HotShot84 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ναι απο το bios. Κατεβασε το manual της μητρικης να δεις το πως 1
razorblade334 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 λοιπον ο τιτλος πρεπει να αλλαξει και να παει στο επεξεργαστες. τι εχω παρατηρεισει: οταν βαζω το συστημα στις υψηλες επιδοσεις και ανεβαινει η ταχυτητα του επεξεργαστη το προβλημα εντεινεται. 2ον οταν ανεβασα στην διαχειρηση ενεργειας το power managment της ενσωματωμενης καρτας γραφικων και την εβαλα στο υψηλες επιδοσεις δεν μπορεσα να παιξω καν nba2k16 αφου μετα απο λιγη ωρα παιχνιδιου και αρκετα κολληματα κρασαρε και μου εβγαλε στο ιστορικο αξιοπιστιας και σφαλμα υλικου με κωδικο τον παρακατω: Όνομα συμβάντος προβλήματος: LiveKernelEvent Κώδικας: 141 Παράμετρος 1: ffffe08f652ae4a0 Παράμετρος 2: fffff806067a2400 Παράμετρος 3: 0 Παράμετρος 4: 728 Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 10_0_14393 Service Pack: 0_0 Προϊόν: 768_1 Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 10.0.14393.2.0.0.768.101 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ καποιον να καταλαβει τι ειναι καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη! να σημειωσω οτι εχω αλλαξει και τροφοδοτικο με καλυτερο corsair cx750W και καρτα γραφικων και οτι το κανει και με την hdmi σε αλλη οθονη. Καλησπέρα, Μπας και έχεις Vsync/Gsync/frame cap? sheogorath μπορεις να καταλαβεις απο το πιο πανω σφαλμα υλικου που μου πεταξε με την ενσωματωμενη πει τινος προκειται τα spikes και τα κρασαρισματα?ευχαριστω προκαταβολικα βρε φιλε...
HotShot84 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις κανει update με αυτο το patch? KB3206632 ή KB3197954
razorblade334 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις κανει update με αυτο το patch? KB3206632 ή KB3197954 κατεβασα τα 10 και εκανα φορματ πριν απο 10 μερες. εαν το περιλαμβανουν πιθανον να υπαρχει αυτο το πακετο. στο ιστορικο ενημερωσεων εχει αλλοα ομως και το προβλημα το εχω απο την αρχη,απο τοτε που τον αγορασα πριν απο 6 μηνες. α! το ειχε το ιδιο θεμα και ο προηγουμενος που ειχα ,που ηταν κι αυτος quest... εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι γινεται με την εταιρεια...μεχρι και ενημερωση του bios εκανα πριν 10 μερες και φορματ..εχω καψει το μυαλο μου για το τι μπορει να ειναι...δεν μπορω να βρω κι αναφορες στο νετ γι αυτο το σφαλμα υλικου... 1
HotShot84 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εχουν πολλα ατομα δεν εισαι ο μονος και οφειλονται σε αυτα τα 2 update που εγιναν περιπου Οκτωμβρη με Νοεμβρη
razorblade334 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εχουν πολλα ατομα δεν εισαι ο μονος και οφειλονται σε αυτα τα 2 update που εγιναν περιπου Οκτωμβρη με Νοεμβρη καταλαβα...εχω δει πολλους στο youtube με το ιδιο θεμα και τα ριχνουμε ολοι στις καρτες γραφικων απο αγνοια,.ελπιζω να μπορεσω να τα ξηλωσω αυτα τα πακετα...
kostas.p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 φιλε μου σε τι game στα κανει αυτα?εχω συναντισει παρομια περιπτοσι μονο στο gtav στο οποιο πευτει ο χορνισμος τις καρτας και πευτουν και τα frame μαζι!το μονο που βρικα ειταν να βαλω ρυθμισεις συγγεκριμενες!σου το κανει σε ολα τα game ι σε συγγεκριμενα?
razorblade334 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 φιλε μου σε τι game στα κανει αυτα?εχω συναντισει παρομια περιπτοσι μονο στο gtav στο οποιο πευτει ο χορνισμος τις καρτας και πευτουν και τα frame μαζι!το μονο που βρικα ειταν να βαλω ρυθμισεις συγγεκριμενες!σου το κανει σε ολα τα game ι σε συγγεκριμενα?Καλησπερα κωστα.υπαρχουν games οπου μου το κανει λιγοτερο ή και καθολου.ως επι τω πλειστον ομως μου το κανει στα περισσοτερα παιχνιδια.δεν μου το κανει στο doom ουτε στο phantom pain και ελαχιστα εως καθολου στα battlefield 1, quantum break.μου το κανει στα: pes 2016με ηλιο, nba2k16 οταν αλλαζει ακαμερα η καμερα αποψη, fallout 4, deus ex mankind divided (παρα πολυ), mass effect 2 , resident evil 7 (σε συγκεκριμενα σημεια κυριως στο 2ο απο το τριτο κεφαλαιο).αν χαμηλωσω τα settings δεν παιζει ρολο.τα καρε θα ειναι 60 κολλημενα κι οταν ζητηθει κατι θα παγωσει για μισο-ενα δευτερολεπτο.ειναι πολυ σπαστικο δεν μπορεις να παιξεις ετσι.
HotShot84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τα C States τα βρηκες να τα βγαλεις? 1
razorblade334 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τα C States τα βρηκες να τα βγαλεις? συγγνωμη που δεν εγραψα πιο πριν.ελειπα. που λες τα βρηκα τα c-states και τα απενεργοποιησα. βρηκα και κατι αλλο.το intel speed step technology.μηπως παιζει ρολο?εχω τραβηξει και φωτος το bios ολες τις επιλογες που εχει μηπως ειναι καμια λαθος. το τσεκαρω μια να δω πως τρεχει και κανω update<update>τωρα κρασαρε πιο γρηγορα. και spikes ειχα...ξαναγυριζω στις προηγουμενες ρυθμισεις...
Weiss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα gpu , όταν την κάνω disable από device manager το latency είναι σταθερό, όταν τη ξαναβάζω χαλάει. Θα κάνω δοκιμή και με τη onboard όταν έχω χρόνο για να βεβαιωθώ. Αυτό που βλέπω είναι ότι τα windows έχουν shared irq την κάρτα γραφικών με το usb host controller (σε μένα είναι το irq 18) παίζει κάποιο ρόλο αυτό? 1
HotShot84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Απο θερμοκρασιες τι εχεις? Εχεις βαλει after market ψυκτρα? 1
razorblade334 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα gpu , όταν την κάνω disable από device manager το latency είναι σταθερό, όταν τη ξαναβάζω χαλάει. Θα κάνω δοκιμή και με τη onboard όταν έχω χρόνο για να βεβαιωθώ. Αυτό που βλέπω είναι ότι τα windows έχουν shared irq την κάρτα γραφικών με το usb host controller (σε μένα είναι το irq 18) παίζει κάποιο ρόλο αυτό? μα μου το κανει με οποιαδηποτε gpu ειτε με την nvidia ειτε με την ενσωματωμενη.για το irq δεν ξερω.αλλα πιστευω ειναι θεμα των windows 10 γιατι οταν ειχα ξηλωσει τους οδηγους απο την ενσωματωμενη και την ειχα καταργησει παλι το ιδιο γινοταν. Απο θερμοκρασιες τι εχεις? Εχεις βαλει after market ψυκτρα? οι θερμοκρασιες ειναι στο φυσιλογικο.δεν αναιβενουν πανω απο 50 -55. εχω καλο airflow μεσα στο κουτι και την ψυκτρα του box της intel. το case εν τω μεταξυ εχει 3 φανς μεγαλα.ειναι το corsair spec 02.τωρα ειδα το εξης.επαιξα ενα nba και το ειχα βαλει windowed και οι μεγιστη θερμοκρασια που ειδα μεσα στο παιχνιδι ηταν 57.στο package.δεν ειδα ομως σταθεροτητα στις θερμοκρασιες.δλδ απο μια τιμη δεν πηγαινε σταδιακα στην αλλη αλλα εκτινασσοταν καποιες φορες.π.χ. στο 57 πηγε αποτομα με ενα καρφι απο το 52 και ξαναγυρισε 52...δεν ξερω εαν παιζει ρολο...κι αν ειναι καλη θερμοκρασια. νομιζω στο σιτ της ιντελ λεει μεχρι 75. επισης σε idle εχω 25-28 Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2017 από razorblade334
HotShot84 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κανε ενα stress test με το Prime95 και τρεξε παραλληλα το hwmonitor να δεις εαν σου κανει throttling 1
razorblade334 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κανε ενα stress test με το Prime95 και τρεξε παραλληλα το hwmonitor να δεις εαν σου κανει throttling συγγνωμη θα ακουστει χαζο αλλα τι ειναι το throtting?πως θα το καταλαβω?θα το κανω και θα απαντησω το πρωι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα