tornado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα, εχω ενα ρουτερ pirelli και παροχο την cyta. Μπαινω με 192.1.68.1.1 και μου ανοιγει μονο το screenshot που βλεπετε. Καπου διαβασα να απενεργοποιησω το antivirus, το εκανα αλλα δεν αλλαζει κατι. Παταω στα κουμπια login - cancel και δεν κινειται τιποτα. Καμια εμπνευση κανεις?
petran91 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κανονικά έπρεπε να εμφανίζει πεδία για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου εκεί πάνω από το login.Δοκίμασες με κάποιον άλλον browser?
tornado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 με ιντερνετ εξπλορερ.... και με chrome βεβαια.
dkotanid Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Σε τι ανάλυση είσαι; Δες και από άλλο pc του δικτύου πως συμπεριφέρεται.
tornado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει πιθανότητα να έχει φάει φρίκη ο υπολογιστής; Δηλαδή αν βάλω ένα λάπτοπ παίζει να φανεί σωστά η σελίδα;
dkotanid Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει πιθανότητα να έχει φάει φρίκη ο υπολογιστής; Δηλαδή αν βάλω ένα λάπτοπ παίζει να φανεί σωστά η σελίδα; Αρχίζεις και διερευνάς το πρόβλημα με εις άτοπο απαγωγή: 1) Αν έχεις άμεσα κάποιο άλλο pc - laptop διαθέσιμο δοκιμάζεις και αν μπεις τότε αυτόματα συμπεραίνεις ότι δε φταίει ο ρούτερ αλλά κάτι στο laptop σου, αλλιώς αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι μπορεί να φταίει ο ρούτερ! Ωστόσο δες πρώτα με άλλη ανάλυση (>1024x768) και αν πάλι τπτ κλείσε άνοιξε ρούτερ και ξαναδοκίμασε!
tornado Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Έχω ένα παλιό λάπτοπ Θα δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 μπορεις να δοκιμασεις και απο κινητο.προσοχη σε firewall
newnick Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δοκίμασε να σβήσεις cookies στον browser που χρησιμοποιείς
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 σε Linksys wag 200 Με καινουρια λειτουργικα υπαρχει θεμα και δεν μπαινει στο ρουτερ εκτος αν κανεις αλλαγες που τις εχω γραψει σε αλλο θεμα.λογικα να φταιει ο browser δυσκολο αφου εχει δοκιμασει με 2 οπως ειπε.
tornado Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα και ευχαριστω για την βοηθεια, λογω εορτων δεν εχω προλαβει να τεσταρω τιποτα. Η μονη λογικη εξηγηση ου δινω ειναι να φταιει ο συγκεκριμενος υπολογιστης. Με πρωτη ευκαιρια θα τσεκαρω με ενα λαπτοπ που εχω να δω αν παιζει κανονικα. Αλλα λογικα θα παιζει αφου παιζει σε αλλους
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οπως εγραψα τετοιο προβλημα εχω δει μομο με Linksys Οποτε ναι πιστευω οτι θα παιξει απο αλλο pc αλλιως δοκιμασε απο κινητο για να δουμε
thanos78 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κόψε ότι firewall υπάρχει και μέσα από Windows και ξαναπροσπάθησε.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Με internet explorer θα ανοίξει. το εχει δοκιμασει και ουτε με αυτο.και με Chrome Δοκιμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα