braxamiotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Στα νοσοκομεία γίνονται προσλήψεις από κάτι ξεχασμένες προκηρύξεις του 1997... Αυτες ειναι διοικητικο προσωπικο.
Dannie Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Οχι η κατασταση δεν ειναι καλη καθολου καλη και οχι τωρα λογω κρισης αλλα εδω και παρα πολλα χρονια. Καταρχας οταν ενας γιατρος κανει σωστα την δουλεια του νιωθεις τοση χαρα και υποχρεωση που απλα δειχνει οτι ειναι η εξαιρεση η πλειοψηφια ειναι μην πω τι.Γιατι δεν μιλατε για τα φακελακια που συνεχιζουν και οποιον πιανουν απο τους εκατονταδες και τον στελνουν στο πειθαρχικο τον καλυπτει η υπολοιπη μαφια οπως γινεται σε ολο το δημοσιο. Θα επρεπε να υπαρχουν καμερες μεσα στα ιατρεια και οποιος πιανεται με φακελακι να μην μπορει να ξαναδουλεψει στο δημοσιο ετσι και αλλιως υπαρχουν δεκαδες γιατροι ετοιμοι να προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες απλα αναγκαζονται να φυγουν εξω. Το πιο σοβαρο πραγμα ειναι η υγεια του ανθρωπου και οταν εχει προβλημα γινεται πιο ευαλωτος και αντι να μπορει να βρει μια ακρη να ταλαιπωρειται απο καρκινωματα του ελληνικου συτηματος υγειας που οσα παιρνουν σε φακελακια να τα δωσουν σε συναδελφους τους. Το κρατος θα επρεπε πρωτα να κοιταξει την υγεια αλλα οταν βουλευτες εχουν συμφεροντα με ιδιωτικες κλινικες βρωμαει η κατασταση.Σαφως δεν αμοιβονται οσο θα επρεπε οι περισσοτεροι που ασχολουνται με την υγεια ειδικα οι γιατροι οποτε δωστε καλους μισθους αλλα οταν ξεφευγουν στειλτε τους σπιτι τους. Τωρα για τα κτηρια αλλα ειναι χαλια αλλα μετρια αλλα παραδειγμα(ωνασειο). Ειναι μια δυσκολη δουλεια και οσο περναει ο χρονος δεν τους ακουμπα ο πονος του αλλου γιαυτους ειναι πλεον καθημερινοτητα οποτε ευκολα προχωρουν και στο σταδιο του να παρω φακελακι και ας βλεπω οτι μπορει και να μην εχεις. Σε σοβαρα προβληματα υγειας αν δεν εχεις λεφτα η γνωστους την πατησες(αν εισαι τοσο τυχερος και την βγαλεις θασαι στις εξαιρεσεις). Συγγνωμη για το υφος μου αλλα εχω δει ανθρωπους με καρκινους και αλλες σοβαρες αρρωστιες να αντιμετωπιζονατι σαν σκουπιδια επειδη δεν εχουν να δωσουν η ετυχε να μην εχουν γνωστους(στον κυκλο των γιατρων).Η καθυστερηση σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει να ειναι η χαριστικη μαχαιρια για την υγεια τους. Καμια κυβερνηση δεν ασχοληθηκε σοβαρα με την υγεια(να πεις με τι ασχοληθηκαν εδω μας χρεοκοπησαν).ΑΝΙΚΑΝΟΙ! 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το ανησυχητικό δεν είναι μόνο η κατάσταση των νοσοκομείων,που είναι βέβαια βασικός πυλώνας της ζωής ενός ανθρώπου καθώς διασφαλίζει την καλή υγεία των πολιτών, το ανησυχητικό είναι ότι οι κρίση προώθησε ακραίες απόψεις για τα αυτονόητα δικαιώματα κάθε λαού στον πλανήτη, τα οποία σύμφωνα με αυτές πρέπει να περιστέλλονται(στο όνομα της σωστής δημοσιονομικής λειτουργίας του κράτους.)Λες και αν λειτουργεί το κράτος σωστά δημοσιονομικά αν δεν έχεις δωρεάν υγεία και σε αφήνουν να ψοφάς αν για κάποιο λόγο δεν είσαι προνομιούχος οικονομικά έχει κάποια σημασία.Θα αφήνουμε τον κόσμο να ψοφάει ή να αφήνει την υγεία του να την διαχειρίζεται η κάθε πολυεθνική,ασφαλιστική για να λειτουργεί το κράτος σωστά δημοσιονομικά.Τι λέμε τώρα ρε παιδιά;Ακόμα και τώρα έχουμε υψηλότατο επίπεδο υγείας συγκριτικά με τις περισσότερες χώρες στον πλανήτη εν μέσο κρίσης για ποιον λόγο να αλλάξει τώρα αυτό; Δεν ειναι δωρεαν ομως η υγεια. Επειδη δεν πληρωνουμε εκεινη την ωρα νομιζουμε οτι ειναι δωρεαν. Στην πραγματικοτητα ο καθε ενας την εχει χρυσοπληρωσει και οχι μονο αυτο, αλλα αναγκαζεται να πληρωνει και ιδιωτες γιατρους για να κανει τη δουλεια του, η κρατικη ασφαλεια ειναι για τα σκουπιδια. Ενας γονιος με αρρωστο παιδι θα αναγκασει να σκασει 50αρικο στον παιδιατρο γιατι αν παει στο Παιδων θα το δουν μεθαυριο (αφου εχει ενα τσουρμο γυφτους που δεν εχουν πληρωσει ουτε ευρω) κι αφου εχει κινδυνεψει να κολλησει καμια 10αρια ασθενειες ακομα. Προαιρετικη ασφαλιση στο Δημοσιο και εισιτηριο στα νοσοκομεια για οσους δεν ειναι ασφαλισμενοι. Οχι μεγαλο, ισα να μην πανε για χαβαλε. Οποιος εργαζομενος θελει ασφαλιζεται στο κρατος οποιος θελει ασφαλιζεται σε ιδιωτη και οι ιδιωτικες πληρωνουν το λογαριασμο που βγαζει το κρατος μετα την εκαστοτε νοσηλεια. 1
skiabox Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οχι η κατασταση δεν ειναι καλη καθολου καλη και οχι τωρα λογω κρισης αλλα εδω και παρα πολλα χρονια. Καταρχας οταν ενας γιατρος κανει σωστα την δουλεια του νιωθεις τοση χαρα και υποχρεωση που απλα δειχνει οτι ειναι η εξαιρεση η πλειοψηφια ειναι μην πω τι.Γιατι δεν μιλατε για τα φακελακια που συνεχιζουν και οποιον πιανουν απο τους εκατονταδες και τον στελνουν στο πειθαρχικο τον καλυπτει η υπολοιπη μαφια οπως γινεται σε ολο το δημοσιο. Θα επρεπε να υπαρχουν καμερες μεσα στα ιατρεια και οποιος πιανεται με φακελακι να μην μπορει να ξαναδουλεψει στο δημοσιο ετσι και αλλιως υπαρχουν δεκαδες γιατροι ετοιμοι να προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες απλα αναγκαζονται να φυγουν εξω. Το πιο σοβαρο πραγμα ειναι η υγεια του ανθρωπου και οταν εχει προβλημα γινεται πιο ευαλωτος και αντι να μπορει να βρει μια ακρη να ταλαιπωρειται απο καρκινωματα του ελληνικου συτηματος υγειας που οσα παιρνουν σε φακελακια να τα δωσουν σε συναδελφους τους. Το κρατος θα επρεπε πρωτα να κοιταξει την υγεια αλλα οταν βουλευτες εχουν συμφεροντα με ιδιωτικες κλινικες βρωμαει η κατασταση.Σαφως δεν αμοιβονται οσο θα επρεπε οι περισσοτεροι που ασχολουνται με την υγεια ειδικα οι γιατροι οποτε δωστε καλους μισθους αλλα οταν ξεφευγουν στειλτε τους σπιτι τους. Τωρα για τα κτηρια αλλα ειναι χαλια αλλα μετρια αλλα παραδειγμα(ωνασειο). Ειναι μια δυσκολη δουλεια και οσο περναει ο χρονος δεν τους ακουμπα ο πονος του αλλου γιαυτους ειναι πλεον καθημερινοτητα οποτε ευκολα προχωρουν και στο σταδιο του να παρω φακελακι και ας βλεπω οτι μπορει και να μην εχεις. Σε σοβαρα προβληματα υγειας αν δεν εχεις λεφτα η γνωστους την πατησες(αν εισαι τοσο τυχερος και την βγαλεις θασαι στις εξαιρεσεις). Συγγνωμη για το υφος μου αλλα εχω δει ανθρωπους με καρκινους και αλλες σοβαρες αρρωστιες να αντιμετωπιζονατι σαν σκουπιδια επειδη δεν εχουν να δωσουν η ετυχε να μην εχουν γνωστους(στον κυκλο των γιατρων).Η καθυστερηση σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει να ειναι η χαριστικη μαχαιρια για την υγεια τους. Καμια κυβερνηση δεν ασχοληθηκε σοβαρα με την υγεια(να πεις με τι ασχοληθηκαν εδω μας χρεοκοπησαν).ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Εσύ καλά τα λες αλλά όπως βλέπεις από τις απαντήσεις κυριαρχεί η σαπίλα και δε θέλει κανείς να αλλάξει τίποτα.
pontez2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Όπως είπα, δυνατότητα επιλογής. Όποιος θέλει ιδιωτικό, όποιος θέλει δημόσιο... Kαι άμα το ιδιωτικό δε μπορεί, ας σε στειλει στο δημόσιο. Αν δε κάνουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ επενδυσεις κάποιοι και όχι του κ... τα πάντα θα καταλήγουν στο δημόσιο. Υπάρχουν σαφώς νοσοκομεία, με εξαιρετικά μηχανήματα και εξαιρετικό προσωπικό, αλλά ειναι λίγα. Ενα ιδιωτικό νοσοκομείο πρέπει να μπορει να αντιμετωπίσει τα πάντα. Τα πάντα! Οχι να λειτουργει ως ξενοδοχείο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μπορεί ας πούμε το Υγεία?
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ελα ντε, το δε μπορει να αντιμετωπισει ας πουμε το υγεια ή το ιατρικο;
logistoulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 δεν έχετε ακούσει να στέλνουν περιπτώσεις από ιδιωτικά σε δημόσια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Από ποια ιδιωτικά όμως?
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγω εχω ακουσει αλλα για λογους οικονομικους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγω εχω ακουσει αλλα για λογους οικονομικους. Άτομα που είχαν ιδιωτική ασφάλιση όμως?
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Όχι... εντάξει δε θεωρώ περίεργο κάποιο δημόσιο νοσοκομείο να έχει μια ιδιαίτερη ειδίκευση ή ενα ιδιαίτερο μηχάνημα που να μην έχει ενα ιδιωτικό. Πχ στον Ευάγγελισμο ο υπάρχει ένας χειρουργός τρομερός στις μεταμοσχεύσεις. Αυτο δεν αναιρεί το τι προσφέρουν τα ιδιωτικά... πχ γνωστή μου με όγκο στον εγκέφαλο αντιμετωπιστηκε άριστα στο Υγεία, το ιατρικό έχει πολλούς καταξιωμένους επιστήμονες , στο μετροπολιταν νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου στη μοναδική κλινική ονείρων αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων.. Δε νομίζω οτι υστερούν κάπου τα ιδιωτικά συνολικά, και θεωρώ μονόδρομο την ύπαρξη ιδιωτικής ασφάλισης. Τα δημόσια έχουν κάποιους εξαιρετικούς επιστήμονες αλλα τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα. 1
logistoulis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δε νομίζω οτι υστερούν κάπου τα ιδιωτικά συνολικά, και θεωρώ μονόδρομο την ύπαρξη ιδιωτικής ασφάλισης. καλά κάνεις και το θεωρείς για αυτούς που την επιθυμούν συμπληρωματικά όμως της υποχρεωτικής δημόσιας
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Η δημόσια ειναι υποχρεωτική , αλλα στη πράξη δε προσφέρει και πολλα. Οι εισφορές που πληρώνει ο κόσμος τοσο καιρό , δεν πιάνουν τόπο που λέμε. Βασικά η δημόσια ειναι καλή για διαγνωστικές εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ και φάρμακα. Στο κομμάτι νοσοκομείο άστο δυστυχώς..... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Όχι... Δεν παράλογο τότε... Δε νομίζω οτι υστερούν κάπου τα ιδιωτικά συνολικά, και θεωρώ μονόδρομο την ύπαρξη ιδιωτικής ασφάλισης. Η οποία καλύπτει και δημόσια νοσοκομεία, όχι μόνο ιδιωτικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα