rous Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, Αγορασα το netgear D7000 nighthawk και εχω συνδεση vdsl στην vodafone/hol. Η γραμμη φαινεται πως ειναι οκ (με το hol router μπαινει κανονικα) αλλα με το netgear ενω συγχρονιζει (αναβει το dsl light) δεν συνδεεται στο ιντερνετ... Μπορει να βοηθησει καποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση jkoukos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Λύση Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 VLAN ID με τιμή 835 υπάρχει στις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rous Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εισαι θεος jkoukos - εχω περασει 2 ωρες με πλαισιο & hol και δεν... Το εβαλα και παιζει κανονικα. 1000 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Είναι η κλασσική περίπτωση στις συνδέσεις VDSL όταν έχουμε συγχρονισμό αλλά ο router δεν παίρνει δημόσια ΙΡ, οπότε Internet γιόκ. Αν δεν ήταν αυτό, η επόμενη αιτία είναι κάποιο κόλλημα στην κάρτα του DSLAM ή στον router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ας το ξαναπουμε μια φορα οταν παιρνει καποιος vdsl απο kv του οτε βαζει vlan id 835 τωρα για ολες τις εταιρειες με εξαιρεση την forthnet αν παιρνεις vdsl απο το δικο τους dslam στο αστικο κεντρο βαζεις vlan id παλι 835 με εξαιρεση στην forthnet που ειναι 1102 Οπως αν καποιος εχει forthnet παροχο αλλα παιρνει vdsl απο το Kv του οτε δεν θα βαλει στο drop list vdsl forthnet διοτι θεωρει το ιδιοκτητο και θα παρει vlan id 1102 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alchemyst Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Παιδια εχω το ιδιο προβλημα με adsl. ενω συγχρονίζει με DSL δε παιρνει τα credentials. Μιλούσα με τη Vodafone αλλα δενεβαγαλα ακρη. Κάνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 On 01/04/2020 at 22:21, alchemyst said: Παιδια εχω το ιδιο προβλημα με adsl. ενω συγχρονίζει με DSL δε παιρνει τα credentials. Μιλούσα με τη Vodafone αλλα δενεβαγαλα ακρη. Κάνω κάτι λάθος? llc based.β .αμα βαλεις χωρα δεν σου βγαζει ελλαδα?στο transfer mode τι αλλες επιλογες εχει? β.firware update. γ.αν το κανει μονο με αυτο ρουτερ ειναι θεμα firmware ή λαθος ρυθμισεις.αν το κανει και με αλλο ειναι προβλημα απο τον παροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα