razorblade334 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 οκ ευχαριστω Πετρο !!καλη χρονια!! με βοηθας λιγο?αυτο πως το εντοπιζω?δεν ξερω που ειναι.... Όχι ότι σχετίζεται, αλλά ψάξε και απενεργοποίησε το XBOX dvr στο σύστημά σου. Αν είναι σε auto ή κάτι αντίστοιχο, θα μπορούσε να κρατά κάποια "προεγγραφή" η οποία ίσως και να απαιτούσε κάποια δέσμευση πόρων ή να προκαλεί διενέξεις. Δεν χάνεις κάτι. οκ ευχαριστω Πετρο !!καλη χρονια!! με βοηθας λιγο?αυτο πως το εντοπιζω?δεν ξερω που ειναι....
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Start ->XBOX -> menu πάνω αριστερά -> ρυθμίσεις -> DVR παιγνιδιών, το απενεργοποιείς (αν είναι ενεργοποιημένο). Έβγαλες κάποια άκρη μες το θέμα σου?
razorblade334 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 δεν εβγαλα ακομη πετρο....να ρωτησω κατι?μηπως θα βοηθουσε το clock blocker να μην αφηνει να πεσει το ρολοι του πυρηνα η θα την καταστρεψω?στο xbox δεν εχω κανει καν login....
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 To clockblocker εγώ το έμαθα κυρίως για τις AMD κάρτες που παρουσίαζαν κάποιο πρόβλημα. Σαν λογική, μάλλον θα την κάνεις τη δουλειά σου, αλλά το ζήτημα είναι το συγκεκριμένο lag από που προέρχεται και δημιουργεί το θέμα σε όλο το σύστημα. Με antivirus κλπ, τί γίνεται στο σύστημά σου?
razorblade334 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 To clockblocker εγώ το έμαθα κυρίως για τις AMD κάρτες που παρουσίαζαν κάποιο πρόβλημα. Σαν λογική, μάλλον θα την κάνεις τη δουλειά σου, αλλά το ζήτημα είναι το συγκεκριμένο lag από που προέρχεται και δημιουργεί το θέμα σε όλο το σύστημα. Με antivirus κλπ, τί γίνεται στο σύστημά σου? εχω μονο τον windows defender γιατι παιζω μονο γνησια παιχνιδια και δεν μπαινω σε υποπτες ιστοσελιδες
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ανάποδα το ρώτησα. Αν είχες κάτι βαρύ, το οποίο λόγω ρυθμίσεων θα σου προκαλούσε τέτοια συμπεριφορά. Πάει λοιπόν κι αυτό. 1
razorblade334 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ανάποδα το ρώτησα. Αν είχες κάτι βαρύ, το οποίο λόγω ρυθμίσεων θα σου προκαλούσε τέτοια συμπεριφορά. Πάει λοιπόν κι αυτό. ναι τα χω παιξει.εχω κανει τα παντα.κατι γινεται με τους επεξεργαστες η το τσιπσετ.αυτο μενει.μεχρι και αλλη οθονη δοκιμασα με hdmi.και εκει το κανει...η nvidia ειχε παραδεχτει high dpc latency στις pascal και υπαρχουν κι αλλοι χρηστες στο youtube.εβγαλαν οδηγους που το φτιαχνει το καλοκαιρι οχι ομως για ολους...
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και δεν περιέλαβαν την τελευταία τους main κάρτα?
aetos1988 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Εγώ λέω να δοκιμάσεις και ένα update στο BIOS των μητρικών ( εάν γνωρίζεις την διαδικασία ) 1
razorblade334 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Και δεν περιέλαβαν την τελευταία τους main κάρτα?Πετρο για να ειμαι πιο σαφης μονο η πασκαλ ειχαν θεμα με h dpc latency και ειδικα οι 1060-1070 αλλα υπηρχαν χρηστες και με 1080.η nvidia και η gigabyte που τους εστειλα τικετ παλι με πιο σαφης ακομα πληροφοριες κανουν την παπια πραγματικα!!ουτε απαντηση!αυτο κατι λεει!οσο για το bios η μητρικη δεν κυκλοφορει καιρο και αμφιβαλλω εαν εχει βγει νεο θα κοιταξω ομως να δω.δεν γνωριζω ομως με πιο εργαλειο να κοιταξω.καποια προταση?μια παλαιοτερη που ειχα ειχε στο cd ολοκληρο πινακα ελεγχου που εκανες update και μονιτορινγ...αυτη δεν ξερω..ειναι η asus h170m-plus. 1
epivitor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πετρο για να ειμαι πιο σαφης μονο η πασκαλ ειχαν θεμα με h dpc latency και ειδικα οι 1060-1070 αλλα υπηρχαν χρηστες και με 1080.η nvidia και η gigabyte που τους εστειλα τικετ παλι με πιο σαφης ακομα πληροφοριες κανουν την παπια πραγματικα!!ουτε απαντηση!αυτο κατι λεει!οσο για το bios η μητρικη δεν κυκλοφορει καιρο και αμφιβαλλω εαν εχει βγει νεο θα κοιταξω ομως να δω.δεν γνωριζω ομως με πιο εργαλειο να κοιταξω.καποια προταση?μια παλαιοτερη που ειχα ειχε στο cd ολοκληρο πινακα ελεγχου που εκανες update και μονιτορινγ...αυτη δεν ξερω..ειναι η asus h170m-plus. Το προβλημα εχει λυθει ή συνεχιζει? Παρομοια κατασταση με spikes στο dpc latency συναντησα πριν πολλα χρονια στο laptop μου και εφταιγαν οι drivers της καρτας δικτυου. Με την onboard του 6700 εχεις το ιδιο προβλημα ή εμφανιζεται μονο οταν εισαι με την 1060? 1
HotShot84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Οταν λεμε εχεις spikes στα ποσα fps πεφτει απο τα ποσα
razorblade334 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Οταν λεμε εχεις spikes στα ποσα fps πεφτει απο τα ποσα απο τα 60 παιφτει στα 30 για ενα δευτερολεπτο και ουτε.αναλογως την καθυστερηση που θα κανει.ξερεις τι σπαστικο ειναι να παιζεις street fighter και να κολλαει για μισο δευτερολεπτο?στην ουσια δεν εχει καθολου frames πανε στο μηδεν απλα επειδη ειναι για λιγοτερο απο δευτερολεπτο δεν προλαβαινουν να πεσουν κατω απο τα μισα.γιατι τα καρε μετριουνται με το δευτερολεπτο. Το προβλημα εχει λυθει ή συνεχιζει? Παρομοια κατασταση με spikes στο dpc latency συναντησα πριν πολλα χρονια στο laptop μου και εφταιγαν οι drivers της καρτας δικτυου. Με την onboard του 6700 εχεις το ιδιο προβλημα ή εμφανιζεται μονο οταν εισαι με την 1060? με την onboard τα καρε ουτως η αλλως ειναι πολυ χαμηλα στα παιχνιδια που παιζω. σερνεται οπως και να εχει.latency δεν ξερω ομως αν εχω δει.θα το κοιταξω. μπορει να μην φταιει και η καρτα .μπορει να ειναι και απο τον επεξεργαστη το λατενσυ αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το κανει και το δευτερο συστημα.το αλλο εχει i7 4790 16gb ram και ssd με 1tb δισκο .το μονο που εχουν κοινο ειναι η μαρκα της μητρικης.ειναι asus.αλλο τσιπσετ βεβαια αλλα σκεφτομαι μηπως φταιει το intel rapid storage technology.ειναι απενεργοποιημενο κ αι στα δυο bios και δεν μπορω να το ενεργοποιησω γιατι μου το γυριζει σε raid αν το βαλω στο on. δεν ξερω και πως να κανω update στο bios στην συγκεκριμενη μητρικη.το κατεβαζω αλλα δεν εχει επιλογη απο καπου.τους οδηγους της καρτας δικτυου τους εχω δοκιμασει και με ενημερωμενη εκδοση τα ιδια κανει...
epivitor Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 απο τα 60 παιφτει στα 30 για ενα δευτερολεπτο και ουτε.αναλογως την καθυστερηση που θα κανει.ξερεις τι σπαστικο ειναι να παιζεις street fighter και να κολλαει για μισο δευτερολεπτο?στην ουσια δεν εχει καθολου frames πανε στο μηδεν απλα επειδη ειναι για λιγοτερο απο δευτερολεπτο δεν προλαβαινουν να πεσουν κατω απο τα μισα.γιατι τα καρε μετριουνται με το δευτερολεπτο. με την onboard τα καρε ουτως η αλλως ειναι πολυ χαμηλα στα παιχνιδια που παιζω. σερνεται οπως και να εχει.latency δεν ξερω ομως αν εχω δει.θα το κοιταξω. μπορει να μην φταιει και η καρτα .μπορει να ειναι και απο τον επεξεργαστη το λατενσυ αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το κανει και το δευτερο συστημα.το αλλο εχει i7 4790 16gb ram και ssd με 1tb δισκο .το μονο που εχουν κοινο ειναι η μαρκα της μητρικης.ειναι asus.αλλο τσιπσετ βεβαια αλλα σκεφτομαι μηπως φταιει το intel rapid storage technology.ειναι απενεργοποιημενο κ αι στα δυο bios και δεν μπορω να το ενεργοποιησω γιατι μου το γυριζει σε raid αν το βαλω στο on. δεν ξερω και πως να κανω update στο bios στην συγκεκριμενη μητρικη.το κατεβαζω αλλα δεν εχει επιλογη απο καπου.τους οδηγους της καρτας δικτυου τους εχω δοκιμασει και με ενημερωμενη εκδοση τα ιδια κανει... Για να καταλάβω, αυτό το κόλλημα το παρατηρείς μόνο όταν παίζεις παιχνίδια? Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται dpc latency checker ή κάπως έτσι, κατέβασέ το αν δεν το έχεις κάνει ήδη και δες αν έχεις spikes ακόμα και όταν είσαι idle στα Windows.
razorblade334 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Για να καταλάβω, αυτό το κόλλημα το παρατηρείς μόνο όταν παίζεις παιχνίδια? Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται dpc latency checker ή κάπως έτσι, κατέβασέ το αν δεν το έχεις κάνει ήδη και δες αν έχεις spikes ακόμα και όταν είσαι idle στα Windows.Το παρατηρω στα παιχνιδια οταν ειναι να αλλαξει η αποψη αποτομα. Πχ. Οταν παω να βαλω γκολ στο pes2016. Πολλες φορες και οχι. Θα κατεβασω το latency mon για να δω αν εχω spikes και σε idle 2d αλλα δεν νομιζω γιατι θα το ειχα καταλαβει απο τον δεικτη του ποντικιου. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Πιστευω πως εδω θα βρω λυση. Και σε τεχνικο το ειχα παει και δεν βρηκε τι ψταιει. Μεχρι και φορματ εχω κανει και εχω βαλει και hotfix nvidia drivers που δεν εχουν κυκλοφορισει ακομα. 376.44 ουτε η οθονη ειναι αφου δοκιμασα και αλλη fullhd tv. Ουτε το καλωδιο .... εχω σπασει το κεφαλι μου πραγματικα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα