rus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα που το σκέφτομαι, το 1987 και οι Ιταλοι και οι Γιουγκοσλάβοι και οι Ρώσσοι, ήταν ανωτεροι από εμάς. Ρωσοι δεν υπηρχαν, υπηρχαν σοβιετικοι, οι περισσοτεροι παιχτες των οποιων ηταν λιθουανοι. Η Γιουγκοσλαβια ηταν τοτε ενωμενη. Τη διαφορα υπερ μας την εκανε φυσικα ο Γκαλης. Οι ιταλοι εκεινα τα χρονια ηταν σαφως χειρότεροι από μας. Τους κερδισαμε επανειλημμένα και τα επομενα χρονια. Με τους ισπανους ειχαμε θεματακι. 4
pontez2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γνωριζω πως ηταν η ΕΣΣΔ τοτε και η γιουγκοσλαβια ηταν ενωμένη. Δε καταλαβα ομως το λογο που το επισημαίνεις. Έτσι ηταν οι ομάδες τοτε. Οι μεν έπαιζαν με ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ (Σαμπόνις, Μαρτσουλιόνης κτλ) και οι δε με Πέτροβιτς, Κουκοτς, Ντιβατς, Ράτζα κτλ Εμεις ειχαμε ουσιαστικά τον Γκάλη και εν συνεχεία ερχόταν ο Γιαννάκης με τον Φάνη ως ονόματα, αλλά ουσιαστικά ο Γκάλης ηταν το πολυβόλο μας. Νομίζω λοιπόν οτι και το χρυσό και το ασημένιο μετά απο 2 χρόνια, ήταν τεράστιες εκπλήξεις, βάση των αναλογιών και των ονομάτων της κάθε ομάδας. (update. Kάτι τέτοια συζητάμε, θυμόμαστε τα ροστερ των άλλων και αντιλαμβανόμαστε πόσο τεράστιος παιχτης ηταν ο Γκάλης. Και οι άλλοι βέβαια, αλλά Γκάλης rulez.) Αν το καλοσκεφτείς, οι περισσότεροι απο αυτους έκαναν καριέρα στο ΝΒΑ (και έκαναν και τη διαφορά) Οποτε δινω μια ελπιδα στην Ελλάδα. Υπάρχει η εμπειρία, υπάρχει και ο Γιάννης Σημ. Οντως η Ισπανία του Σαν Επιφάνιο ηταν η ομαδάρα τοτε, οχι οι Ιταλοι.
FilipposMD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τελικώς τον "γύρισαν" πίσω τον δημοσιογράφο και τα ξεκαθάρισαν και με τον Γιάννη. http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/1048253/i-syggnomi-toy-dardali-ki-i-agkalia-toy-antetokoynmpo-vid
DIMITRISG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Όλοι λένε τι καλός δημοσιογράφος κρίμα άτυχη στιγμή. Μπορεί να μην είναι τελικά μια άτυχη στιγμή. Όχι μόνο δεν θα έκανα αυτήν την ερώτηση αλλά θα είχα και πρόβλημα με τον εαυτό μου αν το σκεφτόμουν. Όταν άκουσα την ερώτηση ειλικρινά ντράπηκα. Μην ξεχνάμε ότι οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ την χαρίζουν σε πολιτικούς για μια ...άτυχη στιγμή. 1
rus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γνωριζω πως ηταν η ΕΣΣΔ τοτε και η γιουγκοσλαβια ηταν ενωμένη. Δε καταλαβα ομως το λογο που το επισημαίνεις. Έτσι ηταν οι ομάδες τοτε. Οι μεν έπαιζαν με ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ (Σαμπόνις, Μαρτσουλιόνης κτλ) και οι δε με Πέτροβιτς, Κουκοτς, Ντιβατς, Ράτζα κτλ Εμεις ειχαμε ουσιαστικά τον Γκάλη και εν συνεχεία ερχόταν ο Γιαννάκης με τον Φάνη ως ονόματα, αλλά ουσιαστικά ο Γκάλης ηταν το πολυβόλο μας. Νομίζω λοιπόν οτι και το χρυσό και το ασημένιο μετά απο 2 χρόνια, ήταν τεράστιες εκπλήξεις, βάση των αναλογιών και των ονομάτων της κάθε ομάδας. Eιναι κακο που το επισημανα? Εξαλλου ειπες "ρωσοι" και σε διορθωσα. Σοβιετικοι ηταν, όχι ρωσοι. Οι ρωσοι στην ομαδα εκεινη ηταν ελάχιστοι. Ξεχασες το Φασουλα, αυτοι ηταν οι "4 σωματοφυλακες" που κρατησαν ψηλα την Εθνικη μας για τα επομενα χρονια. Σαφως και ειμασταν η τεραστια εκπληξη, μεχρι τοτε δεν υπηρχαμε σοβαρα στην παγκοσμια μπασκετικη σκηνη. Απο το '87 κι επειτα αρχισε ο ανηφoρος των επιτυχιων σε εθνικο και διασυλλογικο επιπεδο. Καποιοι απ αυτους που ειπες(Ντιβατς, Κουκοτς, Ρατζα) ηταν τοτε πρωτοβγαλτοι, σε ιερα τερατα εξελιχτηκαν κομποσα χρονια αργοτερα.
nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γνωριζω πως ηταν η ΕΣΣΔ τοτε και η γιουγκοσλαβια ηταν ενωμένη. Δε καταλαβα ομως το λογο που το επισημαίνεις. Έτσι ηταν οι ομάδες τοτε. Οι μεν έπαιζαν με ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ (Σαμπόνις, Μαρτσουλιόνης κτλ) και οι δε με Πέτροβιτς, Κουκοτς, Ντιβατς, Ράτζα κτλ Εμεις ειχαμε ουσιαστικά τον Γκάλη και εν συνεχεία ερχόταν ο Γιαννάκης με τον Φάνη ως ονόματα, αλλά ουσιαστικά ο Γκάλης ηταν το πολυβόλο μας. Νομίζω λοιπόν οτι και το χρυσό και το ασημένιο μετά απο 2 χρόνια, ήταν τεράστιες εκπλήξεις, βάση των αναλογιών και των ονομάτων της κάθε ομάδας. (update. Kάτι τέτοια συζητάμε, θυμόμαστε τα ροστερ των άλλων και αντιλαμβανόμαστε πόσο τεράστιος παιχτης ηταν ο Γκάλης. Και οι άλλοι βέβαια, αλλά Γκάλης rulez.) Αν το καλοσκεφτείς, οι περισσότεροι απο αυτους έκαναν καριέρα στο ΝΒΑ (και έκαναν και τη διαφορά) Οποτε δινω μια ελπιδα στην Ελλάδα. Υπάρχει η εμπειρία, υπάρχει και ο Γιάννης Σημ. Οντως η Ισπανία του Σαν Επιφάνιο ηταν η ομαδάρα τοτε, οχι οι Ιταλοι. Όλοι λένε τι καλός δημοσιογράφος κρίμα άτυχη στιγμή. Μπορεί να μην είναι τελικά μια άτυχη στιγμή. Όχι μόνο δεν θα έκανα αυτήν την ερώτηση αλλά θα είχα και πρόβλημα με τον εαυτό μου αν το σκεφτόμουν. Όταν άκουσα την ερώτηση ειλικρινά ντράπηκα. Μην ξεχνάμε ότι οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ την χαρίζουν σε πολιτικούς για μια ...άτυχη στιγμή. Είναι δυνατόν να μην σπεύσουν να καλύψουν το συνάφι τους; (άσχετα αν μεταξύ τους κράζουν διαρκώς ο ένας τον άλλο). Εδώ τις προάλλες ο Ιωάννου ήθελε να μας κάνει να πιστέψουμε ότι οι οπαδικοί αθλητικογράφοι του μπάσκετ αποβάλλονται αυτόματα από τους υπόλοιπους.
KINGLUCAS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 είναι πιο Έλληνας από Εμενα το παλικάρι
nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ακούστε αυτό το βίντεο χωρίς να βλέπετε την εικόνα και να γνωρίζετε ποιοι συζητάνε: Προσπαθήστε να καταλάβετε αν αυτοί που μιλάνε είναι Έλληνες ή όχι.
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ΧΑΧΑΧΑ τον μααααακα το Δαρδαλη,τον συμπαθω αρκετά αλλά την πέταξε την κοτσάνα του.Και μένα μου φαίνεται οτι το είπε για αναγνώριση με reverse psychology
DIMITRISG Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 ΧΑΧΑΧΑ τον μααααακα το Δαρδαλη,τον συμπαθω αρκετά αλλά την πέταξε την κοτσάνα του.Και μένα μου φαίνεται οτι το είπε για αναγνώριση με reverse psychology Δεν νομίζω ότι το έκανε για αυτό. Θα το έκανε για τον λόγο που λες αν ο προπονητής που του τέθηκε το ερώτημα ήταν ρατσιστής. Πιστεύω ότι το έκανε διότι ο προπονητής αν κατάλαβα καλά χρησιμοποίησε την λέξη «οξύμωρο» που δεν είναι εύκολη λέξη για έναν ξένο (στα αγγλικά γαλλικά και οποιαδήποτε γλώσσα χρησιμοποιείται). Στη συνέχεια ήθελε οπωσδήποτε να την χρησιμοποιήσει για να δείξει ότι είναι ελληνική ίσως; Και σκέφτηκε αυτήν την βλακεία. Δουλεύω με έναν μαύρο και όταν θέλω να πω μαύρος δεν το λέω καν, για να μη θιχτεί. Και ολόκληρος δημοσιογράφος δεν ένοιωσε μια ανατριχίλα πριν μιλήσει για το χρώμα του δέρματος; Έλεος πια, που είσαι, στο Κόντρα με καλεσμένο τον Μιχαλολιάκο; 1
Sorath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πάρα πολύ καλή παρουσία του Γιάννη στο All Star Game! Πολύ γέλιο στην φάση που ξάπλωσε ο Carry κάτω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ήταν πάντοτε τόσο σαχλαμάρα το All Star ή χάλασε τελευταία; Εντάξει, δεδομένα το παρελθόν το εξωραΐζουμε με το νου μας, αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ σαχλό φέτος. Δεν σου λέω να τραυματιστούν, θα δώσουν και το θέαμα, αλλά από ένα σημείο και μετά πρέπει να θυμίζει και λίγο μπάσκετ αυτό που βλέπεις. Πολύ αλάνα μου φάνηκε. 4
nzeppos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χάλασε τελευταία. Για την ακρίβεια τα τελευταία 3-4 χρόνια. Και μόνο τα απίστευτα υψηλά σκορ να δείτε και τα ρεκόρ που έχουν σπάσει, τα λένε όλα. Χθες ξεπεράστηκαν μετά από μισό αιώνα οι 42 πόντοι που είχε βάλει ο Chamberlain το 1962 (και μάλιστα από δύο παίκτες, edit: λάθος, ο RW τελικά έβαλε 41, δεν μέτρησε το alley oop από το κέντρο). Θυμάμαι τα πρώτα All Star game που είχα δει στα τέλη 80s, αρχές 90s και σπανίως να πήγαιναν πάνω από τους 135-140 πόντους. Δεν είχαμε πάντα ντέρμπι αλλά γενικά υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός και σοβαρότητα. Τώρα είναι όλοι σε φάση "όλοι φιλαράκια και όσο πιο πολλά καρφώματα και τρίποντα, τόσο καλύτερα". Για του λόγου το αληθές ιδού όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα των All Star game. Όχι πολύ μακρυά (το 2001) ο αγώνας έληξε 111-110, στο χαμηλότερο σκορ των τελευταίων 40 χρόνων. Πολλοί Αμερικάνοι ίσως να απολαμβάνουν αυτό το πράγμα που μόνο μπάσκετ δεν είναι (αγγίζει τα όρια του σιχαμερού streetball), αλλά ειδικά οι Ευρωπαίοι δεν καταλαβαίνω πως αντέχουν να το βλέπουν. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2017 από nzeppos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα