HotShot84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκινας το stress test με το prime95 και ανοιγεις μετα το hwmonitor και βλεπεις εαν πεφτει η συχνοτητα των πυρηνων του i7. Εαν το κανει σημαινει οτι για καποιο λογο προσπαθει να προστατεψει τον επεξεργαστη και ριχνει την συχνοτητα 2
razorblade334 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκινας το stress test με το prime95 και ανοιγεις μετα το hwmonitor και βλεπεις εαν πεφτει η συχνοτητα των πυρηνων του i7. Εαν το κανει σημαινει οτι για καποιο λογο προσπαθει να προστατεψει τον επεξεργαστη και ριχνει την συχνοτητα ενταξει hotShot84.θα το κανω αυριο και θα γραψω εδω τα αποτελεσματα.παντως μου κανει εντυπωση που συναντησα αυτο το φαινομενο σε τρεις διαφορετικους υπολογιστες της quest με windows 10.ενας με ι7 4790 (μαζι με ενα καμμενο τροφοδοτικο ηταν ο λογος που το πηγα πισω) και δυο σαν αυτον που εχω τωρα. ι7 6700..το μονο κοινο τους ηταν οτι ειχαν μητρικη asus.αλλο μοντελο βεβαια αλλα ιδιο interface.. ειδα κι αποειδα και στους τρεις εκανα φορματ (οχι απο πανω αλλα κανονικο). και δεν αλλαξε κατι.αυτο μου λεει οτι μαλλον δεν ειναι προβληματικο το hard αλλα κατι γινεται με τα 10. οπως ειπες κι εσυ για τα δυο πακετα των ενημερωσεων. θα προσπαθησω να μιλησω και με microsoft και με intel. see you tommorow
razorblade334 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκινας το stress test με το prime95 και ανοιγεις μετα το hwmonitor και βλεπεις εαν πεφτει η συχνοτητα των πυρηνων του i7. Εαν το κανει σημαινει οτι για καποιο λογο προσπαθει να προστατεψει τον επεξεργαστη και ριχνει την συχνοτητα το εκανα.εγκατεστησα το hwmonitor και παρακολουθησα τα ρολογια του επεξεργαστη. το nba2k16 ετρεξε καλα αλλα παρατηρισα σε μια φαση κι ενω εχω βαλει στην διαχειρηση ενεργειας στις υψυλες επιδοσεις οπου τρεχουν οι πυρηνες στα 3994mhz μου επεσαν στα 798mhz οι τρεις απο τους τεσσερις. μεσα στο παιχνιδι ο 4ος και μολις βγηκα αλλοι δυο. για λιγο ομως και μετα επανερχονται στα 3980-3994 που τρεχουν κανονικα. η δε θερμοκρασια μονο αγγιξε τους 60 για λιγο. μετα σταματησε στου;ς 47. τι δηλωνει αυτο? προβληματικο hardware? και τι μπορει να ειναι? ελπιζω μητρικη. το τροφοδοτικο ειναι καινουριο. και με το παλιο τα ιδια προβληματα ειχα...
HotShot84 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ισως προβλημα θερμοκρασιας. Δοκιμασε να βγαλεις το boost για να τρεχει κρυος ο επεξεργαστης. Ετσι κ αλλιως εχεις υπερβολικη δυναμη 1
razorblade334 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ισως προβλημα θερμοκρασιας. Δοκιμασε να βγαλεις το boost για να τρεχει κρυος ο επεξεργαστης. Ετσι κ αλλιως εχεις υπερβολικη δυναμη εβγαλα το turbo απο το bios και δεν μου κανει throtting.το nba2k δεν κρασαρε και ειχα ολο κι ολο μονο ενα spike
HotShot84 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αρα εχεις θεμα με την ψυξη (ασχετα εαν υπςρχει περιπτωση να εχεις και αλλο θεμα) 1
razorblade334 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αρα εχεις θεμα με την ψυξη (ασχετα εαν υπςρχει περιπτωση να εχεις και αλλο θεμα) ναι δεν ειναι φυσιολογικο.προκειται για καινουριο μηχανημα quest.ειναι 6 μηνων. και πιο πολυ με ανησυχουν τα καρφια στην θερμοκρασια και οχι οτι ανεβαινει σταδιακα. γιατι η συνολικη θερμοκρασια ειναι εντος οριων.τι θεμα μπορει να εχει? προβληματικο επεξεργαστη ή μητρικη? μακαρι να ευθυνεται αυτη γιατι ο επεξεργαστης ειναι πολυ ακριβος και στην quest αμφιβαλλω εαν αναγνωρισουν το προβλημα.<update> ειχα παλι latency με τηνν ενσωματωμενη στο pes 2017. και οι θερμοκρασιες ηταν κομπλε. πολλοι χρηστες εχουν παρομοιο προβλημα ακομα και σε αυτο το φορουμ. πιστευω πως δεν εχει να κανει με το υλικο. θα βαλω αλλη εκδοση των windows οταν θα εχω λεφτα και θα δουμε...
