Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα HyperX Stinger είναι καλή περίπτωση αν τα πάρεις στην τιμή της προσφοράς που έχουν αυτές τις μέρες στον Kotsovolo (39.90) όπου και τα δοκίμασα. Πολύ άνετα και καλός ήχος για 40 ευρώ. Για παραπάνω που κοστίζουν κανονικά δεν θα τα αγόραζα.

Πέρα απο τα Stinger σε αυτά τα χρήματα παίζουν τα Razer Kraken usb και τα Logitech G230 που είναι πολύ δημοφιλή και προσφέρουν αυτό που πληρώνεις (τα Logitech τα έχω φορέσει για 1-2 λεπτά μόνο, δεν μπόρεσα να τα δοκιμάσω περισσότερο).

Δημοσ.

Πάρε είτε τα stinger από κότσο είτε τα g230 από πλαίσιο. Τα kraken τα απλά δεν αξίζουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν έχω αγοράσει ακόμα και δυστυχώς δε βλέπω να παίζει πουθενά η προσφορά με τα cloud stinger :/

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

στα 50 ευρώ λέτε αξίζουν περισσότερο τα logitech g230 η τα cloud stinger ή http://www.mediamarkt.gr/el/product/_steelseries-siberia-200-black-dca-p-c-06072-mousepad-qck-1179792.html (κρίμα το mouse pad γιατί έχω ήδη ένα ίδιο που κάθεται στο συρτάρι μου :P )

Επειδή και εγώ είμαι στο ψάξιμο τώρα, διαβάζω ότι έχουν πολύ κακό μικρόφωνο τα Siberia (προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον για να έχω εμπειρία) και ότι αρκετοί χρήστες online μιλούν για κακή ποιότητα κατασκευής.

Αυτό το τελευταίο το έχω ακούσει γενικά για την SteelSeries η οποία μου είναι εξαιρετικά συμπαθείς γιατί ενώ πλασάρετε ως gaming τα προϊόντα της είναι αρκετά όμορφα χωρίς πολλά πολλά (ακούτε εκεί στην Logitech?) και αυτή την στιγμή γλυκοκοιτάζω τα Arctis 3/5 και τα HyperX Cloud II.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...