Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Προχθές ξαφνικά εκεί που έπαιζα έκανε επανεκκίνηση μόνος του ο υπολογιστής, όταν ξανά άνοιξε και μέχρι να καταλάβω τι έγινε ξανάκανε. Μετά δούλευε κανονικά. Εχθές έκανε πάλι 3-4 φορές επανεκκινήσεις σε άκυρες φάσεις και μετά περίπου 5 ώρες που έπαιζα gta v δεν μου έκανε τίποτα. Σήμερα μου έκανε πάλι τα ίδια και είπα να του κάνω format μήπως είναι κάνα ιός αλλά πάλι τα ίδια. Έκανε επανεκκίνηση ακόμα και την ώρα που ήμουν στο bios και κοίταγα μήπως έχει αλλαχτεί καμιά ρύθμιση. Μήπως ξέρει κανείς από τι μπορεί να είναι; Windows 10 έχω σε Samsung 850 evo. Ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από leonidas777
Δημοσ.

Τροφοδοτικό: CoolerMaster G750M

Μητρική: Asrock 980DE3/U3S3

Επεξεργαστής: AMD Phenom II 965 BE

Κάρτα γραφικών: Sapphire R9 280 3GB Dual-X

Ram: HyperX Fury Red 8GB DDR3-1866MHz

Και επίσης δύο έξτρα σκληρούς και ένα οπτικό μέσο. Ο υπολογιστής δουλεύει πάνω από ένα χρόνο χωρίς να πειράξω τίποτα εκτός πριν από 5-6 μήνες τον αποσυναρμολόγισα για να τον καθαρίσω !!!

Δημοσ.

δες αν ειναι ολα τα καλωδια στις θεσεις τους, σωστα τοποθετημενα. Μετα ελεγξε την υγεια των δισκων με το hdsentinel. Αν υπαρχει καποιο τροφοδοτικο φιλου η δικο σου καβαντζα δοκιμασε με αυτο

Δημοσ.

2 Πράγματα μπορεί να είναι,το ένα θερμοκρασίες το άλλο τροφοδοτικό,

αφού οι θερμοκρασίες αποκλείονται αφού έπαιζες 5 ώρες άλλαξε τροφοδοτικό που το σύμπτωμα "τυχαίες επανεκκινήσεις"

του ταιριάζει απόλυτα.

Συνήθως το παθαίνουν μετά από διακοπές ρεύματος.

• Like 1
Δημοσ.

Θερμοκρασία δεν είναι γιατί την ώρα που ήμουν στο bios και έκανε επανεκκίνηση είχε 32 βαθμούς ο cpu. Άλλαξα τροφοδοτικό και θα το δω, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν έχω προσέξει να έχει γίνει διακοπή ρεύματος !!!

Δημοσ.

Εκτός από τον τροφοδοτικό δεν αποκλείω και την μητρική. Προς το παρόν μείνει με το τροφοδοτικό (ποιο είναι?) που έβαλες και βλέπεις. 

Δημοσ.

επειδή μου έχει τύχει να λύσω τον υπολογιστή και να μην έχω κουμπώσει καλά το 24πινο της μητρικής και να αρχίσει κάτι τυχαία restart το σύστημα με το παραμικρό κούνημα του επίπλου κλπ,δες τις συνδέσεις σου και ξαναπάτα όλα τα καλώδια ρευματος στην μητρική.

Βλέπω άλλαξες τροφοδοτικό όμως,βλέπεις πως θα πάει αυτό και αν είναι ολα οκ για 1-2 μέρες γύρνα πάλι σε αυτό που είχες και κάνε δοκιμή να δεις.

Δημοσ.

Αυτό έβαλα CoolerMaster Elite 600W. Το έπιπλο όντως κουνιέται μερικές φορές έντονα αλλά δεν είχα ποτέ θέμα. Αυτό σκέφτομαι και εγώ να το αφήσω λίγο να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μετά θα βάλω πάλι το δικό μου !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...