just getting started Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Νόμιζα δεν χρειαζεται να τα ενεργοποιησεις για κάποιο διαστημα οποτε μην μπαίνεις σε τσάμπα έξοδα. 1
razorblade334 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Νόμιζα δεν χρειαζεται να τα ενεργοποιησεις για κάποιο διαστημα οποτε μην μπαίνεις σε τσάμπα έξοδα. δηλαδη σε αφηνουν τα 7 να κανεις την εγκατασταση χωρις κλειδι? Παλια δεν γινοταν περα απο την ενεργοποιηση.
HotShot84 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αν βαζεις να δουλευει η igpu του i7 ακομα χειροτερα τα κανεις. Off και βσζεις μονο της 1060 1
just getting started Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 δηλαδη σε αφηνουν τα 7 να κανεις την εγκατασταση χωρις κλειδι? Παλια δεν γινοταν περα απο την ενεργοποιηση. Στην δικιά μου εγκατάσταση που έκανα πριν κανα 3μηνο αν θυμάμαι καλα στις ιδιότητες συστήματος έλεγε απομένουν χ μερες για την ενεργοποιηση και απλά έβαλα το κλειδί. Αν μπορει να το επιβεβαιώσει και κάποιος μήπως και δεν θυμάμαι καλα 1
razorblade334 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αν βαζεις να δουλευει η igpu του i7 ακομα χειροτερα τα κανεις. Off και βσζεις μονο της 1060Απλα τωρα εχω μονον αυτη.περιμενω απο το πριβε αντικατασταση της windforce με μια asus strix rog 1060.στο bios ενω εχω ψαξει δεν βρισκω επιλογη να την κλεινεις και φανταζομαι πως αν συνδεσεις το καλωδιο στην αλλη καρτα οτι την κλεινει μονο του.
HotShot84 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικα και πρεπει να εχεις εξτρα καρτα γραφικων για να την κλεισεις αλλιως δεν τα βλεπεις τιποτα στην οθονη
razorblade334 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικα και πρεπει να εχεις εξτρα καρτα γραφικων για να την κλεισεις αλλιως δεν τα βλεπεις τιποτα στην οθονη αυτο λεω.ακομα κι οταν ειχα την 1060 μαλλον εκλεινε μονη της γιατι το bios δεν εχει τετοια επιλογη. δεν αναφερει κατι ουτε για να ρυθμισεις ποση μνημη θα δεσμευσει μα ουτε και για να την κλεισεις. παραξενο γιατι δεν το χω ξαναδει αυτο. την πεμπτη που θα παρω την 1060 θα ψαξω παλι αλλα ειχα ξαναψαξει και δεν ειχα βρει κατι σχετικο στο bios.θα βοηθουσε να εβγαζα την ψυκτρα του cpu και να εβαζα λιγη καινουρια παστα coolermaster που ειχα ή δεν θα ειχε επιπτωση ? εχω παρατηρησςι πως οταν ρυθμιζω το συστημα να εχει λιγοτερη καταναλωση ενεργειας πως ειναι πθιο σταθερο και δεν χανω σε επιδοσεις καθολου.στις υψηλες επιδοσεις εχω παντα μεγαλυτερο προβλημα ειτε αφορα την dedicated gpu ειτε την ενσωματωμενη ειτε τον επεξεργαστη τον ιδιο. αρχιζω να σκεφτομαι μηπως ζεστενεται το chipset η το vrm της μητρικης αλλα δεν ξερω πως θα το καταλαβω αυτο.
HotShot84 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μια ζωη ηλιθια μενου η ASUS, ASrock & Gigabyte εγω προτιμαω αντε και καμια msi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα