Johnefst Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Για προσπαθήστε να επεξεργάστηκε βίντεο 4κ .Θελεις ώρες ατέλειωτες για να το κανείς 2
isspro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Για προσπαθήστε να επεξεργάστηκε βίντεο 4κ .Θελεις ώρες ατέλειωτες για να το κανείς απο ελληνικα μπαλα πας.. 7
anastako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αγόρασα πρόσφατα την GoPro5 Black αναβάθμιση από την Go Pro Silver 3 την οποία σκέφτομαι να τη πουλήσω. Δεν είναι μόνο η ανάλυση, είναι η άπιστευτη ικανότητα της GP μα προσαρμόζει το Φακό της, τραβούσα βίντεο σχεδόν στο σκοτάδι, καταρρακτώδη βροχή νύχτα κ βλέπεις τις ψιχάλες, πίσω οθόνη και πολλά αλλά .... είναι η καλύτερη πρόταση για Action Cam καλή η Yi αλλά την έχω τεστάρει και τα χρώματα δεν έχουν την πιστότητα της Pro και δεν προσαρμόζεται τόσο άμεσα στις συνθήκες του περιβάλλοντος...
karaLRS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Αγόρασα πρόσφατα την GoPro5 Black αναβάθμιση από την Go Pro Silver 3 την οποία σκέφτομαι να τη πουλήσω. Δεν είναι μόνο η ανάλυση, είναι η άπιστευτη ικανότητα της GP μα προσαρμόζει το Φακό της, τραβούσα βίντεο σχεδόν στο σκοτάδι, καταρρακτώδη βροχή νύχτα κ βλέπεις τις ψιχάλες, πίσω οθόνη και πολλά αλλά .... είναι η καλύτερη πρόταση για Action Cam καλή η Yi αλλά την έχω τεστάρει και τα χρώματα δεν έχουν την πιστότητα της Pro και δεν προσαρμόζεται τόσο άμεσα στις συνθήκες του περιβάλλοντος... έχεις τεστάρει την yi 4k? γιατί τα περισσότερα review βγάζουν καλύτερη την yi σε νυχτερινές φωτογραφίες βίντεο κλπ. πίσω οθόνη και πολλά αλλά .... ε τώρα που διαβάζω καλύτερα μάλλον εννοείς την απλή yi. η 4K έχει οθόνη πίσω , διπλάσια μπαταρία , yitune (σαν το Protune) κλπ
michael92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εχω 4Κ στο κινητο.φτανει.ειναι και αδιαβροχο,και περισευει. Insufficient knowledge of optical physics spotted.
koularasss Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Θα υπάρξει και master yi edition με 4-5 φακούς? χαχαχααχαχα γελασα πολυ παντως
KAKADI Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 τι πρόβλημα είχαν; μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Στη συγκριση παντα με τη gopro ο ηχος με τη θηκη ηταν τελειως πνιχτος και χωρις αυτην ηταν ενοχλητικος.. Δηλαδη σε κρανος μηχανης ας πουμε μπουκωνε απ τον αερα σε ενοχλητικο βαθμο.. Ελπιζω να το διορθωσουν αυτο..
Questioner Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Στη συγκριση παντα με τη gopro ο ηχος με τη θηκη ηταν τελειως πνιχτος και χωρις αυτην ηταν ενοχλητικος.. Δηλαδη σε κρανος μηχανης ας πουμε μπουκωνε απ τον αερα σε ενοχλητικο βαθμο.. Ελπιζω να το διορθωσουν αυτο.. Ναι αλλά τι να τον κάνεις τον ήχο όταν την έχεις mounted πάνω σε κράνος μηχανής; Θεωρείς τυχαίο ότι στα περισσότερα βίντεο από action cameras δεν υπάρχει φυσικός ήχος και έχει αντικατασταθεί από κάποιο τραγούδι; Μιλάω ως χρήστης της πρώτης yi που βγήκε, που πράγματι ο ήχος μέσα από την θήκη (όχι την original) είναι κακός.
KAKADI Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 @questioner Αν θέλω να βάλω τραγούδι θα βάλω.. Αν θέλω να ακούγεται η μηχανή θέλω να ακούγεται αυτή και όχι ο αέρας που μπουκώνει το μικ..
nikos_greece Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 οποιος εχει την 4κ και ενδιαφερεται για ενα καπακι για το φακο να μου στείλει...μου περισευει ενα και το πουλαω..!!(λεπτομεριες και φωτο στο μηνυμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα