red_gijohn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, έχω το κινητό nexus 5 και ενώ μέχρι χθες δούλευε μια χαρά, ξαφνικά χθες ενώ πήγα να ενεργοποιήσω το wifi μου ανοιγόκλεισε το κινητό από μόνο του 2-3 φορές και στη συνέχεια όταν σταμάτησε να ανοιγοκλείνει στην αναζήτηση δεν βρίσκει κανένα δίκτυο (ενώ υπάρχουν). Έκανα restart, έβαλα flight mode, δοκίμασα και σε safe mode και πάλι δεν βρίσκει τπτ, κατέβασα μία εφαρμογή με τα data του κινητού που παίζουν μια χαρά, την wifi fixer η οποία στην αρχή με συνέδεσε στο internet σε λίγη ώρα με πέταξε έξω και έκτοτε δεν με ξανασύνδεσε παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες. Βοήθεια κανείς???
driverpit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κανε επαναφορά των εργοστασιακόν ρυθμίσεων στο τηλέφωνο.
red_gijohn Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το έκανα κ πάλι τπτ. Συνδέεται για δευτερολεπτα κ μετα κλείνει μόνο του το wifi. Καμια άλλη ιδέα?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αν και με hard reset δεν παιζει σε βλεπω να το πηγαινεις πισω υποχρεωτικα.
red_gijohn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το έστειλα στην αντιπροσωπεία για επισκευή. Δυστυχώς δεν έχει πλέον εγγύηση κ τηλεφωνικά η κοπέλα μου είπε ότι είναι μάλλον πλακέτα η οποία κοστίζει 200 €!!! Μάλλον είμαι για άλλο κινητό, πρέπει να αρχίσω το ψάξιμο. Ευχαριστώ πολύ πάντως
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 αν δεν εχει η εγγυηση ειτε βρισκεις κανα χαλασμενο πχ με σπασμενη οθονη απο κανα ebay για να παρεις την πλακεττα ειτε απλα παιρνεις αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα