power vr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα,ηθελα να μαθω αν ειναι εφικτο να επανακτησω τον παλιο μου λογαριασμο,προσπαθησα επανειλημμενα να συνδεθω με το παλιο username μου και δεν θυμομουν το password,οποτε συμπληρωσα την φορμα για να μου στειλει το isomnia το μηνυμα με το καινουριο pass.Τελικα δεν ελαβα ποτε email και ετσι αναγκαστηκα να φτιαξω καινουριο λογαριασμο αυτον δλδ που ειμαι τωρα συνδεμενος,το προβλημα ειναι πως ο παλιος μου λογαριασμος ειχε το ιστορικο με τις αγορες που ειχα κανει και την αξιοπιστια μου ως αγοραστης-πωλητης.Και ο παλιος και ο τωρινος λογαριασμος εχουν το ιδιο email.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 P.m σε καποιον μοντ... http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα,ηθελα να μαθω αν ειναι εφικτο να επανακτησω τον παλιο μου λογαριασμο,προσπαθησα επανειλημμενα να συνδεθω με το παλιο username μου και δεν θυμομουν το password,οποτε συμπληρωσα την φορμα για να μου στειλει το isomnia το μηνυμα με το καινουριο pass.Τελικα δεν ελαβα ποτε email και ετσι αναγκαστηκα να φτιαξω καινουριο λογαριασμο αυτον δλδ που ειμαι τωρα συνδεμενος,το προβλημα ειναι πως ο παλιος μου λογαριασμος ειχε το ιστορικο με τις αγορες που ειχα κανει και την αξιοπιστια μου ως αγοραστης-πωλητης.Και ο παλιος και ο τωρινος λογαριασμος εχουν το ιδιο email. Δεν υπάρχει άλλος λογαριασμός με αυτό το email και δεν θα μπορούσες κιόλας να έχεις ταυτόχρονα το ίδιο email σε περισσότερους από έναν ενεργούς λογαριασμούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις