xgol Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως και βιωσε οσο ρατσισμο βιωνει οποιοσδηποτε μαυρος ασημος πουλαει cd στα φανάρια.
DexterWhite Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως και βιωσε οσο ρατσισμο βιωνει οποιοσδηποτε μαυρος ασημος πουλαει cd στα φανάρια. Τι δεν καταλαβες απο το "εχει δηλωσει ο ιδιος πως δεν του εχουν φερθει ποτε ρατσιστικα στην ελλαδα" ? 2
Edel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τι δεν καταλαβες απο το "εχει δηλωσει ο ιδιος πως δεν του εχουν φερθει ποτε ρατσιστικα στην ελλαδα" ? Δε ξέρει ο Αντετοκούμπο. Το σενάριο της ταινίας της ζωής του ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει ατέρμονο μπουλινγκ και μόνιμες ρατσιστικές-φραστικές επιθέσεις ΥΓ: Τι καρφωματάρα έκανε προχτές. Το έβλεπα λάιβ το παιχνίδι και μου πετάχτηκαν τα μάτια 3
DexterWhite Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δε ξέρει ο Αντετοκούμπο. Το σενάριο της ταινίας της ζωής του ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει ατέρμονο μπουλινγκ και μόνιμες ρατσιστικές-φραστικές επιθέσεις ΥΓ: Τι καρφωματάρα έκανε προχτές. Το έβλεπα λάιβ το παιχνίδι και μου πετάχτηκαν τα μάτια Πραγματικα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν διαβαζω τετοιες ηλιθιοτητες που σαν ΜΟΝΟ σκοπο εχουν τον διχασμο. Ειδικα οταν γνωριζω και 2-3 πραγματα παραπανω για το συγκεκριμενο ατομο. Ισχυει, πεταξε ο τυπος. Αν δεν παρατησει την δουλεια που ριχνει θα γινει NBA Legend, χωρις υπερβολες.
xgol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς δε μπορείς ή δε θες να αντιληφθείς πως ο ρατσισμός υπάρχει δίπλα μας και είναι διαρκώς διογκούμενος, ιδίως με το προσφυγικό, και πως αν έχει δεχθεί ρατσισμό ένας superstar δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για το τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία. Επισης οτι ο Αντετοκούμπο με τη δημοσιότητα που έχει οφείλει να είναι Politically correct και να στρογγυλεύει τις δηλώσεις του, σε ξεπερνά, έτσι? Όταν κάποιος δεν επιλέγει σαν και σένα να ζει στο δικό του μικρόκοσμο, όπου ένας σουπερσταρ δεν ΄δεχεται ρατσισμό, άρα όλοι οι Ελληνες δεν είμαστε ρατσιστές, δεν έχουμε εκμεταλλευτεί ποτέ το δράμα και τον πόνο του μετανάστη/αλλόεθνου και ζούμε μονιασμένοι και αγαπημένοι, αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως ηλίθιο, ούτε έχει σκοπό το διχασμό. Χαρακτηρισμούς που σου τους επιστρέφω αυτούσιους. Επίσης ηρέμησε, να κατέβει το αίμα απο το κεφάλι, είμαι σίγουρος πως τέτοιο μυαλό δεν αντέχουμε να το χάσουμε.
