makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ξεκαθάρισε πρώτα το τοπίο, σε ότι αφορά, στην εγκατάσταση νέων KV στην περιοχή σου, και μετά βλέπεις τι θα κάνεις και από ποιον πάροχο θα πάρεις.
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 απο οτι βλεπω απο εδω http://www.cyta.gr/misc/availability Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 1365 μέτρα. Για το KV μπορω να ρωτησω στη wind? Edit πηρα και ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν δινουν vdsl στην περιοχη αυτη
makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Στα 1365μ δεν μπορείς να πάρεις από ΑΚ. Επαναλαμβάνω να κάνεις μια βόλτα στην περιοχή σου και να δεις αν έχουν τοποθετηθεί νέες καμπίνες του ΟΤΕ (γκρι μεγάλες).
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ok Πως γινεται ομως να μου λεει η wind και η hol οτι δεν μπορω να παρω Vdsl και η forthnet να μου λεει οτι γινεται ? Εχει αλλο δικτυο ? Στο site της wind μου λεει Βάσει των μετρήσεών μας* το WIND VDSL είναι διαθέσιμο για τη γραμμή σου.
makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μόνο αν δοκιμάσεις βάζοντας αριθμό του ΟΤΕ (της περιοχής σου) στον wizard του ΟΤΕ, μπορείς να είσαι σίγουρος για vdsl.
minim3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα, απλα για να κλεισει απο μερια μου το θεμα. Τελικα ευχαριστουμε την ΕΥΔΑΠ που εσκαψε και ψιλο-εκοψε και μουσκεψε καλωδια. (αυτη ηταν τελικα η ζημια, λογικα σε πολλους στην εδω περιοχη). Ηρθε ο ΟΤΕ και τα φτιαξανε τελικα προχθες. Βεβαια πανω απο 12 μερες χωρις σταθερο/internet. θα κοιταξω να παω VDSL οτι πιο φθηνο βρω αφου βλεπω εχουν πεσει οι τιμες αρκετα.
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μόνο αν δοκιμάσεις βάζοντας αριθμό του ΟΤΕ (της περιοχής σου) στον wizard του ΟΤΕ, μπορείς να είσαι σίγουρος για vdsl. Για τα πανηγύρια ειναι ολοι τους Στο site του ΟΤΕ λεει δε βγαινει ακρη παρτε τηλ Πηρα τηλ και ουτε απο κει ηξεραν να μου πουν αν δεν τους εδινα ενα τηλ απο γειτονα που εχει Cosmote
makfil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πηρα τηλ και ουτε απο κει ηξεραν να μου πουν αν δεν τους εδινα ενα τηλ απο γειτονα που εχει Cosmote Αυτό δεν σου είπα παραπάνω;
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τελικα βρηκα ενα τηλεφωνο οτε που ειναι διπλα μου και στο site του ΟΤΕ λεει με αυτο VDSL έως 50 Mbps Διαθέσιμο στην περιοχή σας. στο site της forthnet που ηδη εχω με το τηλεφωνο μου λεει Διαθεσιμότητα vdsl μέσω ιδιόκτητου δικτύου στο site της wind με στοιχεια οδου λεει Διαθέσιμο στην περιοχή σας. ενω τηλεφωνικα μου ειπαν οτι δεν ειναι στο site της vodafone μου λεει οτι δεν ειναι στο site της cyta μου λεει Μετά απο έλεγχο των στοιχείων σου, σε ενημερώνουμε ότι το δίκτυό μας βρίσκεται ήδη στην περιοχή σου.Η απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 1365 μέτρα. Δεν ξερω τι ισχυει τελικα Υπαρχει περιπτωση να ειναι μονο μέσω ιδιόκτητου δικτύου καποιας εταιρειας και να μην εχουν οι αλλοι ή ισχυει οτι ή θα εχουν ολοι ή κανενας?
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Επομένως, πρέπει να έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στη συγκεκριμένη περιοχή και σου δίνουν vdsl οι βασικοί πάροχοι (Wind, Nova) που χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ. Η Voda έχει σταματήσει, για δικούς της λόγους, να δίνει από KV, σε μερικές παρόμοιες περιοχές. Ιδιόκτητο δίκτυο έχουν όλοι οι πάροχοι μέχρι το ΑΚ αλλά όχι μέχρι το χώρο του συνδρομητή. Υπάρχουν, βέβαια, και κάποιες μικρές εταιρείες, όπως πχ η inalan στην περιοχή του Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Ν. Ιωνίας, Γαλατσίου κλπ που δίνει 100/100 με δική της ίνα μέχρι τον συνδρομητή αλλά αυτή είναι πολύ μακριά σου.
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 οποτε η wind που με ενδιαφερει μαλλον μου ειπε λαθος η υπαλληλος στο τηλεφωνο οτι δεν δινει
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Θα το επιβεβαιώσεις και όταν προχωρήσεις τη διαδικασία.
adi32 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Απο οτι βλεπω απο το χαρτη ειναι η καμπινα του ΟΤΕ στα 800 μ περιπου Υπαρχει καποιο οριο αποστασης ?
makfil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ποιον χάρτη βλέπεις; Η πραγματική απόσταση (όδευση) του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ δεν μετριέται σε ευθεία γραμμή γιατί ποτέ δεν είναι ευθεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα