Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Amazon ανακοίνωσε πωλήσεις ρεκόρ την εορταστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία του Jeff Bezos έκανε γνωστό ότι απέστειλε ένα δισεκατομμύρια αντικείμενα μέσω των υπηρεσιών της Prime και Fulfillment.

Λίγο πριν, η εταιρεία είχε δεχτεί ρεκόρ παραγγελιών συσκευών και ηχείων από τη σειρά Echo που ενσωματώνουν την ψηφιακή βοηθό Alexa, κάτι που κατά μέρος οφείλεται και στην επιθετική τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας (π.χ το Echo Dot ήταν διαθέσιμο στα $39,99 την περίοδο των Χριστουγέννων). Οι πολλές παραγγελίες έβγαλαν τα ασύρματα έξυπνα ηχεία της εταιρείας εκτός στοκ μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της η Amazon μάλιστα έκανε γνωστό ότι τα έξυπνα ηχεία της πωλήθηκαν εννέα φορές ταχύτερα αυτή τη περίοδο από ότι την εορταστική περίοδο του 2015.

Κανείς δεν μπόρεσε να προβλέψει το ενδιαφέρον για τα έξυπνα ηχεία της εταιρείας και οι περισσότεροι retailers αποφάσισαν να μη ρισκάρουν με το να παραγγείλουν πολλά τεμάχια, κάτι που βεβαίως αποδείχτηκε λάθος.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Α, γι' αυτό μου γράφει dispatch date στις 3 Ιανουαρίου για την παραγγελία μου;

Αλλά από το να πληρώνω τους εδώ απατεώνες και τα εδώ φορονταβατζηλίκια ας περιμένω, δεν πειράζει.

• Like 2
Δημοσ.

Α, γι' αυτό μου γράφει dispatch date στις 3 Ιανουαρίου για την παραγγελία μου;

Αλλά από το να πληρώνω τους εδώ απατεώνες και τα εδώ φορονταβατζηλίκια ας περιμένω, δεν πειράζει.

Τον φορο το κραταει το amazon και τον αποδιδει στο ελληνικο κρατος........τουλαχιστον ετσι λεει οτι γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ALIEXPRESS ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΕΔΩ.

• Like 9
Δημοσ.

Εγω παντως που δουλευω οδηγός Αμαζον στη γερμανια εχω να πω πως δεν εχει ιδιαίτερη δουλεια! Αρκετα ατομα τα έβγαλαν αναγκαστική άδεια!

Δημοσ.

Περιμένω έναν SSD από την Μαύρη Παρασκευή και ακόμη δεν έχει έρθει!! Και δεν αστειεύομαι!! Πρώτη φορά τόσο πολύ!!

Δημοσ.

Για τον πεο ειναι η αμαζον. Παρηγγειλα ενα μονιτορ, μου δεσμευσε κανονικα λεφτα και μετα την επομενη μου εστειλαν πως ηταν λαθος του συστηματος και οτι το εν λογω μαγαζι δεν πουλαει οθονες υπολογιστων. 20 μερες αργοτερα ελευθερωθηκαν τα 400 μου ευρω, γιατι τους ηταν τοσο δυσκολο να ακυρωσουν απλα μια παραγγελια που εγινε απο λαθος του συστηματος τους.

Δημοσ.

Για τον πεο ειναι η αμαζον. Παρηγγειλα ενα μονιτορ, μου δεσμευσε κανονικα λεφτα και μετα την επομενη μου εστειλαν πως ηταν λαθος του συστηματος και οτι το εν λογω μαγαζι δεν πουλαει οθονες υπολογιστων. 20 μερες αργοτερα ελευθερωθηκαν τα 400 μου ευρω, γιατι τους ηταν τοσο δυσκολο να ακυρωσουν απλα μια παραγγελια που εγινε απο λαθος του συστηματος τους.

Το θέμα με τις κάρτες δεν είναι του καταστήματος η αλήθεια είναι. Το κατάστημα ναι μεν ακυρώνει την συναλλαγή, ωστόσο υπάρχει καθυστέρηση στο τραπεζικό σύστημα. Ακόμα και για τις συναλλαγές εντός Ελλάδος υπάρχουν καθυστερήσεις στις επιστροφές.

• Like 1
Δημοσ.

Love amazon και εγώ παίδες, είναι σπαθί και ξηγιέται πάντα σωστά. Και να κάνουν πατάτα, που συμβαίνει δε λέω, θα επανορθώσουν και με το παραπάνω. Παράδειγμα: Παρήγγειλα monitor σε preorder κατά το Σεπτέμβριο, ένα της ACER, και όταν μετά από περίπου 40 ημέρες το είχαν στις αποθήκες τους, προέκυψε ότι δε μπορούσαν να το στείλουν γιατί το συγκεκριμενο προιόν δεν πηγαίνει Ελλάδα η κάτι τέτοιο. Τους έκανα παράπονα και για να επανορθώσουν μου έδωσαν έκπτωση σε οποιοδήποτε pc monitor της επιλογής μου για 20%. Έτσι πλέον είμαι κάτοχος του Asus pg348q

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα με τις κάρτες δεν είναι του καταστήματος η αλήθεια είναι. Το κατάστημα ναι μεν ακυρώνει την συναλλαγή, ωστόσο υπάρχει καθυστέρηση στο τραπεζικό σύστημα. Ακόμα και για τις συναλλαγές εντός Ελλάδος υπάρχουν καθυστερήσεις στις επιστροφές.

Αν δεν ακυρωθει η παραγγελια δεν γινεται αποδεσμευση ουτε απο την τραπεζα του εξωτερικου. Αυτοι στις 17 μερες την ακυρωσαν απο το συστημα του και 3 μερες μετα αποδεσμευθηκε και Ελλαδα με την σειρα του.

Δημοσ.

Τελευταία που έχω παραγγείλει απο amazon uk έκανα πάνω από 20 μέρες για να παραλάβω με απλό ταχυδρομείο Royal Mail. Δεν ξέρω τί συμβαίνει...Καλύτερα απο Κίνα να τα έπαιρνα.

Δημοσ.

Αυτό το ελληναραδικο δεν μπορώ να το καταλάβω.

Επειδή έχει χαμηλή η τιμή η Amazon που έχει μόνο αποθήκες και κανένα φυσικό κατάστημα, και παραγγέλνει τεράστιες ποσότητες με έκπτωση, ο κάθε Έλληνας που σαφώς έχει ψηλότερη τιμή, είναι απατεώνας.

Καλά κάνετε και ψωνίζετε το φτηνότερο από Amazon, αλλά να λείπουν οι εξυπνάδες

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...