Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω από το 2007 forthnet ( 24 adsl + σταθερό ) με 30 /μήνα  και σε γενικές γραμμές είμαι ΟΚ. Με πήραν από forthnet για ανανέωση 24μηνη με κόστος 24,9 ευρώ/μήνα.

Σημειώνω ότι δεν μπορώ να βάλω nova γιατί δεν πιάνει δορυφορικό  σήμα από το μπαλκόνι μου επομενως δεν μπορω να εκμεταλευτω το 3play  . Δεν ξέρω αν υπάρχει επίγεια nova. Επίσης στην περιοχή δεν έιναι διαθεσιμο το VDSL50.

Τι λέτε είναι συμφέρουσα η προσφορά για 2 χρόνια ?

Δημοσ.

υπάρχει και αυτό το πακέτο αν θες να βάλεις

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2play/

έχεις προβλήματα και θες να αλλάξεις πάροχο; γενικότερα ισχύει οτι ό,τι δουλευει δεν το πειράζουμε :-D

Τώρα το είδα το πακετο. Σε ευχαριστώ.  αλλα λεει ότι είναι για νέους συνδρομητές.

προβλήματα δεν έχω γενικά απλά επειδή μετραμε και το ευρώ και επειδή δεν μπορω να βάλω nova ελεγα μήοως είναι πολλα τα 30 /μηνα για 24αρι και τηλεφωνία...

Δημοσ.

Τώρα το είδα το πακετο. Σε ευχαριστώ.  αλλα λεει ότι είναι για νέους συνδρομητές.

προβλήματα δεν έχω γενικά απλά επειδή μετραμε και το ευρώ και επειδή δεν μπορω να βάλω nova ελεγα μήοως είναι πολλα τα 30 /μηνα για 24αρι και τηλεφωνία...

κάνε την ενεργοποίηση ηλεκτρονικά και θα σε πάρουν τηλ για επιβεβαίωση.

αν θυμάμαι καλά έχει να επιλέξεις οτι είσαι ηδη συνδρομητής.

κάτι αντίστοιχο έλεγε και προπερσι με πακέτο στα 23,9€ για πάντα και στο online ειχε να επιλέξεις οτι εισαι ηδη συνδρομητής(αν και έλεγε μονο για νέους)

Στο λέω μιας και τότε το είχα βάλει.

Δημοσ.

κάνε την ενεργοποίηση ηλεκτρονικά και θα σε πάρουν τηλ για επιβεβαίωση.

αν θυμάμαι καλά έχει να επιλέξεις οτι είσαι ηδη συνδρομητής.

κάτι αντίστοιχο έλεγε και προπερσι με πακέτο στα 23,9€ για πάντα και στο online ειχε να επιλέξεις οτι εισαι ηδη συνδρομητής(αν και έλεγε μονο για νέους)

Στο λέω μιας και τότε το είχα βάλει.

Σε ευχαριστώ. Από μια ματιά που έριξα στην φόρμα που συμπληρωνεις δεν έχει κάτι για ήδη συνδρομητές. Θα πάω από κατάστημα να τους ρωτήσω αν γίνεται.

Δημοσ.

για Nova υπαρχει παντα και η λυση να μπει ταρατσα και απο εκει καλωδιο.ειδικα αν υπαρχει καλωδιο κεραιας ηδη που παει σε σενα μπορει να ενωθει με της Nova.

Δημοσ.

για Nova υπαρχει παντα και η λυση να μπει ταρατσα και απο εκει καλωδιο.ειδικα αν υπαρχει καλωδιο κεραιας ηδη που παει σε σενα μπορει να ενωθει με της Nova.

Καλημέρα και χρόνια πολλά . Είμαι στον τέταρτο σε πενταώροφη και γύρω γύρω μπαλκόνι παντού επομένως δεν παίζει κατέβασμα καλωδίου. Η πολυκατοικία έχει κεντρική κεραία τηλεόρασης άρα και στην ταράτσα να βάλω δεν ξέρω πως θα έχω μόνο εγώ.

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά . Είμαι στον τέταρτο σε πενταώροφη και γύρω γύρω μπαλκόνι παντού επομένως δεν παίζει κατέβασμα καλωδίου. Η πολυκατοικία έχει κεντρική κεραία τηλεόρασης άρα και στην ταράτσα να βάλω δεν ξέρω πως θα έχω μόνο εγώ.

θεωρητικα πανω στην ταρατσα θα πρεπει να υπαρχει ενα κουτι σαν σπλιττερ οπου θα φτανει καποιο καλωδιο απο την κεντρικη κεραια και απο εκει την χωριζει σε ξεχωριστα καλωδια που το καθενα πηγαινει στο καθε διαμερισμα.οποτε θα μπορουσες να βγαλεις το δικο σου απο εκει και να ενωθει με το καλωδιο απο το πιατο.θα βλεπεις ολα τα καναλια διαμεσω nova εκει που ειναι ο αποκωδικοποιητης ενω οσο ξερω με ενα σπλιττερ που δεν ειναι ακριβο κατεβαζεις και την επιγεια κατω για τις υπολοιπες τηλεορασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...