Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δημόσια ειναι υποχρεωτική , αλλα στη πράξη δε προσφέρει και πολλα. Οι εισφορές που πληρώνει ο κόσμος τοσο καιρό , δεν πιάνουν τόπο που λέμε. Βασικά η δημόσια ειναι καλή για διαγνωστικές εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ και φάρμακα. Στο κομμάτι νοσοκομείο άστο δυστυχώς.....

Είναι άλλο να διορθωθει η κακοδιαχείριση και άλλο να μην υπάρχει δημόσια ασφάλιση

Άλλωστε δεν έχει νόημα να το σκεφτόμαστε καν αυτό είμαστε εε και όχι ηπα

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είπα κάπου να μην υπάρχει δημόσια ασφάλιση. Είπα οτι οποίος έχει τα λεφτά, να μην το περνάει στο ντούκου και να επενδύει στην υγεία του.

Τωρα το να διορθωθεί... πολυ αισιόδοξο. Μακάρι.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Είναι άλλο να διορθωθει η κακοδιαχείριση και άλλο να μην υπάρχει δημόσια ασφάλιση

Άλλωστε δεν έχει νόημα να το σκεφτόμαστε καν αυτό είμαστε εε και όχι ηπα

Ξέρεις ποια είναι η ελληνική πραγματικότητα όμως? Πάμε να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την κακοδιαχείριση, full αντιδράσεις από τον εκάστοτε κλάδο για να μην χαθούν προνόμια. Μετριάζονται οι αλλαγές για να μην χαθούν ψήφοι και γίνεται ακόμα χειρότερη η κατάσταση...

Παίζει να μην υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα που πήγε να φτιαχτεί κακοδιαχείριση και να μην υπήρχαν αντιδράσεις. Ακόμα και στο Taxis αντιδρούσαν οι ίδιοι οι εφοριακοί ffs!

Άσχετο αλλά ακόμα θυμάμαι τους κατοίκους του Ψυχικού που είχαν βγει στους δρόμους για να μην γίνουν έργα στον Φάρο (που περνάει από κάτω η Κηφισίας). Τώρα τους χαλάει αυτό που έγινε? Που πρέπει να γίνει αντίστοιχο σε τουλάχιστον άλλα 2 σημεία της Κηφισίας και θα βγουν ΠΑΛΙ μαλάκες στους δρόμους για να γκρινιάξουν!

• Like 2
Δημοσ.

όταν ο άλλος δε θέλει να τον κυβερνάει κανείς που να του λέει ότι είναι μαλάκας όταν είναι μαλάκας (δε το πάω κομματικά για όλους πάει αυτό) , αλλά κάποιος που θέλει να του χαϊδεύει τα αυτιά λέγοντάς του ότι είναι ο περιούσιος λαός ή ότι ανήκει στη περιούσια κοινωνική ομάδα που πρέπει να προστατευθεί σαν κόρη οφθαλμού  και να του κάνει και χαρούλες εις βάρος των άλλων τι περιμένεις να γίνει; θα τρωγόμαστε μέχρι να μη μείνει τίποτα 

• Super Moderators
Δημοσ.

Άρα η πρόταση "να διορθωθεί η κακοδιαχείριση" είναι σχεδόν σαν ευχή, δεν εφαρμόζεται, οπότε τι νόημα έχει να την χρησιμοποιείς? :P

Δημοσ.

γιατί θέλω να ελπίζω ότι έστω και δια της βίας ή της εξαθλίωσης των καιρών θα λογικευτούμε και θα φερθούμε συλλογικά όσο δύσκολο και αν φαίνεται

άμα είναι να χάσω έστω και την ελπίδα ή θα την είχα κάνει για άλλες παραλίες όπως πολλοί ή θα αυτοκτονούσα, τι να σου πω

θέλω να ελπίζω, είμαι άνθρωπος που ελπίζει

Δημοσ.

Το ανησυχητικό  δεν είναι μόνο η κατάσταση των νοσοκομείων,που είναι βέβαια βασικός πυλώνας της ζωής ενός ανθρώπου καθώς διασφαλίζει την καλή υγεία των πολιτών, το ανησυχητικό είναι ότι οι κρίση προώθησε ακραίες απόψεις για τα αυτονόητα δικαιώματα κάθε λαού στον πλανήτη, τα οποία σύμφωνα με αυτές πρέπει να περιστέλλονται(στο όνομα της σωστής δημοσιονομικής λειτουργίας του κράτους.)Λες και αν λειτουργεί το κράτος σωστά δημοσιονομικά αν δεν έχεις δωρεάν υγεία και σε αφήνουν να ψοφάς αν για κάποιο λόγο δεν είσαι προνομιούχος οικονομικά έχει κάποια σημασία.Θα αφήνουμε τον κόσμο να ψοφάει ή να αφήνει την υγεία του να την διαχειρίζεται η κάθε πολυεθνική,ασφαλιστική για να λειτουργεί το κράτος σωστά δημοσιονομικά.Τι λέμε τώρα ρε παιδιά;Ακόμα και τώρα έχουμε υψηλότατο επίπεδο υγείας συγκριτικά με τις περισσότερες χώρες στον πλανήτη εν μέσο κρίσης για ποιον λόγο να αλλάξει τώρα αυτό;

Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν λεφτά. Χωρίς λεφτά δεν έχεις αναλώσιμα. Δεν έχεις προσωπικό. Δεν έχεις συντήρηση. Πως θα υπάρξουν τα δικαιώματα που λες από τι στιγμή που δεν υπάρχουν πόροι; Στο ιδεατό είναι όλα καλά και μαζί σου, να μην πεθαίνει κόσμος τσάμπα. Στη πράξη ισχύουν άλλα όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού εμάς μας φταίει η τρόικα που ζητάει τα εξής εξωφρενικά νεοφιλελεύθερα μέτρα:

1) να πληρώνονται οι ιδιωτικοί πάροχοι υγείας και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην ώρα τους

2) να γίνεται έλεγχος των εξόδων των νοσοκομείων
3) να υπάρχει μηχανοργάνωση και ηλ. συνταγογράφηση

4) να γίνεται έλεγχος για υπερσυνταγογράφηση

• Like 7
Δημοσ.

Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν λεφτά. Χωρίς λεφτά δεν έχεις αναλώσιμα. Δεν έχεις προσωπικό. Δεν έχεις συντήρηση. Πως θα υπάρξουν τα δικαιώματα που λες από τι στιγμή που δεν υπάρχουν πόροι; Στο ιδεατό είναι όλα καλά και μαζί σου, να μην πεθαίνει κόσμος τσάμπα. Στη πράξη ισχύουν άλλα όμως.

Μην το λες αυτο ,υπαρχουν και οι ανθρωποι που νομιζουν πως βρεχει λεφτα η' υπαρχουν τα λεφτοδεντρα .Οτι γενικα υπαρχουν παροχες που δεν εχουν κοστος και οτι σχεδον ολα ειναι τσαμπα .

Η πλακα δεν ειναι αυτη ομως, η πλακα ειναι οτι ειναι πολλοι αυτοι που το πιστευουν αυτο .

• Like 3
Δημοσ.

ποιος μίλησε για τζάμπα; μιλάμε για τα χρήματα των εισφορών όχι για φανταστικά λεφτά

Εσυ εισαι και λογιστης ?

Εχεις μπερδεψει τις πραγματικες εισφορες με τις λογιστικες εγγραφες .

Τελος παντων χιλιοειπωμενα πραγματα εχω βαρεθει ηδη .

Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να καταργηθει  η υποχρεωτικη  "δημοσια" ασφαλεια και να κανει ο καθενας τις επιλογες του .

Δημοσ.

τι ακριβώς έχω μπερδέψει; για ξεμπέρδεψέ το μου

όπως και να έχει μην έχετε τέτοιες ονειρώξεις η δημόσια ασφάλεια σε χώρα της εε δεν καταργείται

στο μόνο που μπορείτε και θα έπρεπε να ελπίζετε είναι βιωσιμότητα 

Δημοσ.

De@th Lord, δεν μας νοιάζουν οι αριθμοί... :P

set_unlimited_money "1"

get_red_bandana

Αφού εμάς μας φταίει η τρόικα που ζητάει τα εξής εξωφρενικά νεοφιλελεύθερα μέτρα:

1) να πληρώνονται οι ιδιωτικοί πάροχοι υγείας και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην ώρα τους

2) να γίνεται έλεγχος των εξόδων των νοσοκομείων

3) να υπάρχει μηχανοργάνωση και ηλ. συνταγογράφηση

4) να γίνεται έλεγχος για υπερσυνταγογράφηση

Βάλε εισαγωγικά θα σε παρεξηγήσουν. Μην γίνεις σαν κ μένα που δε βάζω πλέον επειδή δε με νοιάζει :P

Δημοσ.

τι ακριβώς έχω μπερδέψει; για ξεμπέρδεψέ το μου

όπως και να έχει μην έχετε τέτοιες ονειρώξεις η δημόσια ασφάλεια σε χώρα της εε δεν καταργείται

στο μόνο που μπορείτε και θα έπρεπε να ελπίζετε είναι βιωσιμότητα 

Εγω προσωπικα δεν εχω καμμια ονειρωξη, μιλησα για καταργηση της υποχρεωτικης  δημοσιας (μου αρεσει που το υπογραμμισα κιολας ) οχι γενικα καταργηση της δημοσιας  . Αλλωστε εχω  και  ιδιωτικη ασφαλεια εδω και πολλα χρονια  .

Εσεις στοιβαζεστε σαν τα ζωα στα δημοσια νοσοκομεια οταν χρειαστειτε νοσηλεια  και κατω απο αναξιοπρεπεις συνθηκες .

Τις ονειρωξεις μαλλον εσεις τις εχετε, που ελπιζετε σε καλυτερες συνθηκες και βιωσιμοτητα του συστηματος .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...