james rod Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Το παρατηρω στα παιχνιδια οταν ειναι να αλλαξει η αποψη αποτομα. Πχ. Οταν παω να βαλω γκολ στο pes2016. Πολλες φορες και οχι. Θα κατεβασω το latency mon για να δω αν εχω spikes και σε idle 2d αλλα δεν νομιζω γιατι θα το ειχα καταλαβει απο τον δεικτη του ποντικιου. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Πιστευω πως εδω θα βρω λυση. Και σε τεχνικο το ειχα παει και δεν βρηκε τι ψταιει. Μεχρι και φορματ εχω κανει και εχω βαλει και hotfix nvidia drivers που δεν εχουν κυκλοφορισει ακομα. 376.44 ουτε η οθονη ειναι αφου δοκιμασα και αλλη fullhd tv. Ουτε το καλωδιο .... εχω σπασει το κεφαλι μου πραγματικα!!! δοκιμασε με παλιοτερο driver, 368.81 ας πουμε. οπως λεει το παραδειγμα του φιλου στο τελευταιο ποστ. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=409408
epivitor Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μ'αυτα που μου λες φαινεται να μην εχει σχεση το προβλημα σου με αυτο που ειχα στο laptop μου. Σε μενα για παραδειγμα ακομα και οταν ακουγα μουσικη ειχα "τραυλισματα". Ελπιζω να βρεις λυση γιατι ξερω ποσο σπαστικο ειναι. Εγω μ'αυτο το προγραμμα εκανα τον ελεγχο
razorblade334 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μ'αυτα που μου λες φαινεται να μην εχει σχεση το προβλημα σου με αυτο που ειχα στο laptop μου. Σε μενα για παραδειγμα ακομα και οταν ακουγα μουσικη ειχα "τραυλισματα". Ελπιζω να βρεις λυση γιατι ξερω ποσο σπαστικο ειναι. Εγω μ'αυτο το προγραμμα εκανα τον ελεγχο Κι ομως ειχα λατενσυ και κολλημα στον ηχο σε ταινιες η τραγουδια στο youtube και αλλου.για ρνα δευτερο εκανε μπζζ και συνεχιζε.αυτο λυθηκε ομως με επομενους drivers. δοκιμασε με παλιοτερο driver, 368.81 ας πουμε. οπως λεει το παραδειγμα του φιλου στο τελευταιο ποστ. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=409408 Σ ευχαριστω για την βοηθεια. Διαβασα ολα τα ποστ και νομιζω οτι εχω σχεδον παρομοιο προβλημα.αν και εμενα η αποδοση πεφτει απο ψηλα στα χαμηλα για μισο δευτερο και μετα κομπλε. Δεν εχω μειωμενη αποδοση γενικοτερα. Παρ ολα αυτα θα δοκιμασω και αυτους τους οδηγους που λεει το παιδι στο τελευταιο ποστ. Μπορει να ειμαι και τυχερος.αν και η καρτα μου το κανει απο την αρχη και με τους εργοστασιακους drivers. Εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι ειναι προβλημα του intel rapid storage...
razorblade334 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τελικα παρατηρησα αφου πρωτα ειδα κατι σχετικο στο youtube οτι σε λειτουργεια παραθυρου το προβλημα σζεδον εξαλειφεται. Αρα ειναι software καθαρα. Η ειναι μπαγκ των win 10 η της nvidia. Περιμενουμε και θα δουμε....
james rod Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Τελικα παρατηρησα αφου πρωτα ειδα κατι σχετικο στο youtube οτι σε λειτουργεια παραθυρου το προβλημα σζεδον εξαλειφεται. Αρα ειναι software καθαρα. Η ειναι μπαγκ των win 10 η της nvidia. Περιμενουμε και θα δουμε.... ειναι απο τους καλους drivers που γραφει η πρασινη. p 1
razorblade334 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 ειναι απο τους καλους drivers που γραφει η πρασινη. p μαλλον ειναι bug των windows 10 και λιγοτερο της nvidia γιατι κατι ακριβως αναλογο μου εχει τυχει με μια asus strix R7 370 4gb τον πρωτο καιρο που κυκλοφορησαν οι crimson και τα windows 10. αρα εχει να κανει με την ms...
Weiss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα , χωρίς να βρω λύση, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι το latency μειώνεται όταν παίζω μουσική από οποιοδήποτε πρόγραμμα. Μπορεί να φταίει και driver της onboard κάρτας ήχου? 2
razorblade334 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα , χωρίς να βρω λύση, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι το latency μειώνεται όταν παίζω μουσική από οποιοδήποτε πρόγραμμα. Μπορεί να φταίει και driver της onboard κάρτας ήχου? μπορει... καποιοι το εχουν υποστηριξει! εγω βεβαια δοκιμασα ολες τις εκδοχες του realtek audio hd driver...
razorblade334 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 <update> παιδια εκανα τρια νεα πραγματα και το προβλημα παραμενει,1ον εκανα update το bios της μητρικης στην τελευταια του εκδοση...( με λιγο τρομο μην παει κατι στραβα!) ,τιποτα! εβαλα τους καινουριους drivers που κυκλοφορησαν προχθες! παλι τιποτα! και τελος εκανα και φορματ οπως και δοκιμασα τους πιο προσφατα νεους drivers for the chipset !! τιποτε απολυτως! εχω καταληξει(λογω οτι το προβλημα σχεδον εξαλειφεται σε window fullsceen mode και επιδη το εχω δει σε αλλα 4 συστηματα (amd also) οτι ειναι των windows 10 bug... ελπιζω πως τωρα με το νεο update gaming mode του απριλιου θα βρουμε την υγεια μας!!!
razorblade334 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 κι αλλο update. τσεκαρα το συστημα με το userbencmark και με βγαζει aircraft carrier.αποδιδει δηλαδη σε ολους τους τομεις καλυτερα απο το 70% των pc με τα ιδια ακριβως components.στο gaming bench πηρα 83% και οπως λεει μπορω να παιξω ολα τα συγχρονα παιχνιδια σε 1080p στα ultra. να τα αποτελεσματα. UserBenchmarks: Game 87%, Desk 81%, Work 63% CPU: Intel Core i7-6700 - 92.7% GPU: Nvidia GTX 1060-6GB - 91.4% SSD: Crucial MX300 275GB - 72% HDD: WD Blue 2TB (2015) - 79.1% RAM: Crucial CT8G4DFS8213.C8FBR1 2x8GB - 72% MBD: Asus H170M-PLUS αρα φταει κατι αλλο για τα spikes. καταληγω η στην τροφοδοσια η σε sofware προβλημα των windows 10.να επισημανω οτι εχω δει και αλλα συστηματα με 10 να εχουν spikes αναλογα με το δικο μου. με παρομοιο , ιδιο η και τελειως διαφορετικο hedware.για να δουμε το gaming mode τον απριλιο τι θα κανει? μακαρι να εβλεπε την αποδοση αυτη και στην πραξη. ξερει κανεις πως να ενεργοποιησω το intel rapid storage στην μητρικη αυτη χωρις να μου το γυρισει σε raid?
just getting started Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δεν δοκιμάζεις να κανεις ένα partition με 7αρια να δεις αν παραμένει το προβλημα; 1
razorblade334 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δεν δοκιμάζεις να κανεις ένα partition με 7αρια να δεις αν παραμένει το προβλημα; καλη σκεψη.πολυ σωστο.νομιζω πως εχω εναν κλειδαριθμο καπου...
razorblade334 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια δεν ξερω εαν ενδιαφερει κανεναν αλλα θα σας πω την λυση να ξερετε.το ελυσα το προβλημα!!ειχε να κανει με τους drivers της καρτας ηχου!!πρεπει να μπουν της asus που ειναι η μητρικη κι οχι αυτοι που βαζουν στην εγκατασταση τα windows.αυτο που δεν ξερω ειναι πως θα αφαιρεσω τις ριζες αυτβν των σκαρτων οδηγων και να τους ξηλωσω τελειως απο το συστημα.εαν ξερει κανεις να πει γιατι ξερω μονο για display drivers!οσοι εχετε θεμα με πασκαλ η αλλη καρτα με stuttering καιhigh dpc latency αυτη ειναι η λυση!!! Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα , χωρίς να βρω λύση, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι το latency μειώνεται όταν παίζω μουσική από οποιοδήποτε πρόγραμμα. Μπορεί να φταίει και driver της onboard κάρτας ήχου? Τελικα ειχες δικιο!!αν θες διαβασε την λυση παρακατω!! Με εσωσες!!! Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα , χωρίς να βρω λύση, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι το latency μειώνεται όταν παίζω μουσική από οποιοδήποτε πρόγραμμα. Μπορεί να φταίει και driver της onboard κάρτας ήχου? Τελικα ειχες δικιο!!αν θες διαβασε την λυση παρακατω!! Με εσωσες!!! 3
HotShot84 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 για δοκιμασε να βγαλεις ολα τα C State της CPU και το speed step 1
razorblade334 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 για δοκιμασε να βγαλεις ολα τα C State της CPU και το speed stepΗ αληθεια ειναι οτι το προβλημα το αντιμετωπιζω ακομη.Ακομη και με την ενσωματωμενη του cpu.δεν προερχεται απο την καρτα γραφικων κι εχω καταληξει κι εγω οτι προερχεται απο τον επεξεργαστη.και δεν το καταλαβαινω γιατι το εκανε και ενας ακομα που ειχα ι7 4790 σε αλλη μητρικη.εβγαλα το speedstep και δεν αλλαξε κατι.τα c states πως τα βγαζω? Κι αυτα απο το bios; εχω στεναχωρεθει με αυτην την υποθεση...δεν μπορω να χςρω το αυστημα μου και τα παιχνιδια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα