razorblade334 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα! εχω σε δυο συστηματα μου απο μια gtx 1060 gigabyte windforce oc. στο ενα συστημα η καρτα ειναι των τριων(3)gb και στο αλλο των 6gb. ειναι η ιδια υλοποιηση.και τα δυο συστηματα εχουν επεξεργαστες τερατα και μητρικη asus. αναλυτικα: psu:cx 750 corsair. cpu: i7 6700 4ghz(turbo mode) ram : 16gb ddr4 2100mhz.(dual channel) ssd :crucial 275 gb, hdd western digital blue 2TB, motherboard: asus H170m plus το δευτερο συστημα ειναι :motherboard :asus z97-p , RAM 16gb corsair 1600mhz cas(cl) 9, ssd: kingston 250gb,HDD: 1TB, PSU :AEROCOOL KCAS 700w. λοιπον! παιχνιδια παιζω μονο γνησια και δεν εχω κατεβασει ποτε αντιγραφη λογω οτι φοβαμαι για μαλγουερ και κανω και τραπεζικες εργασιες. και οι δυο υπολογιστες εχουν την τελευταια εκδοση των windows 10 , καρτα ηχουν ενσωματωμενη στην μητρικη (7.1) realtek. το προγραμμα της gigabyte το xtreme engine,οπου δεν εχω κανει ποτε overclock και η μονο διαφορα ειναι στο μεγεθος ραμ της καρτας.επισης εχω τους τελευταιους drivers.(με ολους τα ιδια εκανε) εχω κανει φορματ και στα δυο καθαρη εγκατασταση και των 10 αλλα κλαι των οδηγων εχω αναβαθμισει μεχρι και τους οδηγους της καρτας ηχου γιατι καπου σε ενα ξενικο φορουν διαβασα οτι παιζει ρολο και εχω αλλαξει προφιλ ενεργειας και εχω δοκιμασει χαμηλη καταναλωση ,υψηλες επιδοσεις ,εξισορροπηση και τιποτε δεν αλλαξε.μεχρι και απο τον πινακα ελεγχου της nvidia εχω αλλαξει προφιλ ενεργειας και εχω βαλει μεγιστες επιδοσεις και το αντιθετο και τιποτε. θελω λιγη βοηθεια εδω....οταν μου κανει τα καρφια παγωματα spikes οπως θελετε πειτε τα για χιλιοστα του δευτερολεπτου το ρολοι του επεξεργαστη της καρτας γραφικων παει απο τα 1948 στα 1556 και το βολταζ παεφτει απο τα 1.3 βολτ περιπου στα 0.73!!! και αυτο και στις δυο καρτες για 2-3 δεκατα!!!200-300 mseconds.εκτιμω πολυ καθε αποψη και καταλαβαινω πως ειναι ενα θεμα για καποιον που ξερει καλα αφου και τεχνικος να εισαι ειναι δυσκολο αλλα εκτιμω καθε γνωμη και καθε βοηθεια. οσοι εχετε πασκαλ καρτα κι ας μην ειναι 1060 πειτε μου την γνωμη σας και μεταφερετε μου την εμπειρια σας! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017!!!
Sheogorath Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Μπας και έχεις Vsync/Gsync/frame cap? 1
razorblade334 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Μπας και έχεις Vsync/Gsync/frame cap? καλησπερα sheogorath.εχω το απλο v-sync στα 60 καρε!
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα sheogorath.εχω το απλο v-sync στα 60 καρε! το οποιο θα δικαιολογούσε την πτώση των ΜΗz και της τάσης αλλα οχι τόσο τα spikes. το σίγουρο είναι το με Vsync έχει latency σε αυτό που βλέπεις. δοκίμασε χωρίς. 4
Zandim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 μηπως υπαρχει screenshot απο καποιο προγραμμα οπως το msi afterburner? εγω προσφατα στο just cause 3 (steam) με τον υπολογιστη της υπογραφης μου ειχα τεραστιο προβλημα με fps επειδη εκανα την εγκατασταση στον μηχανικο και οχι στον ssd. Που εχεις εγκαταστησει τα παιχνιδια?
mcrae13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χωρίς το software της gigabyte φαντάζομαι δοκίμασες ε? 1
razorblade334 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον παιδια ευχαριστω ολους σας καταρχας.τα παιχνιδια τα εχω εγκαταστησει στον μηχανικο αλλα και το forza που εγκατεστησα στον ssd εκανε το ιδιο.το προγραμμα της gigabyte το απεγκατεστησα αλλα νομιζω πως δεν φτανει απ οσο ξερω γιατι τις τελευταιες ρυθμισεις της κρατα η καρτα στο bios.αυτα ξερω.υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η οθονη? screenshot μπορω να παρω απο το gpu-z. θα το κανω.αλλα λεει οτι σας λεω.τιποτε παραπανω.ουτε παραξενες θερμοκρασιες ουτε τιποτε.και ειναι 2 καρτες και εχω βρει και χρηστη με την ιδια σειρα της γιγαμπαιτ με το ιδιο θεμα.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 για δες τούτο,κάνε απεγκατάσταση το GFE αν το έχεις περάσει μαζί με τους drivers. screenshots,gameplay κλπ μπορείς να τραβήξεις μέσα απ το GFE(geforce experience)αρκεί να το σετάρεις. 1
razorblade334 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 για δες τούτο,κάνε απεγκατάσταση το GFE αν το έχεις περάσει μαζί με τους drivers. screenshots,gameplay κλπ μπορείς να τραβήξεις μέσα απ το GFE(geforce experience)αρκεί να το σετάρεις. οκ! αν καταλαβα καλα απεγκαθιστω το geforce experience?τραβα πορους?
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 οκ! αν καταλαβα καλα απεγκαθιστω το geforce experience?τραβα πορους? ναι βγάλτο να δεις αν στρώνει το πρόβλημά σου.
razorblade334 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 παιδια δεν στρωνει με τιποτε. αλλαξα και ρυθμισεις απο τον πινακα ελεγχου της nvidia.τιποτα.τα παιχνιδια που δεν εχω προψλημα ειναι το doom και nba 2k16. σε pro 2016, fallout 4 , deus ex mankind divided ,battlefield 1(λιγοτερο αλλα εχω) εχω προβλημα...δεν ξερω τι να κανω πια.ενημερωσα την gigabyte που στην αρχη μου ελεγε για μη αρκετη ενεργεια στην καρτα μα τιποτε..εγω το λεω.η καρτα παει 1970mhz με ωρμ 4+1 και εξαπινο δυσκολο...εχω αλλαξει μεχρι και το μονιτορ και το καλωδιο.και το κανουν δυο καρτες και μια τριαρα και μια εξαρα ιδιο μοντελο ακριβως.και σε διαφορετικα συστηματα.ελεος gigabyte!!!
Whitefanged Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 edit Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Το v-sync το έχεις ενεργοποιήσει στο global? Αν ναι βγάλτο. Επίσης στο nvidia control panel τσέκαρε στο power management mode -> Prefer maximum performance και στο Multi-display/mixed-Gpu Acceleration -> Single display performance mode Επίσης αν έχεις εγκαταστήσει τους chipset drivers από το cd της m/b είναι κι αυτό ύποπτο. 1
razorblade334 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 καλη χρονια!!! το v-sync το εχω δοκιμασει σε ολες του τις εκδοχες!τιποτε. ουτε με triple buffering παρεα. το maximum perfomance παλι δεν μου αλλαζει τιποτε.το τελευταιο δεν το εχω πειραξει αν και νομιζω εκει ειναι.θα το δω και θα σας πω!
razorblade334 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 λοιπον.μου το κανει και στο single display. οσο για το cd με τους οδηγους του τσιπσετ το pici το πηρα ετοιμο αλλα του εκανα και φορματ με τα 10 οπου περνανε μονα τους οδηγους και δεν χρειαζεται το cd.και στις δυο περιπτωσεις μου εκανε το ιδιο.εχω βρει πολυ κοσμο εδω και στο εξωτερικο που εχουν προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο.μπορει γι αυτο η gigabyte να εβγαλε και revision 2.0 των καρτων αυτων.
Πέτρος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Όχι ότι σχετίζεται, αλλά ψάξε και απενεργοποίησε το XBOX dvr στο σύστημά σου. Αν είναι σε auto ή κάτι αντίστοιχο, θα μπορούσε να κρατά κάποια "προεγγραφή" η οποία ίσως και να απαιτούσε κάποια δέσμευση πόρων ή να προκαλεί διενέξεις. Δεν χάνεις κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα