dionisis1925 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ε; το να περιμένω τις εξετάσεις αίματος από τις 3 μέχρι τις 7 γιατί η άλλη που κάνει τις εξετάσεις στο μηχάνημα κοιμόταν για δεύτερη φορά φταίει το κράτος? Οι Γενικές εξετάσεις αίματος για να βγουν θέλουν 2-2:30 ώρες τουλάχιστον και στέλνονται από τα εργαστήρια στα εξωτερικά ιατρεία,εσύ τώρα άμα μπορείς να δουλεύεις 48 ώρες Non stop με τον ίδιο ρυθμό..χαραμίζεσαι..και δεν δικαιολογώ την συγκεκριμένη υπάλληλο δεν ήμουνα μπροστά δεν ξέρω τι έγινε..τα νοσοκομεία έχουν ελλείψεις σε σοβαρές ειδικότητες και έχουν υπάλληλους σε άχρηστες ειδικότητες..και μάντεψε ποιος τους διόρισε.. Να ακούς και τις γνώμες από ανθρώπους που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν είναι κακό..αλλά μου θυμίζεις ακριβώς αυτά που κράζω.. 2
vasilissouvlaki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Οι Γενικές εξετάσεις αίματος για να βγουν θέλουν 2-2:30 ώρες τουλάχιστον και στέλνονται από τα εργαστήρια στα εξωτερικά ιατρεία,εσύ τώρα άμα μπορείς να δουλεύεις 48 ώρες Non stop με τον ίδιο ρυθμό..χαραμίζεσαι..και δεν δικαιολογώ την συγκεκριμένη υπάλληλο δεν ήμουνα μπροστά δεν ξέρω τι έγινε..τα νοσοκομεία έχουν ελλείψεις σε σοβαρές ειδικότητες και έχουν υπάλληλους σε άχρηστες ειδικότητες..και μάντεψε ποιος τους διόρισε.. Να ακούς και τις γνώμες από ανθρώπους που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν είναι κακό..αλλά μου θυμίζεις ακριβώς αυτά που κράζω.. Εγώ δεν είπα τίποτα για τα άτομα που δουλεύουν αλλά όχι και ότι όλοι εκεί μέσα είναι διαμάντια. Στα επείγοντα τους παραδέχομαι και μπράβο τους. 1
dionisis1925 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν είπα τίποτα για τα άτομα που δουλεύουν αλλά όχι και ότι όλοι εκεί μέσα είναι διαμάντια. Στα επείγοντα τους παραδέχομαι και μπράβο τους. Στα λόγια μου έρχεσαι..υπάρχουν πολλοί άχρηστοι σε Διοικητικές θέσεις και εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη βλέπεις ανθρώπους να κλείνουν 48ωρα στα νοσοκομεία..το βαθύ Πασοκ και η ΝΔ έχουν ευθύνες που η υγεία έχει καταντήσει έτσι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς από τα χρήματα που δίνει ο κόσμος για ασφάλιση υγείας λίγα πάνε σε αυτή, τα περισσότερα καλύπτουν άλλες τρύπες... Αν υπήρχε επιλογή να έπαιρνε ο κόσμος στα χέρια του αυτά τα χρήματα και να διάλεγε που θα τα δώσει, πχ με ιδιωτική ασφάλιση θα ήταν μέρα με νύχτα... 4
anwnymh29 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Για τα ανυπαρκτα σεντονια,γαζες,συριγγες και διαφορα δεν ευθυνεται ουτε ο γιατρος,ουτε οι νοσηλευτες.Για το ανυπαρκτο προσωπικο επισης δεν φταινε.Βεβαια μονο εκεινοι την πληρωνουν,με βρισιες ενιοτε και με χειροδικιες απο συνοδους ασθενων κυριως. Ο Ελληναρας λοιπον που ειναι απαθεστατος και αδιαφορος στα παντα,καταλαβαινει οτι υπαρχει προβλημα στο ΕΣΥ οταν χρειαστει να μπει στο νοσοκομειο..εκει αρχιζει και φερεται σαν ντιβα.Θελω να εξεταστω ΤΩΡΑ και ας γινεται της μουρλης στα επειγοντα απο σοβαρα περιστατικα,αν ειναι στην κλινικη θελω να μου βγαλεις τον ορο που τελειωσε ΤΩΡΑ και ας τρεχει η νοσηλευτρια για 35-40 ατομα μονη!Ολα αυτα βεβαια με τα αναλογα βρισιδια..Αν τυχον και κοιμηθει κανενας γιατρος το βραδυ??Ντροπη του και αισχος του!Οταν ερχεται ο πολιτικος να πει τα χρονια πολλα,μερες τετοιες πχ θα του φιλησουν το χερι για να μην πω τιποτε αλλο. Αυτη ειναι η αληθεια..απο εκει και περα ευθυνες εχουν οι καρεκλοκενταυροι των νοσοκομειων,διοικητες,τομεαρχες,διευθυνουσες..αυτοι ναι!Διοτι και εχουν βολεψει την κωλαρα τους στην καρεκλα της εξουσιας με κατι χιλιαρικα μισθο και δεν τους ενδιαφερει τι συμβαινει στο νοσοκομειο που διοικουν και δεν διεκδικουν απο την εκαστοτε κυβερνηση αυτα που οφειλει να εχει καθε νοσοκομειο.Τους ενωνει η ομερτα της μασας. 6
DDevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 αυτο συν οτι οι λιγοι που εχουν φιλοτιμο τρεχουν σαν παλαβοι για τους υπολοιπους που φερονται σα ζωα και ξυνονται γιατι εχει κοψει η μασα και το φακελακι, φυσικα τη ταλαιπωρια τη πληρωνει ο ασθενης που δε σου φταιει σε τιποτα. οι δε επιμελητες, με υφος 10 καρδιναλιων που αμα γουσταρουν σου μιλανε. πρεπει να εισαι στο παρακαλετο για να μαθεις τι θα γινει με τον ανθρωπο σου. δυστυχως, εκτος απο μερικα φιλοτιμα παιδια, εχει ξεμεινει πολλη λερα, της μασας και της αρπαχτης. respect στο προσωπικο των ασθενοφορων και στους οδηγους, οποτε χρειαστηκαμε (πολλες φορες δυστυχως) εκαναν ο,τι καλυτερο μπορουσαν απο και και περα, οποιος εχει και μπορει, παει σε ιδιωτικο.. Δυστυχως ετσι είναι. Φιλοτιμοι Vs Καβάτζες Ο Φιλότιμος θα κανει ότι μπορει να σε εξυπηρετησει , ο καβατζοπουστας θα κάνει τα λιγοτερα που μπορει να κάνει ένας υπάλληλος. Ισα ισα για να δικαιολογει την θέση του. Ποτε θα υλοποιηθεί η απαιτηση της Τροϊκας? απαράδεκτος υπάλληλος με τρεις αρνητικες αξιολογήσεις απολυεται. Τοσα φιλοτιμα άνεργα παιδια περιμένουν απεξω γιατι να κρατάνε έναν άχρηστο τεμπέλη? Οι Γενικές εξετάσεις αίματος για να βγουν θέλουν 2-2:30 ώρες τουλάχιστον και στέλνονται από τα εργαστήρια στα εξωτερικά ιατρεία,εσύ τώρα άμα μπορείς να δουλεύεις 48 ώρες Non stop με τον ίδιο ρυθμό..χαραμίζεσαι..και δεν δικαιολογώ την συγκεκριμένη υπάλληλο δεν ήμουνα μπροστά δεν ξέρω τι έγινε..τα νοσοκομεία έχουν ελλείψεις σε σοβαρές ειδικότητες και έχουν υπάλληλους σε άχρηστες ειδικότητες..και μάντεψε ποιος τους διόρισε.. Να ακούς και τις γνώμες από ανθρώπους που εργάζονται σε νοσοκομεία δεν είναι κακό..αλλά μου θυμίζεις ακριβώς αυτά που κράζω.. Οντως? δεν το ήξερα αυτό. Οποτε τους διορισαν για ρουσφετι ενώ δεν χρειάζονται. Σου λεει θα φτιάξω κομματικο πυρήνα ψηφοφορων να με ψηφιζουν να τρωώ καλά εγω και ας τρώνε και αυτοι κανα ξεροκοματο γιατι βεβαια οι μισθοι που παιρνουν οι βουλευτες και που επαιρναν τοσα χρονια δεν έχουν καμια σχέση εστω και με το 2 χιλιαρο που παιρνει κάποιος κηφήνας στο δημοσιο. Ο άλλος βγηκε ότι εχει 6 ακινητα τωρα με τα ποθεν εσχες. Θα τους έχω ευχαριστημένους για να με ψηφιζουν και πως θα τους έχω? δημοσιάρα - όχι πολλες ευθύνες ... όχι τρελη δουλεια και να και ο καλος μισθος το μήνα. Γιατι μην μου πει κανεις ότι εκεινος που παιρνει 2 χιλιάρικα στο δημοσιο τα αξιζει κιολας. Κάποιοι ισως οι περισσοτεροι όχι όμως. 2 η ώρα είναι σπιτι τους. Το χαϊλικι με τα λιγοτερα ηταν και το ονειρο του Έλληνα μετα τους εμφυλιους και τους πολεμους παλιοτερα. Στα λόγια μου έρχεσαι..υπάρχουν πολλοί άχρηστοι σε Διοικητικές θέσεις και εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη βλέπεις ανθρώπους να κλείνουν 48ωρα στα νοσοκομεία..το βαθύ Πασοκ και η ΝΔ έχουν ευθύνες που η υγεία έχει καταντήσει έτσι. Για τα ανυπαρκτα σεντονια,γαζες,συριγγες και διαφορα δεν ευθυνεται ουτε ο γιατρος,ουτε οι νοσηλευτες.Για το ανυπαρκτο προσωπικο επισης δεν φταινε.Βεβαια μονο εκεινοι την πληρωνουν,με βρισιες ενιοτε και με χειροδικιες απο συνοδους ασθενων κυριως. Ο Ελληναρας λοιπον που ειναι απαθεστατος και αδιαφορος στα παντα,καταλαβαινει οτι υπαρχει προβλημα στο ΕΣΥ οταν χρειαστει να μπει στο νοσοκομειο..εκει αρχιζει και φερεται σαν ντιβα.Θελω να εξεταστω ΤΩΡΑ και ας γινεται της μουρλης στα επειγοντα απο σοβαρα περιστατικα,αν ειναι στην κλινικη θελω να μου βγαλεις τον ορο που τελειωσε ΤΩΡΑ και ας τρεχει η νοσηλευτρια για 35-40 ατομα μονη!Ολα αυτα βεβαια με τα αναλογα βρισιδια..Αν τυχον και κοιμηθει κανενας γιατρος το βραδυ??Ντροπη του και αισχος του!Οταν ερχεται ο πολιτικος να πει τα χρονια πολλα,μερες τετοιες πχ θα του φιλησουν το χερι για να μην πω τιποτε αλλο. Αυτη ειναι η αληθεια..απο εκει και περα ευθυνες εχουν οι καρεκλοκενταυροι των νοσοκομειων,διοικητες,τομεαρχες,διευθυνουσες..αυτοι ναι!Διοτι και εχουν βολεψει την κωλαρα τους στην καρεκλα της εξουσιας με κατι χιλιαρικα μισθο και δεν τους ενδιαφερει τι συμβαινει στο νοσοκομειο που διοικουν και δεν διεκδικουν απο την εκαστοτε κυβερνηση αυτα που οφειλει να εχει καθε νοσοκομειο.Τους ενωνει η ομερτα της μασας. Στα επειγοντα ξέρεις γιατι πάει καποιος? διοτι όταν πάρει τηλεφωνο να κλεισει ραντεβού του λενε πχ σε 3 μηνες. Οποτε λογικο να τρελαθεί. Κανονικα τα κονδυλια που πηρανε έπρεπε να τα κάνουν νοσοκομεια και άλλα και να βάλουν και ιδιωτικούς μέσα να δουλευουν ή να τα δώσουν σε ιδιωτες για να ανοιξουν θέσεις εργασιας. Αλλα αυτά τα λενε μονο προεκλογικα για να τσιμπησουν κανα ψηφαλάκι. Στη πράξη είναι μπουχέσες. Αχρηστοι ολοι τους τωρα ετοιμάζεται ο κουλης να αναλαβει την οικογενειοκρατια τους μεσα μακαρι να έφευγαν ολοι τους όπως είναι ΟΛΟΙ όμως .... ολο το σκυλολοϊ και να ερχοταν ένας ανεξάρτητος τεχνοκράτης με το επιτελειο του να αναλάβει την διακυβερνηση της χώρας. είναι ΟΛΟΙ για τα πανηγυρια ... ΚΝΕ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ βεβαια Χρυση Αυγη. Αλλοι τραμπούκοι από εκει. 2
dionisis1925 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ναι...διορισμοί δεκαετίες 80-90 αβέρτα και άχρηστες..μόνο και μόνο για το ρουσφέτι.. 2
DDevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ναι...διορισμοί δεκαετίες 80-90 αβέρτα και άχρηστες..μόνο και μόνο για το ρουσφέτι.. Εγω θα ψηφιζα να φυγουν ολοι πάντως. Οι πολιτικοι και να έρθουν ξένοι τεχνοκράτες οι οποιοι θα πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους για την διακυβέρνηση της χώρας. Που στο περιπου ετσι εχει γινει τωρα ουσιαστικα οι κυβερνησεις αυτές είναι υπαλληλάκια και εντολοδόχοι των ξένων.
anwnymh29 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα κομματοποιησω την κουβεντα διοτι συμφωνω μαζι σου,ολοι τους ειναι για τα μπαζα.Ετσι και αλλιως τα νοσοκομεια υπεφεραν και πριν τα μνημονια.Ποτε δεν ειχαν επαρκες προσωπικο,παντα προβληματικα ηταν. Οσον αφορα τωρα τα επειγοντα που λες,δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση το "εδω και τωρα" επειδη εχεις ενα επιμονο βηχαλακι,θα κανεις υπομονη και θα περιμενεις διοτι μεσα μπορει να υπαρχει ενα σοβαρο τροχαιο,ενα πνευμονικο οιδημα κλπ..Πρεπει να μαθουμε να ειμαστε και λιγο ανθρωποι.Ειναι μεγαλη η συζητηση πιστεψε με..το ποιντ ειναι ενα..ναι καταλαβαινω τον θυμο αλλα να τον ξεσπαμε εκει που πρεπει και οχι στα θυματα του καθε φαταουλα υπουργου. Α!!δεν ξερω ποιους λες τεμπεληδες ακριβως..γιατρους?νοσηλευτες?Με σιγουρια σου λεω,οτι και να ηθελε κανεις να τεμπελιασει ή να πλεξει οπως ειπε ο υπουργος δεν θα μπορουσε!Ειναι μια δουλεια που γινεται μονιμως της μουρλης 4
DDevil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ναι συμφωνοι σχετικα με το ότι μέσα μπορει να υπάρχει ένα σοβαροτερο περιστατικο δεν αντιλέγω. Της μουρλής μπορει να γινεται αλλα κάποιοι είναι τοσο γαϊδουρια που φορτώνουν τη δουλειά στους άλλους και πες μου τωρα εσυ τι θα τους κανεις? και προϊστάμενος τους να ησουν θα τους κάνει ΕΔΕ? που? στο νοσοκομειο? να ησουν σε κανα στρατο αντε πες κάπως να σε ακουσει ο καβατζας και να μαζευτεί λιγο αλλα σε πολιτικο προσωπικο???? οι προϊστάμενοι είναι διακοσμητικοι να ξέρεις τους γράφεις ανετα ο άλλος στα @@ του διοτι ξέρει πως δεν μπορουν να τον κουνησουν επειδή είναι βυσμα και αυτος. Δεν είναι ιδιωτικη επιχειρηση να σου πει ο προϊστάμενος ... ακου φιλε αμα δεν μαζευτείς θα περάσεις από το λογιστηριο. Στο δημοσιο οι παλεουρες που κακομάθανε παιζουν μπάλα αλλιως και οι νέοι τρέχουν αυτή είναι η νοοτροπια. Εγω είμαι παλιος θα βγω συνταξη δεν θα δουλεψω τοσο ας δουλέψει ο νέος να βγαλει το φιδι από την τρυπα. Και στη χειροτερη να τους διώξουν από το ποστο που είναι και να τους πάνε σε ένα άλλο καβατζοποστο να μην τους ενοχλεί και να μην ενοχλουν κανεναν ... δηλαδή θα τους βγει και σε καλο. Ασε τα ξέρω τα εχω δει. Το ότι εξω γινεται της μουρλης δεν είναι υποχρεωτικο ότι σε ένα νοσοκομειο είναι 10 άτομα πχ και θα δουλευουν και οι 10 οι 5 θα τρέχουν οι αλλοι 5 θα ξυνονται και θα φιδιάζουν. Και από το να κάτσεις να τσακωνεσαι συνεχεια μαζι τους θα πεις τους γράφω και κοιτάζω πως θα βγαλω σημερα την βάρδια. Δεν ξέρεις για τι κοπροσκυλα μιλαμε. Ποσες φορές εχω δει εγω προσωπικο να τρεχει και άλλοι να κάθονται στη γωνια να καπνιζουν και να μιλάνε στο κινητο. Εδώ τωρα άσχετο παράδειγμα με το νοσοκομειο αλλα σχετικο με τα αλλα ημουν σε σουπερ μάρκετ περιμεναν στην ουρα 20 άτομα στα τυρια και ηταν 3 υπαλληλοι η μια έφτιαχνε τα τυρια η άλλη εξυπηρετουσε και η τριτη έπιασε την σφουγγαριστρα να δειξει ότι κάνει δουλεια. Καλα ρε παιδια λεω κανα άτομο να εξυπηρετησει το κοσμο να μην περιμένουμε δεν υπάρχει? και τοτε άφησε τη σκουπα και ηρθε να μας εξυπηρετησει. Φαντασου στο δημοσιο τι γινεται. Που δεν είναι ιδιώτης ο διευθυντης να τους σκατώσει να μαζευτουν.
anwnymh29 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι οι μισοι συναδελφοι μου την παλευουν με χαπια.. Αυτο το "δημοσιος υπαλληλος" ας μην τσουβαλιαζει τους παντες ή την καθε υπηρεσια. Στα νοσοκομεια δημοσιοι υπηρετες ειναι και για να στα λεω σημαινει οτι τα ξερω εκ των εσω. Θα ηθελα να δεις μια βαρδια ενος νοσηλευτη.Θα ηθελα να σκεφτεις τον εαυτο σου νοερα ως νοσηλευτη που εχει 40 ατομα στην πλατη του.Θα μου πεις επιλογη σου ηταν αυτη η δουλεια,ναι η δουλεια ηταν επιλογη μου οχι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ συνθηκες. 2
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Πείτε τι γνώμη έχετε για τα νοσοκομεία μας; Εγώ τα θεορω άθλια. Ότι δώσεις (ψηφίσεις) θα πάρεις. +1000 Τα βλεπω πολλα χρονια απο μεσα. Εδω μερικοι εκλεβαν φατσα φορα, δεν τους ενοιαζε τιποτα: γιατροι εκλεβαν ρομπες, νοσοκομες εκλεβαν συριγγες, καθαριστες εκλεβαν χαρτια τουαλετας, ασθενεις εκλεβαν κουβερτες και σεντονια...τι να λεμε τωρα. Και φυσικά ειχε γινει χαμος οταν ο προϊστάμενος εποπτειας ειχε πει να μπουν καμερες σε αποθηκες κλπ. Αυτη ειναι η θλιβερη πραγματικοτητα..μερικοι κανουν καλη δουλεια αλλα τους τρωει ο υπολοιπος βουρκος γυρω τους. Μα δεν υπήρχε ποτέ βούληση στα 200 χρόνια νεότερης ιστορίας να κυβερνηθούμε μόνοι μας. Βασικά πιστεύω ότι θα εξαφανισθεί το ελληνικό έθνος. Όταν δεν μπορούν να συνεννοηθούν πάνω από 2 άτομα για μια κοινή πορεία πάνω σε κάτι που θα ευνοεί το γενικό καλό, είναι φυσιολογικό να διαλυθεί ένα τέτοιο σύνολο που το μόνο κοινό που έχει είναι ότι γεννήθηκε στον ίδιο χώρο. Εγω θα ψηφιζα να φυγουν ολοι πάντως. Οι πολιτικοι και να έρθουν ξένοι τεχνοκράτες οι οποιοι θα πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους για την διακυβέρνηση της χώρας. Που στο περιπου ετσι εχει γινει τωρα ουσιαστικα οι κυβερνησεις αυτές είναι υπαλληλάκια και εντολοδόχοι των ξένων. Καθόλου έτσι δεν έχει γίνει. Ούτε μισή μεταρρύθμιση δεν έχει γίνει όσο είμαστε στα μνημόνια.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Να μην σε φέρει η ανάγκη να πας, ειδικά της Αθήνας. Που να δεις της Λάρισας το Γενικό. Σαν να έχει ξεκινήσει σύρραξη είναι σε κάθε εφημερία...
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Ναι συμφωνοι σχετικα με το ότι μέσα μπορει να υπάρχει ένα σοβαροτερο περιστατικο δεν αντιλέγω. Της μουρλής μπορει να γινεται αλλα κάποιοι είναι τοσο γαϊδουρια που φορτώνουν τη δουλειά στους άλλους και πες μου τωρα εσυ τι θα τους κανεις? και προϊστάμενος τους να ησουν θα τους κάνει ΕΔΕ? που? στο νοσοκομειο? να ησουν σε κανα στρατο αντε πες κάπως να σε ακουσει ο καβατζας και να μαζευτεί λιγο αλλα σε πολιτικο προσωπικο???? οι προϊστάμενοι είναι διακοσμητικοι να ξέρεις τους γράφεις ανετα ο άλλος στα @@ του διοτι ξέρει πως δεν μπορουν να τον κουνησουν επειδή είναι βυσμα και αυτος. Δεν είναι ιδιωτικη επιχειρηση να σου πει ο προϊστάμενος ... ακου φιλε αμα δεν μαζευτείς θα περάσεις από το λογιστηριο. Στο δημοσιο οι παλεουρες που κακομάθανε παιζουν μπάλα αλλιως και οι νέοι τρέχουν αυτή είναι η νοοτροπια. Εγω είμαι παλιος θα βγω συνταξη δεν θα δουλεψω τοσο ας δουλέψει ο νέος να βγαλει το φιδι από την τρυπα. Και στη χειροτερη να τους διώξουν από το ποστο που είναι και να τους πάνε σε ένα άλλο καβατζοποστο να μην τους ενοχλεί και να μην ενοχλουν κανεναν ... δηλαδή θα τους βγει και σε καλο. Ασε τα ξέρω τα εχω δει. Το ότι εξω γινεται της μουρλης δεν είναι υποχρεωτικο ότι σε ένα νοσοκομειο είναι 10 άτομα πχ και θα δουλευουν και οι 10 οι 5 θα τρέχουν οι αλλοι 5 θα ξυνονται και θα φιδιάζουν. Και από το να κάτσεις να τσακωνεσαι συνεχεια μαζι τους θα πεις τους γράφω και κοιτάζω πως θα βγαλω σημερα την βάρδια. Δεν ξέρεις για τι κοπροσκυλα μιλαμε. Ποσες φορές εχω δει εγω προσωπικο να τρεχει και άλλοι να κάθονται στη γωνια να καπνιζουν και να μιλάνε στο κινητο. Εδώ τωρα άσχετο παράδειγμα με το νοσοκομειο αλλα σχετικο με τα αλλα ημουν σε σουπερ μάρκετ περιμεναν στην ουρα 20 άτομα στα τυρια και ηταν 3 υπαλληλοι η μια έφτιαχνε τα τυρια η άλλη εξυπηρετουσε και η τριτη έπιασε την σφουγγαριστρα να δειξει ότι κάνει δουλεια. Καλα ρε παιδια λεω κανα άτομο να εξυπηρετησει το κοσμο να μην περιμένουμε δεν υπάρχει? και τοτε άφησε τη σκουπα και ηρθε να μας εξυπηρετησει. Φαντασου στο δημοσιο τι γινεται. Που δεν είναι ιδιώτης ο διευθυντης να τους σκατώσει να μαζευτουν. Τέτοια δικαιώματα υπέρ κάποιου είχαμε να δούμε από την αρχαία Αίγυπτο με τους Φαραώ! Με την μονιμότητα είναι σα να παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν λεφτόδενδρα. Είναι το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Που να δεις της Λάρισας το Γενικό. Σαν να έχει ξεκινήσει σύρραξη είναι σε κάθε εφημερία... Το είδα πρόσφατα. Και λίγα λες. Αλλά αφού αυτό θέλει ο κόσμος δε μπορείς να κάνει κάτι. Εκτός αν μεταναστεύσεις.
logistoulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς από τα χρήματα που δίνει ο κόσμος για ασφάλιση υγείας λίγα πάνε σε αυτή, τα περισσότερα καλύπτουν άλλες τρύπες... Αν υπήρχε επιλογή να έπαιρνε ο κόσμος στα χέρια του αυτά τα χρήματα και να διάλεγε που θα τα δώσει, πχ με ιδιωτική ασφάλιση θα ήταν μέρα με νύχτα... η ιδιωτική ασφάλιση έχει και αυτή τα αρνητικά της όπως ότι πχ μπορεί να μη δεχτούν να σε ασφαλίσουν ή να σε καλύψουν δεν είναι λογικό και σωστό σε μία χώρα ένα τέτοιο ζήτημα να ανατεθεί σε ιδιώτες, σε ιδιώτες να μανατζάρουν ίσως αλλά όχι να δουλεύει η ασφάλιση του κόσμου με τη λογική μιας επιχείρησης από κει και πέρα το ότι έγινε κακοδιαχείριση όλα αυτά τα χρόνια και το ότι ότι δίνουμε σε εισφορές πάνε στη σύνταξη της κυρά κατίνας που δούλευε στην όποια δέκο δέκο και βγήκε στα 40κατι της στη σύνταξη γιατί κουράστηκε να τα ξύνει (και πάλι δε φτάνουν, γιατί οι εισφορές των νεότερων με τους αστείους μισθούς είναι φραγκοδίφραγκα) είναι λάθη που θα πληρώσουμε κυρίως εμείς οι νεότεροι, αλλά η λύση σε αυτά τα λάθη δεν είναι η πλήρης απαξίωση της δημόσιας ασφάλισης και υγείας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα