LiquidTroll Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια και Χρόνια πολλα. Πριν καιρο είχε έρθει ένας τεχνικός ΟΤΕ στο σπίτι μου , για κάτι αποσυνδέσεις , και μου ειπε ότι παρόλο που έχω 30 VDSL , δεν έχω μπει ακόμα στην οπτική ίνα. Μου είπε ότι αυτό θα γίνει σε κανα μήνα , και πήρε το τηλέφωνό μου για να με πάρει όταν γίνει. Ξέρω ότι έχουν βάλει οπτική ίνα στον απο κάτω δρόμο , και το KV είναι εκει , και εκει μου έλεγε οτι θα με βάλει. Δεν νομιζω να ασχολήθηκε , οποτε θα ήθελα να ξέρω , εκτος απο το 13888 , που μπορώ να αποτανθώ για να το βάλω στην οπτική Μένω Πετρούπολη , και ρωτάω μήπως κάθε περιοχή έχει κάποιο τηλέφωνο με τεχνικους που εξυπηρετουν καθε περιοχη , κάποια γραφεία ή κάτι τέτοιο. Οποια βοηθεια θα είναι ευπρόσδεκτη.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 δεν ειναι να μπεις στην οπτικη ειναι να μπεις στο kv.μαλλον πριν σου ειχε δωσει ιντερνετ απο το αστικο κεντρο και εσυ θες ιντερνετ απο την καμπινα.τα χαρακτηριστικα της γραμμης ποια ειναι?θα μπορουσες να στειλεις και απλα ενα email για να μην καθεσαι να μιλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα