Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου δουλέψει σημαίνει ότι το πέρασαν. Ζητά το.

Off topic

Είμαι περιφερειακό Θεσσαλονίκη προς ανατολικά εδώ κι ένα τρίωρο σημειωτόν. Απίστευτα πράγματα ζούμε.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ περιμένω να μου απαντήσουν πότε θα είναι έτοιμο κλπ και θα τους πω να το κάνουν.

Κουράγιο φιλαράκι. Από Αθήνα είμαι και ξέρω πολύ καλά τι είναι να είσαι κολλημένος στην κίνηση...

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι από σήμερα στα χέρια μου! Μέσα στη μέρα θα του περάσω windows κλπ και μόλις τον δουλέψω λίγο θα γράψω εντυπώσεις!

post-360610-0-04958400-1484645128_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Τα μόνα κουτιά που μου δώσανε είναι αυτά της φωτογραφίας (είναι και της οθόνης και το case). Θα έπρεπε να έχω κουτί για cpu, ssd, hdd, dvd-rw?

Αν έπρεπε θα πάω να τα ζητήσω γιατί τα θέλω.

Δημοσ.

Τα μόνα κουτιά που μου δώσανε είναι αυτά της φωτογραφίας (είναι και της οθόνης και το case). Θα έπρεπε να έχω κουτί για cpu, ssd, hdd, dvd-rw?

Αν έπρεπε θα πάω να τα ζητήσω γιατί τα θέλω.

κανονικά θα έπρεπε αφού είχαν..  τουλάχιστον αυτά τον ssd/hdd/ αν κάποια στιγμή χρειαστεί να τους τα πας για αντικατάσταση (χτύπα ξύλο) η θες να τα πουλήσεις για μεγαλύτερα, σε σακούλα θα τα δώσεις?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά θα έπρεπε από τι στιγμή που τα πληρώνω. Ξέρω ότι το CPU έχει κουτί δικό του. Όπως φαντάζομαι θα έχει και ο sdd-hdd.

Θα πάω να τα ζητήσω.

EDIT: Τελικά τα έχω όλα τα κουτιά, απλά τα μικρά τα είχαν βάλει μέσα στις MOBO και στο PSU.

Επεξ/σία από xaroulisx
Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε από τι στιγμή που τα πληρώνω. Ξέρω ότι το CPU έχει κουτί δικό του. Όπως φαντάζομαι θα έχει και ο sdd-hdd.

Θα πάω να τα ζητήσω.

Ναι, είναι καλύτερα να ζητήσεις τα κουτιά. Παρεμπιπτόντως, πολυ ωραίο το build σου,κοιτα να το χαρεις.
Δημοσ.

Δεν θα τα εχουν βρε τωρα θα τα πεταξαν λογικα ...

Χαρουλη να το χαιρεσαι, καλοριζικο φιλε.   B)

Με την ευκαιρια να πω πολλα μπραβο στα παιδια εδω που μας μεταφερουν τις γνωσεις τους και αφιερωνουν χρονο να μας βοηθησουν .

Να ειναι καλα ολοι .

:rolleyes:

Δημοσ.

Θα πάω να τα ζητήσω.

ωραιο αλλα λιγο αδειο καποια στιγμη βαλε και κανα αλλο φανακι και βαλε px kai mia ψυκτρα γ να κανει ωραια αντιθεση με το κουτι σ ...!!

Δημοσ.

Καλορίζικο το build xaroulisx, λιώστο στο gaming σαν να μην υπάρχει αύριο ;).

ωραιο αλλα λιγο αδειο καποια στιγμη βαλε και κανα αλλο φανακι και βαλε px kai mia ψυκτρα γ να κανει ωραια αντιθεση με το κουτι σ ...!!

Εκτιμητής έργων τέχνης μουσικόφιλος, τηλέφωνο επικοινωνίας 69xxxxxxxx :D :P.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Κάτι τελευταίο που σας χρειάζομαι! Για τα windows 10, κάνω λήψη από την microsoft και μετά αγοράζω key? Υπάρχει κανένα site με key που να εμπιστεύεστε?

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Κάτι τελευταίο που σας χρειάζομαι! Για τα windows 10, κάνω λήψη από την microsoft και μετά αγοράζω key? Υπάρχει κανένα site με key που να εμπιστεύεστε?

να σ πω την αμαρτια μ σαν τεχνικος δεν βαζω τα 10ρια γτ εχουν θεματα προτιμάω τα 7αρα και τα 8αρια  αλλα αν σ αρεσουν τα 10ρια  βαλε τα 10 ρια

Δημοσ.

να σ πω την αμαρτια μ σαν τεχνικος δεν βαζω τα 10ρια γτ εχουν θεματα προτιμάω τα 7αρα και τα 8αρια  αλλα αν σ αρεσουν τα 10ρια  βαλε τα 10 ρια

Ας βάλει τα 10αρια καλύτερα μιας και είναι το τελευταίο λειτουργικό και θα έχει και υποστήριξη dx12 κάτι που δεν έχουν τα υπόλοιπα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...