DexterWhite Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς δε μπορείς ή δε θες να αντιληφθείς πως ο ρατσισμός υπάρχει δίπλα μας και είναι διαρκώς διογκούμενος, ιδίως με το προσφυγικό, και πως αν έχει δεχθεί ρατσισμό ένας superstar δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για το τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία. Επισης οτι ο Αντετοκούμπο με τη δημοσιότητα που έχει οφείλει να είναι Politically correct και να στρογγυλεύει τις δηλώσεις του, σε ξεπερνά, έτσι? Όταν κάποιος δεν επιλέγει σαν και σένα να ζει στο δικό του μικρόκοσμο, όπου ένας σουπερσταρ δεν ΄δεχεται ρατσισμό, άρα όλοι οι Ελληνες δεν είμαστε ρατσιστές, δεν έχουμε εκμεταλλευτεί ποτέ το δράμα και τον πόνο του μετανάστη/αλλόεθνου και ζούμε μονιασμένοι και αγαπημένοι, αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως ηλίθιο, ούτε έχει σκοπό το διχασμό. Χαρακτηρισμούς που σου τους επιστρέφω αυτούσιους. Επίσης ηρέμησε, να κατέβει το αίμα απο το κεφάλι, είμαι σίγουρος πως τέτοιο μυαλό δεν αντέχουμε να το χάσουμε. Πραγματικα θα καθομουν να σου απαντησω σοβαρα πανω σε ολα αυτα που γραφεις και να στα αντικρουσω, αλλα ξερω πως δεν υπαρχει νοημα γιατι εισαι απο αυτους που καναν μοδα τα posts περι ρατσισμου, αντιφα και χρυσης αυγης. Απο αυτους που καταφερανε με τον δικο τους τροπο να φτασουν αυτο το κομμα (?!) δευτερη πολιτικη δυναμη. Η δυσφημηση η καλυτερη διαφημιση που λενε. Και αν ανεβουν κι αλλο οι δολοφονοι σε αυτη τη χωρα θα φταιτε ολοι εσεις. Ειναι σαν να μαλωνω με εναν τοιχο και αυτο φαινεται απο το πως αλλαξες αμεσως σταση για τον Γιαννη, την μια ηταν μαυρος που πουλαγε σιντι και δεχοταν ρατσισμο απο τους κακους ελληνες, τωρα αφου σκεφτηκες πως μπορει ΟΝΤΩΣ να μην εχει γινει τιποτα απο αυτα ειναι σουπερσταρ που τον αγαπαμε ολοι. Περαστικα. 2 πραγματα μονο. Πρωτον μαζεψε λεφτα (αν δεν εχεις ηδη) και κανε ταξιδια. Να δεις τι σημαινει πραγματικος ρατσισμος απο τα αλλα κρατη. Οι ελληνες εχουν την προσφυγια στο αιμα τους, αρα μην μου πουλας αυτο το παραμυθι εμενα. Ειμαστε απο τους πιο φιλοξενους λαους. Δευτερον, ημουν και ειμαι επιθετικος απεναντι σου για το θεμα Αντεντοκουμπο γιατι μιλουσες και μιλας χωρις να ξερεις. Ενω εγω μιλουσα και μιλαω ξεροντας. Οπως και ναχει, εχω καταλαβει το σκεπτικo σου και τη νοοτροπια σου, αρα τσαμπα γραφω τοση ωρα. Whatever. 1
xgol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη εχω ερθει σε επαφη με πολυ περισσότερο κοσμο απ οσο φανταζεσαι, σε πολυ περισσότερες χωρες και σαφως με πολλη περισσοτερη ευθύνη απ οτι εσυ, οι κρισεις σου ειναι το λιγοτερο ατοπες. Η ενδεια επιχειρηματων που εχεις φαινεται ξεκαθαρα απο τις προσωπικές σου επιθέσεις. Δυστυχως δε καταλαβες καν τι σου ειπα για τον αντετοκουνμπο. Δυστυχώς για σενα, φυσικα. Επισης νουθεσιες, εκεί που σε παίρνει. Υ.γ. Σα λαος ειμαστε ακρως ρατσιστές σε καποια θεματα και εντελως αναισθητοι σε καποια αλλα (που θα επρεπε να κοιταμε το συμφερον μας). Σε καθε περιπτωση κατανοώ τις ιδιαιτεροτητες σου και δε προκειται να συνεχίσω την κουβέντα.
~mxls~ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Z-azREnRgLw Ο πρώτος αν άκουσα σωστά, πρέπει να'ναι ο Σκουντής. Ο δεύτερος ρωτάει τον Κερρ αν είναι οξύμωρο (!) που βλέπει έναν μαύρο Έλληνα. Και ο Κερρ του απαντάει δεν ξέρω πως να απαντήσω σε αυτην την ερώτηση. Μάλιστα.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 O 1ος ειναι ο Σκουντης. Ο 2ος δεν μπορώ να καταλάβω.
mens Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 O 1ος ειναι ο Σκουντης. Ο 2ος δεν μπορώ να καταλάβω. Ο καλκαβουρας πρεπει να ειναι. Τι να πεις...
DIMITRISG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ας πούμε και κάνα θετικό σχόλιο. Η άνοδος του Αντετοκούνμπο πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ σε πολλά επίπεδα. Αν η εθνική πάρει το χρυσό στο Ευρωμπάσκετ, θα ανέβει το ηθικό όλων των Ελλήνων και πιστεύω αυτό το χρειάζεται ο Έλληνας την δεδομένη στιγμή. όπως και νά χει, παρόλο που μερικοί έβρισκαν γραφικό το να ψηφίζεις Γιάννη και να το διαδίδεις, το ότι υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων για το μπάσκετ θα μετρήσει πολύ για να υπολογίζεται η Ελλάδα ως χώρα του μπάσκετ, να έρθουν μεγάλοι παίκτες να παίξουν, να ασχοληθούν περισσότερα παιδιά με το άθλημα, να διεξαχθούν διεθνείς διοργανώσεις, τελικοί κλπ στην Ελλάδα ...
Chrisxxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 @μενς Δεν ειναι ο Καλκαβουρας 100%. Ο Δαρδαλης λενε οτι ειναι. @ΔημητρηςΓ Η εθνικη απέχει απο το χρυσό οσο και η Ελλαδα απο την εξευρεση λύσης για το χρεος. 1
FilipposMD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πωωωωω, all-star ανοησίας ο τύπος. Και η πλάκα είναι ότι υποψιάζομαι πως δεν έκανε την ερώτηση επειδή είναι ρατσιστής. Πιθανώς στο μυαλό του πίστευε ότι θα πάρει μια απάντηση ότι εδώ δεν κοιτάζουμε χρώματα και η Ελλάδα θα είναι περήφανη για τον Γιάννη ή κάτι τέτοιο. Αλλά μιλάμε για τραγική ανοησία, όποιο από τα δύο ενδεχόμενα να ισχύει. Όντως σε αρκετές άλλες χώρες θα είχε απολυθεί ήδη. 5
DIMITRISG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οι Αμερικανοί είναι ρατσιστές σε πολύ μεγάλο βαθμό, για αυτό όποιος λέει ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές δεν έχει δει τι γίνεται στα «δυτικά πολιτισμένα κράτη που γνώρισαν διαφωτισμό». 2
pontez2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μεγάλο μέρος των πολιτών στις ΗΠΑ είναι ρατσιστές, εξου και ο λόγος που έβγαλαν αυτή τη κυβέρνηση. Το ότι ο Γιάννης έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος από τη πλειονότητα των Ελλήνων φυσικά και δε σημαίνει τιποτε. Είναι Έλληνας πολίτης, μεγάλωσε εδώ, πήγε σε Ελληνικο σχολείο, πήγε στρατό, η «μητρική» του γλωσσα είναι η Ελληνική. Δεν τιθεται θέμα του να συζητάμε τέτοια πράγματα τωρα. Είτε διάσημος μπασκεμπολίστας είτε υπάλληλος ντιλίβερι, είναι Ελληνας. Ακριβως επειδη είναι πολύ καλός μπασκεμπολίστας φυσικά και η προσθήκη του είναι πολύ συμαντικη στο δρομο για το χρυσό. Μπορει να μην έχουμε πολλές ελπίδες, όμως εδώ αναφερόμαστε σε παίχτη που πολλοί τον κατατάσουν στους 20 καλύτερους μπασκεμπολίστες στον κόσμο αυτή τη στιγμη. Και στο φινάλε, δεν έχουμε και τόσο κακή ομάδα. Τωρα που το σκέφτομαι, το 1987 και οι Ιταλοι και οι Γιουγκοσλάβοι και οι Ρώσσοι, ήταν ανωτεροι από εμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα