razorblade334 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 πηρα σημερα την asus strix 1060 και μπορω να πω πως με τις ρυθμισεις που καναμε τις προηγουμενες μερες βλεπω λιγο καλυτερες επιδοσεις και μειωμενο λατενσυ παρ ολα αυτα υπαρχει, κανει την εμφανιση του σποραδικα μεν αλλα την κανει. θα περιμενω να βγει το update των 10 τον απριλιο γιατι κλειδι για αλλα windows δεν εχω κι οταν πηγα να κατεβασω τα 7 μου το ζητησε και δεν με αφηνε να τα κατεβασω χωρις.
razorblade334 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 εβγαλα καποια ακρη με το latency.επειδη ακομα και με το prime το συτημα μου παραμενει κρυο και ουτε κανει throtting ,θερμοκρασιες δεν ειναι. ανακαλυψα ομως πως για την κεραια για wifi που εχω drivers for windows 10 δεν εχουν βγει και δεν τα υποστηριζει η tp-link για το συγκεκριμενο μοντελο και επειδη διαβασα και αλλες αναφορες με το ιδιο προβλημα ανθρωπων που εχουν win 10 και την συγκεκριμενη κεραια κατεληξα τελικα πως ειναι αυτος ο ενοχος. παρατηρησα ακομη πως σε οποιο pc εχω εγκαταστησει την συγκεκριμενη κεραια ειχε το ιδιο προβλημα με stuttering & latency. οποτε παω για αλλη λυση οσων αφορα το ιντερνετ και κανω φορματ. Οταν τελειωσω θα επανελθω με update να σας πω πως πηγε!!! (μεγαλο τρολαρισμα ολο αυτο!! θα την κανω δωρο στον εχθρο μου!! χειροτερη κι απο ιο!! χαχαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα