DiversionR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρετώ, έχω στην κατοχή μου το meizu m3 note το οποίο μέχρι στιγμής έχει βγει πολύ καλό. Έχω όμως πρόβλημα με το screenshot, ποιο συγκεκριμένα δεν παίρνει ss με τον κλασσικό τρόπο (volume down + power button) αλλά το αστείο είναι ότι με μια αναζήτηση στο google όλοι λένε πως αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνεις. Μέχρι και τις ρυθμίσεις του έψαξα αλλά δεν είχα τύχη.... Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
saruman123 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ναι οντος εχεις δικιο. Και εγω στο Xiaomi που εχω με αυτο τον τροπο εκανα. Αλλα επειδη δεν το πετυχενα παντα κατεβασα μια εφαρμογη απο το play store και ησυχασα. Τωρα που εχω miui 8 δεν εχω τετοιο θεμα και την εσβησα γιατι στους διακοπτες στις μπαρα εχει screenshot. Αν εχεις Ελληνικα θα το λεει "Στιγμιότυπο" ετσι το λεει σε μενα.
ziaba Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρετώ, έχω στην κατοχή μου το meizu m3 note το οποίο μέχρι στιγμής έχει βγει πολύ καλό. Έχω όμως πρόβλημα με το screenshot, ποιο συγκεκριμένα δεν παίρνει ss με τον κλασσικό τρόπο (volume down + power button) αλλά το αστείο είναι ότι με μια αναζήτηση στο google όλοι λένε πως αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνεις. Μέχρι και τις ρυθμίσεις του έψαξα αλλά δεν είχα τύχη.... Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Με ποια rom είσαι κάνε αναβαθμίση ή downgrade
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα