poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δεν πολυ ξερω απο τεχνικα θεματα Αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι να μπορω σε 2-3 συσκευες ταυτοχρονα να βλεπω online video και να μην εχω προβλημα σε online games οπως το fifa Αν πιανω εστω 30 νομιζω θα ειναι καλα Στο ελληνικο γιατι νομιζω οτι ειχα δει Kv καινουρια? ok Πως γινεται ομως να μου λεει η wind και η hol οτι δεν μπορω να παρω Vdsl και η forthnet να μου λεει οτι γινεται ? Εχει αλλο δικτυο ? Στο site της wind μου λεει Βάσει των μετρήσεών μας* το WIND VDSL είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου. vdsl παιρνεις ειτε απο το αστικο κεντρο ειτε απο Kv.οταν ειναι απο Kv δινει διαθεσιμοτητα ο οτε και σιγα σιγα και οι αλλοι παροχοι.οταν ειναι απο το αστικο κεντρο μπορει ο ενας να δινει και ο αλλος οχι.αυτο ειτε οφειλεται οτι ο ενας μπορει να μην εχει βαλει εξοπλισμο για vdsl ενω ο αλλος να εχει βαλει και β στην αποσταση.ο ενας μπορει να βλεπει την αποσταση σαν πχ 980 μετρα και να σου λεει μπορεις ο αλλος να την βλεπει σαν 1200 και να σου λεει δεν γινεται.Οποτε εκει ειναι λιγο ρισκο καλησπερα, απλα για να κλεισει απο μερια μου το θεμα. Τελικα ευχαριστουμε την ΕΥΔΑΠ που εσκαψε και ψιλο-εκοψε και μουσκεψε καλωδια. (αυτη ηταν τελικα η ζημια, λογικα σε πολλους στην εδω περιοχη). Ηρθε ο ΟΤΕ και τα φτιαξανε τελικα προχθες. Βεβαια πανω απο 12 μερες χωρις σταθερο/internet. θα κοιταξω να παω VDSL οτι πιο φθηνο βρω αφου βλεπω εχουν πεσει οι τιμες αρκετα. αυτα ειναι καθημερινα για να μην ανησυχεις οτι ετυχε σε σενα.καθε μερα υπαρχουν απειρες καλωδιακες απλα ναι αργησαν λιγακι αλλα ηταν και οι γιορτες. Για τα πανηγύρια ειναι ολοι τους Στο site του ΟΤΕ λεει δε βγαινει ακρη παρτε τηλ Πηρα τηλ και ουτε απο κει ηξεραν να μου πουν αν δεν τους εδινα ενα τηλ απο γειτονα που εχει Cosmote το βασικο ειναι να δεις γυρω σου αν υπαρχουν καμπινες για vdsl Τελικα βρηκα ενα τηλεφωνο οτε που ειναι διπλα μου και στο site του ΟΤΕ λεει με αυτο VDSL έως 50 Mbps Διαθέσιμο στην περιοχή σας. στο site της forthnet που ηδη εχω με το τηλεφωνο μου λεει Διαθεσιμότητα vdsl μέσω ιδιόκτητου δικτύου στο site της wind με στοιχεια οδου λεει Διαθέσιμο στην περιοχή σας. ενω τηλεφωνικα μου ειπαν οτι δεν ειναι στο site της vodafone μου λεει οτι δεν ειναι στο site της cyta μου λεει Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου. Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 1365 μέτρα. Δεν ξερω τι ισχυει τελικα Υπαρχει περιπτωση να ειναι μονο μέσω ιδιόκτητου δικτύου καποιας εταιρειας και να μην εχουν οι αλλοι ή ισχυει οτι ή θα εχουν ολοι ή κανενας? a.αυτο της Forthnet ειναι λιγο παραξενο.γραφουν διαμεσω του ιδιοκτητου δικτυου αλλα στην πραξη ειναι διαμεσω kv Που το Kv ειναι του οτε.αρα και η forthnet Οπως φαινεται και ο οτε σου δινουν απο Kv.στα 1365 μετρα vdsl δεν παιζει. ναι θα μπορουσε μια εταιρεια να εχει βαλει διαμεσο ιδιοκτητου και οι αλλοι να μην δινουν οποτε δεν ισχυει το ολοι ή κανενας.επισης και απο το kv ακομα δεν σημαινει οτι θα δωσουν ολοι ουτη την ιδια στιγμη αλλα ουτε γενικα. Επομένως, πρέπει να έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στη συγκεκριμένη περιοχή και σου δίνουν vdsl οι βασικοί πάροχοι (Wind, Nova) που χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ. Η Voda έχει σταματήσει, για δικούς της λόγους, να δίνει από KV, σε μερικές παρόμοιες περιοχές. Ιδιόκτητο δίκτυο έχουν όλοι οι πάροχοι μέχρι το ΑΚ αλλά όχι μέχρι το χώρο του συνδρομητή. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιες μικρές εταιρείες, όπως πχ η inalan στην περιοχή του Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Ν. Ιωνίας, Γαλατσίου κλπ που δίνει 100/100 με δική της ίνα μέχρι τον συνδρομητή αλλά αυτή είναι πολύ μακριά σου. η voda γιατι σταματησε?και νεα σμυρνη το πιλοτικο αλλα παλι μακρυα του.
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Στο ελληνικο γιατι νομιζω οτι ειχα δει Kv καινουρια? το βασικο ειναι να δεις γυρω σου αν υπαρχουν καμπινες για vdsl η voda γιατι σταματησε?και νεα σμυρνη το πιλοτικο αλλα παλι μακρυα του. Τελικά, με ενημέρωσε με πμ ότι βρήκε μια νέα καμπίνα κοντά του (όχι αυτή από την οποία εξυπηρετείται) και επιβεβαιώνεται ότι το νέο δίκτυο του ΟΤΕ επεκτάθηκε και κάτω από τη Βουλιαγμένης, όπως ήταν φυσικό αφού πάνω είναι γεμάτο από νέες καμπίνες. Δεν ξέρω γιατί σταμάτησε η Voda να δίνει σε ορισμένες περιοχές με νέο δίκτυο και ίσως ακολουθεί την πολιτική της Nova μέχρι πέρυσι που δεν έδινε και αυτή ενώ τώρα δίνει. Μου έχουν τηλεφωνήσει από Voda αμέτρητες φορές για να προσφέρουν πακέτο και όταν τους λέω ότι θέλω vdsl που δεν δίνει στην περιοχή μου, ζητάνε στοιχεία για να το ελέγξουν αλλά ποτέ δεν ξανατηλεφωνούν .....
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Η Nova/forthnet αργησε να δωσει που οκ εχει μια λογικη.αλλα να ξεκινησεις να δινεις και να σταματησεις δεν το καταλαβαινω.στο κατω μερος της βουλιαγμενης δεν θυμομουν για καμπινες.στο πανω μερος ειχα δει οτι εχει.thanxs για ταinfo 1
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ξαναμιλησα με wind και τώρα μου είπαν δίνουν οπότε έκανα αίτηση και χαιρετώ τη forthnet μετά από πολλά χρόνια. Ελπίζω να μη το μετανιώσω
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Τελικά, βρήκες το KV σου; Εγώ θα έκανα σύγκριση μεταξύ των πακέτων αυτών των δύο παρόχων και μετά θα αποφάσιζα. Με δεδομένο ότι και από τους δύο θα έχεις την ίδια ποιότητα σύνδεσης. η μόνη διαφορά είναι αφενός το ποσό που θα πληρώνεις αφετέρου η εξυπηρέτηση, σε περίπτωση βλάβης. Στα 3 χρόνια που είμαι στην Wind, δεν μπορώ να πω ότι είχα σωστή αντιμετώπιση τόσο στην τιμολόγηση, μετά τον 1ο χρόνο, όσο και στην εξυπηρέτηση. Τώρα που λήγει η δέσμευση, θα πάρω προσφορά και από τη Nova και μετά θα αποφασίσω. 1
adi32 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν το βρήκα. Τους έδωσα αριθμό βρόχου και θα το δουν. Η φορθνετ μου έδινε με 33 € vdsl και ώρες για κινητά. Κανάλια δε χρειάζομαι. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι μου είπαν από νοβα ότι για να το κάνουν dsl μπορεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ για μέρες
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Ξαναμιλησα με wind και τώρα μου είπαν δίνουν οπότε έκανα αίτηση και χαιρετώ τη forthnet μετά από πολλά χρόνια. Ελπίζω να μη το μετανιώσω οπως γραψαμε ειτε βαλεις Forthnet ειτε Nova ειτε οτε αν παρεις απο το Kv ιδια ταχυτητα θα εχεις. Δεν το βρήκα. Τους έδωσα αριθμό βρόχου και θα το δουν. Η φορθνετ μου έδινε με 33 € vdsl και ώρες κινητά. Κανάλια δε χρειάζομαι. Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι μου είπαν από νοβα ότι για να το κάνουν dsl μπορεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ για μέρες σου εγραψα και πιο πανω πως μπορεις να το βρεις με πιο Manual tropo. Μαλλον καποιος σου ειπε κατι λαθος.για λιγες ωρες οχι για λιγες μερες.επισης οτι παροχο και να βαλεις ο χρονος που θα μεινεις χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ ειναι ο ιδιος γιατι την αλλαγη την κανει ο οτε στο Kv.αν ολα πανε καλα σε λιγα λεπτα θα εχεις internet κανονικα εφοσον εχεις πανω τον εξοπλισμο ακομα και τον παλιο(καλο θα ειναι να εχεις πανω τον καινουριο).αν παει κατι στραβα εκει παει βλαβη.αλλα ειναι ανεξαρτητοτς παροχου. Οταν αλλαζεις παροχο εχεις και ενα Delay καμια ωραμεχρι να γυρισει η φορητοτητα για να δεχτεις κλησεις. 1
adi32 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Σημερα ενεργοποιηθηκε η Wind και ολα καλα VDSL Training Status: Showtime Mode: VDSL2 Annex B VDSL Profile: Profile 17a Traffic Type: PTM Mode Link Uptime: 0 day: 1 hour: 8 minutes============================================================================ VDSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 5.016 Mbps 50.095 Mbps Actual Net Data Rate: 4.996 Mbps 49.998 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 31.0 dB 16.1 dB Actual Delay: 0 ms 10 ms Transmit Power: 4.4 dBm 13.4 dBm Receive Power: -12.2 dBm -1.1 dBm Actual INP: 0.0 symbols 4.0 symbols Total Attenuation: 16.6 dB 14.5 dBAttainable Net Data Rate: 38.230 Mbps 86.740 Mbps Τι ταχυτητα πρεπει να πιανω σε download Δοκιμασα καποια αρχεια και βλεπω 1,5-2
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλώς όρισες στο vdsl. Το κατέβασμα είτε σε adsl είτε σε vdsl εξαρτάται, κυρίως, από τον αριθμό αυτών που σου δίνουν. Όσο πιο πολλοί είναι τόσο περισσότερο πλησιάζεις στην ονομαστική ταχύτητα, 1
adi32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Καλώς όρισες στο vdsl. Το κατέβασμα είτε σε adsl είτε σε vdsl εξαρτάται, κυρίως, από τον αριθμό αυτών που σου δίνουν. Όσο πιο πολλοί είναι τόσο περισσότερο πλησιάζεις στην ονομαστική ταχύτητα, Καλως σας βρηκα Πρεπει να κανω καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις στο Zyxel ή το αφηνω οπως ηρθε ?
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Για απλή χρήση του vdsl δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι στο ρούτερ 1
adi32 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Κακη αρχή νομιζω καναμε με τις τιμολογησεις μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 102,29 € !!Μηπως εχουν κανει καποιο λαθος ?Ο λογαριασμος νομιζω επρεπε να ερθει στην αρχή 22+ 35.28 € Τελος ενεργοποιησης και μετα 22€ ετσι δεν ειναι ?και μου ηρθεΤέλος Ενεργοποίησης WIND VDSL. από 19/01 έως 23/01 32,52 €Μηνιαίο Πάγιο WIND Double Play από 24/01 έως 23/02 32,52 €Μηνιαίο Πάγιο WIND VDSL. από 24/01 έως 23/02 16,26 €Μηνιαίο Πάγιο WIND 300 από 24/01 έως 23/02 2,44 €Αναλογία WIND Double Play από 19/01 έως 23/01 5,25 €Αναλογία WIND VDSL. από 19/01 έως 23/01 2,62 €Αναλογία WIND 300 από 19/01 έως 23/01 0,39 €Έκπτωση παγίου λόγω προσφοράς -17,50 €Έκπτωση WIND 300 -2,83 €Η ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΓΙΟΥ ΣΑΣΧρήση Εκτός Παγίου από 19/01 έως 23/01 0,20 €ΑΛΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣΤέλος ενεργοποίησης. 28,45 €Συνολικό Ποσό χωρίς ΦΠΑ και τέλη τηλεφωνίας 100,32 €Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 1,97 €Συνολικό Ποσό 102,29 €
mar2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Πολλα φαίνονται μιπως γτ μπηκες τωρα Εμενα μου έστειλε ο οτε 160 ευρω λαι εχω 2 χρονια που ειμσι πελατης τους
makfil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ο πρώτος λογαριασμός είναι πάντα αυξημένος γιατί πληρώνεις χοντρικά 2 μήνες, τον προηγούμενο και τον επόμενο. Είχα και εγώ την ίδια απορία, όταν συνδέθηκα πριν 3 χρόνια αλλά μου ανέλυσαν, από την εξυπηρέτηση, τις χρεώσεις και ήταν σωστές. Δεν σύγκρινα τις δικές σου με τις αντίστοιχες δικές μου αλλά μπορείς να ελέγξεις τις ημερομηνίες και τις αντίστοιχες χρεώσεις με πάγιο + vdsl και το πακέτο 300 και μετά σου αφαιρούν τις αντίστοιχες εκπτώσεις για την προσφορά που πήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα