπαρχει το λεγομενο βαλερ, μπορει να κανουν 1 η 2 η και 3 μερες.

Ετσι την επαθα και εγω μια φορα, μου εκαναν καταθεση, ειδα online οτι μου τα βαλε, εστειλα το πακετο και για τρεις μερες λεφτα στην τραπεζα δεν ειχαν μπει. Μετα δεν καταλαβα τι παιχθηκε επειδη αλλη τραπεζα ειχε αυτος αλλη εγω και στο τελος τα εβαλε στη δικη μου τραπεζα. Αν και ειχα κανει πολλες συναλλαγες μαζι του στο παρελθον, καπου ανγχωθηκα τοτε, αλλα αποδειχθηκε αξιος εμπιστοσυνης αγοραστης, και σε αλλες μετεπειτα συναλλαγες που υπηρξαν μεταξυ μας και με αλλους.

Δημοσ.

Οπως και να το κανεις η καθε αγοραπωλησια ειναι ρισκο ακομα και χερι με χερι,δυστυχως αντι να αυξηθει το φιλοτιμο σε τετοιες εποχες αυξανονται οι επιτηδειοι...

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι βλέπουμε τον δρόμο αλλά την λακκούβα κανένας ο ποιο ασφαλής τρόπος είναι συναλλαγή να γίνεται από κοντά να ελέγχεται το προϊών που είναι προς πώληση εξ αποστάσεως συναλλαγές κάνουμε μόνο με άτομα που είναι ενεργά μέλη στο forum του insomnia και οι αξιολογήσεις τους να είναι 100% θετικές. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Όλες οι συναλλαγές μεταχειρισμένων εμπεριέχουν ρίσκο,καταθέσεις/αντίκαταβολές/χέρι χέρι...Και σε κατ' ιδίαν συναλλαγή μπορεί να μην προκύψει θέμα και σε δυο μέρες να βγει ζήτημα στη συσκευή που έδωσες απλά γιατί έτυχε...Όποτε οποίος ιδρώνει και αγχώνεται μαζεύει λίγα περισσότερα χρήματα κάνοντας υπομονή και πάει για καινούριο από κατάστημα,να έχει να κυνηγά ό μη γένοιτο...

Οι υπόλοιποι παίζουν στο παιχνίδι γνωρίζοντας τους κανόνες...

Δημοσ.

Λίγες φορές έχουμε πάρει από κατάστημα υποτίθεται καινούργιο και ήτανε  μεταχειρισμένο υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν την δυνατότητα  να αγοράσουν καινούργιο λόγω του οικονομικού.  

• Confused 1
Δημοσ.

Κατανοητό το οικονομικό φίλε μου,αλλά δεν διάβασες όλο το μήνυμα,αναφέρω ουσιαστικά πως και από κατάστημα ίσως υπάρξει θέμα αλλά εκεί έχεις και Ινστιτούτο καταναλωτή και άλλους φορείς εφόσον έχεις απέναντι επιχείρηση...Στον καγκουρα απέναντι που κοιτά να σε κλέψει τι άκρη θα βρεις,ο λόγος σου απέναντι στο δικό του και αιντε βρες άκρη με Αστυνομίες...

Προφανώς και υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να πάρουν καινούριο αλλά αυτοί οι πολλοί να ψάξουν ή κάτι φθηνότερο ή έφοσον μπλέκουν με μεταχειρισμένα να είναι προετοιμασμένοι για όλα...Ο καθένας κάνει ότι θέλει,άλλωστε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...