gto234 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Εννοώ να μην επαρκεί η ψύκτρα για τον Ε5450 και να χρειαστει να παρω καινούργια..
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ιδια με των 45αριδων quad ειναι, δεν θα εχει προβλημα.
gto234 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω...παραγγειλα απο ali ενα κομματι και βλεπουμε. Σιγουρα θα αξιζει τα 23€ αφου για τη δουλεια που το θελω (3d reconstruction) το λογισμικο απαιτει πολλήεπεξεργαστικη ισχυ και φυσικα οσο περισσοτεροι πυρηνες τοσο το καλυτερο..
fallen4ngel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Περιμένουμε εντυπώσεις σε κάνα 2-3 μήνες που θα φτάσει
gto234 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εφτασε Ελλάδα αλλά δεν τον έχω ακόμα στα χέρια μου. Ερώτηση, οι i3, i5, i7 περα απο καλύτερο performance τι έχουν και αποδίδουν τοσο καλα; Θελω να πω, διαβάζω στα φόρουμ ότι τα παλιά μηχανήματα είναι μονο για browsing και βασικές λειτουργίες πράγμα το οποίο θεωρώ άκυρο αλλά να πω την αλήθεια σε μηχανήματα >5 ετίας που δουλεύω βλέπω ότι ζορίζονται ακόμα και όταν ανοίγω το insomnia.gr ή το gmail, δηλ βλεπω υψηλο cpu usage. Ενδεικτικά 2 pc και ένα laptop που έχω είναι με 4GB RAM (και 8 το amd) core 2 duo E8500, AMD Athlon II X4 640 με SSD για λειτουργικό (win7) ολα. Τι έχουν λοιπον τα καινούργια μηχανήματα και αποδίδουν τοσο καλα;
3DJIN Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 τα μηχανηματα που περιγραφεις μονο 5ετιας δεν ειναι... Η τεχνολογια που κουβαλανε ειναι 2005-2006 προφανως και σερνονται ακομη και σε απλες δουλειες γραφειου
thebigdaddy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καλύτερη αρχιτεκτονική,καλύτερο single core performance και multi Μεγαλύτερους χρονισμούς στο ρολόι τους, καλύτερο γενικά σχεδιασμό Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε core 2 duo του 2008 και i3 του 2017.Δεν λέω τα παλιά ήταν απίστευτα δυνατά αν τα συγκρίνεις για εποχή με εποχή ηταν καλυτερα εκεινα αλλα αν συγκρίνεις τις επιδόσεις τους τώρα δεν φτάνουν σε τίποτα οι παλιοί επεξεργαστές τους καινούργιούς
gto234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή ένας low end i3 του 2017 είναι καλύτερος απο εναν Xeon του 2008 ακόμα και αν ο δεύτερος έχει καλύτερες επιδόσεις στα benchmarks; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Whitefanged Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 O xeon τι σχέση έχει με τον 8500 και τον athlon ii ?
gto234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Καμμια. Τον e8500 θα αλλάξω σε xeon e5450 που είναι ιδιας γενιας και ρωτω γενικα.
arrows Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δε γίνεται οση καλή διάθεση και να έχει κάποιος να σου εξηγήσει ή και αντίστροφα όσο καλοπροαίρετα και να ρωτας εσύ να έχεις την απαίτηση να σου εξηγήσουν απλά τι είναι καλύτερο απο τί για να σχηματίσεις άποψή. Αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το google και αφιερώνοντας χρόνο μπορείς να αρχίσεις να κατανοείς τι γίνεται και να αποκτήσεις άποψη, μόνο έτσι δουλεύει αλλίως λυπάμαι αλλά μέσα από φόρουμ με θέματα του στύλ ποιός είναι καλύτερος ο batman ή o superman, το μόνο που μπορείς να καταφέρεις ςίναι να παρασυρθείς απο απόψεις διαφόρων και να μεγαλώσεις την άγνοια σου με κύνδινο να την μετατρέψεις σε ημιμάθεια με ολίγον απο οπαδισμό. Γενικά: Υπάρχουν επεξεργαστές κατάλληλοι για την δουλειά που θα κάνουμε Δεν παίζει ρόλο η ηλικία ενός επεξεργαστή πλατφόρμας ΑΛΛΑ μόνο η αρχιτεκτονική του. Δεν μπορείς να συγκρίνεις άσχετους επεξεργαστές απο διαφορετικές πλατφόρμες μεταξύ τους με μετροπρογράμματα ΑΝ δεν καταλαβαίνεις επαρκώς τι συγκρίνεις Η συχνότητα λειτουργία και ο αριθμός των cores που περιλαμβάνει ενας επεξεργαστής απο μόνα τους δεν λένε τίποτε απολύτως Ξεχνάς sites click bait τύπου cpu boss, passmark είναι το λιγότερο τραγικά γράφουν βλακείες και είναι πρόστυχος και ο τρόπος που το κάνουν με κίνδινο να μπερδεύουν κόσμο που προσπαθεί να βγάλει άκρη
gto234 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν απαιτώ από κανέναν, απλά επειδή έχω αποσυρθεί από το "άθλημα" που λέγεται ενασχόληση με το pc hardware ρωτάω για να μάθω. Όποιος θέλει απαντάει, όποιος δεν θέλει ας μην απαντήσει. Anyway την απάντηση μου την πήρα οπότε είμαι καλυμμένος. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα