Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1900 αλλά δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσουμε όλο το budget αν δεν χρειάζεται

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) Το θέλω για gaming, photoshop, και ελάχιστα video editing

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Πιο πολύ το photoshop και στις περιπτώσεις του video editing κανένα premier, after effects ίσως και το vegas

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνιση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.): Αυτή που έχω τώρα είναι μία Samsung T220HD. Σκέφτομαι να πάω σε κάποια 4Κ HDR TV γιατί θα με βολέψει για ταινίες και να κρατήσω την οθόνη που έχω τώρα για τις υπόλοιπες χρήσεις. Ακόμα θα μπορώ να παίζω και στην 4Κ με κάποιο controller. Προσωπικά πιστεύω ότι θα με βολέψει αλλά θέλω να ακούσω γνώμες πάνω σε αυτό το θέμα!
Εγώ λέω για αυτήν => http://www.skroutz.gr/s/9056146/Samsung-UE40KU6000.html

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση). Θεσσαλονίκη μένω. Το μόνο που θέλω είναι από το κατάστημα που θα επιλεχθούν MOBO-CPU-GPU να είναι καλό σε θέμα εγγύησης. Αλλά θέλω αν ξέρει κανείς να μου εξηγήσει λίγο παραγγελίες από amazon(εννοείται όχι το αμερικάνικο). Δλδ πόσο καιρό θα κάνουν να έρθουν Ελλάδα, τι παίζει σε θέμα εγγύησης κλπ

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω και εγώ

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?
Windows 10

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Ίσως αν βρω σε καλή τιμή κάτι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τι μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψήκτρας  
Θέλω να κάνω oc. Πιστεύω μικρό προς μεσαίο

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού
Στην κάρτα μάλλον θα κάνω και θα παίξω λίγο με τα ρολόγια

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Έχω έναν εξωτερικό δίσκο 1TB μετράει? :D

Πιο πολύ με καίει το θέμα της εικόνας! Θα ήθελα ακόμα αν γίνετε να χρησιμοποιηθεί το NZXT S340 η αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε. Τέλος θέλω την γνώμη σας για το πότε πρέπει να το φτιάξω? Να το φτιάξω τώρα? Οι καινούριοι επεξεργαστές πότε κυκλοφορούν? Θα αξίζει να πάμε στους καινούριους?

Δημοσ.

Σε μερικους μηνες(πρωτο 3μηνο ακουγεται)που θα βγουν και οι Ryzen,ή εκτως αν θες να περιμενεις απο 2018 την απαντηση της Intel σε αυτους.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μερικους μηνες(πρωτο 3μηνο ακουγεται)που θα βγουν και οι Ryzen,ή εκτως αν θες να περιμενεις απο 2018 την απαντηση της Intel σε αυτους.

δεν νομιζω να περιμενω μεχρι το 2018

Δημοσ.

δεν νομιζω να περιμενω μεχρι το 2018

Τι ερώτηση είναι αυτή " πότε να το αγοράσω";

Όποτε το χρειάζεσαι, διαθέτεις ήδη ικανοποιητικό ποσό για να φτιάξεις κάτι τούμπανο και γι αυτό δεν χρειάζεται να περιμένεις. Σχετικά τώρα με τους νέους επεξεργαστές της AMD... τι να σου πω, προσωπικά θα τους έπαιρνα στο τέλος του χρόνου ( εάν έπαιρνα ) διότι πάντοτε οι πρώτες σειρές βγάζουν ορισμένα θεματάκια, άσε που είναι προτιμότερο να περιμένεις να τους δοκιμάσουν ώστε να κρίνεις ανάλογα.

Αν δεν είσαι επαγγελματίας και δεν χρειάζεσαι τόσο απαιτητικό pc τότε η συμβουλή μου είναι να το ρίξεις αρκετά το μπάτζετ διότι δεν θα χρησιμοποιείς ούτε το 50% από τις δυνατότητες που θα έχει.

Επίσης μην κολλάς σε ότι και αν αγοράσεις σχετικά με το hardware με την ίδια λογική θα έπρεπε να μετανιώσω κι εγώ που πήρα τον 6500 πριν 2 μήνες και δεν περίμενα μερικούς ακόμα για να πάω σε κάτι καινούργιο.

Δημοσ.

Τι ερώτηση είναι αυτή " πότε να το αγοράσω";

Όποτε το χρειάζεσαι, διαθέτεις ήδη ικανοποιητικό ποσό για να φτιάξεις κάτι τούμπανο και γι αυτό δεν χρειάζεται να περιμένεις. Σχετικά τώρα με τους νέους επεξεργαστές της AMD... τι να σου πω, προσωπικά θα τους έπαιρνα στο τέλος του χρόνου ( εάν έπαιρνα ) διότι πάντοτε οι πρώτες σειρές βγάζουν ορισμένα θεματάκια, άσε που είναι προτιμότερο να περιμένεις να τους δοκιμάσουν ώστε να κρίνεις ανάλογα.

Αν δεν είσαι επαγγελματίας και δεν χρειάζεσαι τόσο απαιτητικό pc τότε η συμβουλή μου είναι να το ρίξεις αρκετά το μπάτζετ διότι δεν θα χρησιμοποιείς ούτε το 50% από τις δυνατότητες που θα έχει.

Επίσης μην κολλάς σε ότι και αν αγοράσεις σχετικά με το hardware με την ίδια λογική θα έπρεπε να μετανιώσω κι εγώ που πήρα τον 6500 πριν 2 μήνες και δεν περίμενα μερικούς ακόμα για να πάω σε κάτι καινούργιο.

Δεν ειναι μονο αυτο το θεμα μου. Σκεψου 1-2 εβδομαδες αφου βγουν τα καινουρια cpu θα πεσουν οι τιμες των παλιων οποτε θα μπορεσω να κρατησω ενα μερος του ποσου γιατι οπως και να το κανουμε σημερα στην ελλαδα δεν τα βρισκεις ευκολα τα λεφτα

και ακομα δεν πηρα απαντηση για την συνθεση ουτε για το κομματι της εικονας :(

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1900 αλλά δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσουμε όλο το budget αν δεν χρειάζεται

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) Το θέλω για gaming, photoshop, και ελάχιστα video editing

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Πιο πολύ το photoshop και στις περιπτώσεις του video editing κανένα premier, after effects ίσως και το vegas

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνιση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.): Αυτή που έχω τώρα είναι μία Samsung T220HD. Σκέφτομαι να πάω σε κάποια 4Κ HDR TV γιατί θα με βολέψει για ταινίες και να κρατήσω την οθόνη που έχω τώρα για τις υπόλοιπες χρήσεις. Ακόμα θα μπορώ να παίζω και στην 4Κ με κάποιο controller. Προσωπικά πιστεύω ότι θα με βολέψει αλλά θέλω να ακούσω γνώμες πάνω σε αυτό το θέμα!

Εγώ λέω για αυτήν => http://www.skroutz.gr/s/9056146/Samsung-UE40KU6000.html

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση). Θεσσαλονίκη μένω. Το μόνο που θέλω είναι από το κατάστημα που θα επιλεχθούν MOBO-CPU-GPU να είναι καλό σε θέμα εγγύησης. Αλλά θέλω αν ξέρει κανείς να μου εξηγήσει λίγο παραγγελίες από amazon(εννοείται όχι το αμερικάνικο). Δλδ πόσο καιρό θα κάνουν να έρθουν Ελλάδα, τι παίζει σε θέμα εγγύησης κλπ

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω και εγώ

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

Windows 10

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού Ίσως αν βρω σε καλή τιμή κάτι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τι μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψήκτρας  

Θέλω να κάνω oc. Πιστεύω μικρό προς μεσαίο

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Στην κάρτα μάλλον θα κάνω και θα παίξω λίγο με τα ρολόγια

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Έχω έναν εξωτερικό δίσκο 1TB μετράει? :D

Πιο πολύ με καίει το θέμα της εικόνας! Θα ήθελα ακόμα αν γίνετε να χρησιμοποιηθεί το NZXT S340 η αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε. Τέλος θέλω την γνώμη σας για το πότε πρέπει να το φτιάξω? Να το φτιάξω τώρα? Οι καινούριοι επεξεργαστές πότε κυκλοφορούν? Θα αξίζει να πάμε στους καινούριους?

μια πολυ καλη συνθεση ειναι αυτη εδω μιτρικη εισαι εδω  

http://www.skroutz.gr/s/8546404/Asus-B150M-Pro-Gaming.html

ραμ εισαι εδω  

http://www.skroutz.gr/s/7300064/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2133MHz-CMK16GX4M2A2133C13.html

κουτι εισαι εδω 

http://www.skroutz.gr/s/8445248/Aerocool-QS-240.html?from=catspan&keyphrase=qs-240

επεξεργαστη εισαι εδω  

http://www.skroutz.gr/s/7327665/Intel-Core-i7-6700-Box.html

karta γραφικων εισαι εδω  

http://www.skroutz.gr/s/10056858/MSI-GeForce-GTX1060-6GB-ARMOR-6G-OCV1.html

trofodotiko eisai edw

http://www.skroutz.gr/s/4561536/Thermaltake-Toughpower-London-550W.html

ssd εισαι εδω  

http://www.skroutz.gr/s/7327936/Adata-Premier-SP550-240GB.html

hdd εισαι εδω  

http://www.skroutz.gr/s/394708/Seagate-Barracuda-2TB-SATA-HDD.html

ψυκτρα εισαι εδω

http://www.skroutz.gr/s/4346788/Be-Quiet-Shadow-Rock-Slim.html

και οθονη εισαι εδω  

http://www.skroutz.gr/s/8775820/LG-24MP88HV-S.html

1485,29

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο αυτο το θεμα μου. Σκεψου 1-2 εβδομαδες αφου βγουν τα καινουρια cpu θα πεσουν οι τιμες των παλιων οποτε θα μπορεσω να κρατησω ενα μερος του ποσου γιατι οπως και να το κανουμε σημερα στην ελλαδα δεν τα βρισκεις ευκολα τα λεφτα

και ακομα δεν πηρα απαντηση για την συνθεση ουτε για το κομματι της εικονας :(

Θα περιμένεις μερικούς μήνες ή όχι; Τουλάχιστον για την κάρτα γραφικών στάκα ένα μηνάκι.

Για το θέμα της εικόνας είναι το μόνο εύκολο.

Δημοσ.

μια πολυ καλη συνθεση ειναι αυτη

όχι.

Αν ήταν άλλος ,θα συζητούσαμε και το γιατί.

Αποφάσισε το μπάτζετ σου.Τα 1900,είναι πολλά αν δεν σε νοιάζει να παίζεις 4Κ 60fps.

Επίσης πες και τι παιχνίδια θες να παίξεις.

Αν θες τηλεόραση για μόνιτορ,σε 4Κ πας σε πολλές ίντσες,πράγμα που είναι ιδανικό για ταινίες,αλλά δε σε βοηθά καθόλου να δουλέψεις στο Pc.Σε ο,τιδήποτε πάνω από 28" θα κουνάς το κεφάλι πέρα δώθε,που εκτός από αντιπαραγωγικό,είναι και κουραστικό(και καταντάει εκνευριστικό.)

Αν δεν επείγει η αγορά,περίμενε τους ryzen,οπότε δεν έχει και νόημα να προτείνουμε κάτι τώρα.

• Like 3
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι θελω ενα pc γιατι αυτο που εχω τωρα αρχιζει σιγα σιγα να τα παιζει ΑΓΡΙΑ!

Στον οικονομικο τομεα ειναι 1900 ΜΑΞ αν και θα προτιμούσα κάτι κοντα στα 1500-1600 αλλα αν αξιζει κατι παραπανω δινω μεχρι εκει.

Τωρα για τα καινουρια cpu δεν ξερω και για αυτο ρωταω. Αξίζουν? Οταν θα βγουν οι τιμες θα ειναι στο ταβανι? Οταν θα βγουν θα πεσουν οι τιμες των skylake? Γιατι δεν θελω πχ να παρω τωρα skylake και σε λιγο καιρο να βγουν σε καλη τιμη και να εχουν καλυτερες επιδοσεις και μετα να κλαιω.

Στο θεμα της εικονας... το δωματιο μου ειναι μικρο(εως και πολυ μικρο) οποτε θα με βόλευε(ετσι όπως το σκέφτομαι εγω) να βαλω μια τηλεωραση γιατι απεναντι ακριβως απο το γραφειο ειναι το κρεβατι(περιπου 80εκ αποσταση) και θα μπορω να καθομαι στο κρεβατι να βλεπω ταινιες και να παιζω τα παιχνιδια με controller και να δουλευω στην οθονη που εχω τωρα. Ετσι και αλλιως δεν ειμαι επαγγελματιας απλα ειναι το χομπι μου.

Στην περίπτωση που απορρίψουμε το ενδεχόμενο της τηλεόρασης μπορείτε να μου προτείνετε  μια καλή οθόνη 27ιντσων. Οπως ειπα προτιμώ καλυτερη ποιοτητα σε ταινιες κλπ παρα 144hz freesync κ.α.

Δημοσ.

Πρώτον φιλε μου μην κοιτας καθολου την παραπανω συνθεση , χάνει σε πολλούς τομείς. Δεύτερον δε μπορεί να μου λες οτι θα δωσεις ενα 2χιλιαρο για καινουριο pc και περιμενεις να πεσει η τιμη πχ i7 6700k απο 360 ποσο κανα 20ευρω? Παραπανω δεν προκειται να πεσει συντομα τουλαχιστον. Να σου παρουσιασω εγω τη δικη μου συνθεση που εχει και στοιχεια δουλεμενα ?

Cpu i5 6700k 360 ευρώ

Mobo Gigabyte z170 hd3p 120 ευρώ

Ψύχτρα CoolerMaster Hyper 212 X 35 ευρώ

Κουτί Μπες σκρουτζ και δες ποιο θεωρεις εσυ ποιο ομορφο

Καρτα MSI 1080 770 ευρω

Ssd Samsung 850 evo 500αρι στα 170 ευρω
Hdd Western Digital Caviar Blue 1TB 50 ευρω
Ram G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz 130 ευρώ

Σύνολο : 1630 + κουτι παμε 1700 και κλεισαμε. Η καρτα να ξερεις ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα κι εφοσον τα διαθετεις τα λεφτα ,τσιμπα την γιατι οχι. Εγω εχω παρομοιο συστημα με μια 960 κι ακομα δουλευω ρολοι . Οχι 4κ αλλα 1080p καλα παμε
Δημοσ.

Πρώτον φιλε μου μην κοιτας καθολου την παραπανω συνθεση , χάνει σε πολλούς τομείς. Δεύτερον δε μπορεί να μου λες οτι θα δωσεις ενα 2χιλιαρο για καινουριο pc και περιμενεις να πεσει η τιμη πχ i7 6700k απο 360 ποσο κανα 20ευρω? Παραπανω δεν προκειται να πεσει συντομα τουλαχιστον. Να σου παρουσιασω εγω τη δικη μου συνθεση που εχει και στοιχεια δουλεμενα ?

Cpu i5 6700k 360 ευρώ

Mobo Gigabyte z170 hd3p 120 ευρώ

Ψύχτρα CoolerMaster Hyper 212 X 35 ευρώ

Κουτί Μπες σκρουτζ και δες ποιο θεωρεις εσυ ποιο ομορφο

Καρτα MSI 1080 770 ευρω

Ssd Samsung 850 evo 500αρι στα 170 ευρω
Hdd Western Digital Caviar Blue 1TB 50 ευρω
Ram G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200MHz 130 ευρώ

Σύνολο : 1630 + κουτι παμε 1700 και κλεισαμε. Η καρτα να ξερεις ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα κι εφοσον τα διαθετεις τα λεφτα ,τσιμπα την γιατι οχι. Εγω εχω παρομοιο συστημα με μια 960 κι ακομα δουλευω ρολοι . Οχι 4κ αλλα 1080p καλα παμε

Φιλε πολυ καλη η συνθεση αλλα απο θεμα εικονας τι κανω? Ακομα ξεχασες να βαλεις τροφοδοτικο οποτε παμε στα 1800+.

Δημοσ.

Το έσβησα καταλάθος το τροφοδοτικό μάλλον αλλά μπορείς να διαλέξεις κι εσύ ο ίδιος ένα που να έχει πάντα το σήμα 80 plus(σου προτείνω thermaltake και corsair 700+ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μελλοντικά). Κοίτα επειδή το σκότωσα με την κάρτα κι είναι όντως too much μπορείς να κατέβεις εκέι στη 1070 της Gigabyte που είναι στα 490 ευρώ και θα σε καλύψει στο έπακρο. Από θέμα εικόνας δεν γνωρίζω και πολλά οπότε καλύτερα να σε κατατοπίσει κάποιος συνάδελφος περισσότερο γνώστης. Φτάσαμε τα 1500 ευρώ έτσι και είμαστε μια χαρά σαν σύνθεση. Ότι σου περισσεύει μετά δώσε το στο θέμα εικόνας.

Πρόσεξε μόνο το τυπογραφικό στη CPU ΕΙΝΑΙ i7 6700k.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...